با سلام خدمت اساتید عزیز
بنده سرور مورد نظرمvmware 5.0 میباشد و میخوام به ورژن 5.5 اپگرید کنم.به چه صورت میباشد؟راه حلی کامل میخواستم
و اینکه پنل وب برای این vmware سرورم رو به چه صورت بدست بیارم/و به مشتریانم پنل وب هم بدم؟
با سلام خدمت اساتید عزیز
بنده سرور مورد نظرمvmware 5.0 میباشد و میخوام به ورژن 5.5 اپگرید کنم.به چه صورت میباشد؟راه حلی کامل میخواستم
و اینکه پنل وب برای این vmware سرورم رو به چه صورت بدست بیارم/و به مشتریانم پنل وب هم بدم؟
سلام
دیتاسنتر چی هست؟
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
از این آموزش استفاده فرمایید.
Vmware Update Patch-ESXi550 201412001 « DiGiBoY
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ovh میباشد
شما میتونید ابتدا با نصب وی سنتر و از طریق Option موجود به نام ، Vcenter Update Manager اقدام به اپگرید بفرمایید.
پیشنهاد میشود قبل از اپگرید به نوع سخت افزار ، قابلیت اپگرید و موارد مربوطه دقت کنید تا بعد از اپگرید به مشکل نخورید.
اگر صرفا برای پنل انلاین اقدام با اپگرید میفرمایید ، لازم است ذکر کنم نیازی به اپگرید به نسخه اخر نمیباشد و شما با کانفیگ Vcenter Web Client هم میتونید دسترسی لازم برای پنل انلاین را فراهم کنید.
info.mehranfar@gmail.com
اموزش انلاینی ر این مورد هستش؟ اگر هست به صورت کامل توضیح بده ممنون میشم
هر دو مورد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)