-
July 16th, 2010, 00:42
پاسخ : کمک فوری --- نحوه اضافه کردن دامین بر روی وی پی اس ویندوز --- کمک فوری

نوشته اصلی توسط
web-ha
خوب عزیز خیلی ها مشکل خودشونو مطرح کردن وبه نتیجه رسیدن فقط باید کمی صبر +حوصله داشته باشین تا به نتیجه مطلوب خودتون برسید (این نظر شخصی بنده هست)
دوست عزیز جسارتا تاریخ ارسال پست مربوط میشه به 10 روز پیش10-07-07 من مشکلم اگه ضروری نبود که اول پستم نمی زدم کمک فوری , در ضمن من اول ها روی این انجمن نسبت به تخصصی بودنش بیشتر حساب باز می کردم ولی می بینم که سخت در اشتباه بودم .
-
-
July 16th, 2010 00:42
# ADS
-
July 16th, 2010, 00:44
آپاچی رو ول کن، سی پنل ... 
کامل توضیح دادم چی کار کنی! اگه نتونستی راش بندازی باید بری یه کم مطالعه کنی!
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2010, 00:45

نوشته اصلی توسط
LoveLife
مشکل اینه از بیس اشتباه کار کردید ! کسی روی ویندوز آپاچی نصب نمی کنه!
شما یه dns سرور ادد کن تو سرور و همون کارهایی که محمد گفت رو انجام بده !
دوست عزیز این دوست عزیزمون 1eng.ir کمک کردن ولی بیشتر پیچیده شد قضیه و باعث شد من برم از سایت خود ماکروسافت دنبال نصب قدم به قدمش بگردم تقریبا 80% کار رو انجام دادم ولی نمی دونم مشکل اصلی کجا هستش
من دی ان اس هم ساختم بعد موارد لازم رو ادد کردم و بعد IIS رو نصب کردم ولی انگار نه انگار هیچ نتیجه ای حاصل نشد
-
-
July 16th, 2010, 00:48
کاری که من گفتم انجام ندادی که !!!
یه A Record خالی و یه A Record به نام www به آی پی سرورت اد کن! 100% وصل میشه! / نیازی به دی ان اس هم نیست!
http://who.is/dns/gameiran.net
بعد از 2 هفته رکورد جدیدی نمیبینم !!!
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
یه A Record خالی و یه A Record به نام www به آی پی سرورت اد کن! 100% وصل میشه! / نیازی به دی ان اس هم نیست!
-
-
July 16th, 2010, 00:52

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
دوست عزیز همین کار رو که شما فرمودین انجام دادم A Record هم ساختم ولی دیروز دیدم نتیجه ای نگرفتم دوباره پاکش کردم
امکانش هست از حضورتون توی یاهو استفاده کنم ؟
شدیدا نیاز به کمک دارم ممنون میشم بنده رو راهنمایی از طریق یاهو بکنید
Cheap_Service1
-
-
July 16th, 2010, 00:52
دوست عزیز این دوست عزیزمون 1eng.ir کمک کردن ولی بیشتر پیچیده شد قضیه و باعث شد من برم از سایت خود ماکروسافت دنبال نصب قدم به قدمش بگردم تقریبا 80% کار رو انجام دادم ولی نمی دونم مشکل اصلی کجا هستش
من دی ان اس هم ساختم بعد موارد لازم رو ادد کردم و بعد IIS رو نصب کردم ولی انگار نه انگار هیچ نتیجه ای حاصل نشد
فردا مشخصات سرورت رو برام ارسال کن چک کنم بگی چیکار کنی !
-
-
July 16th, 2010, 00:54
سلام.
اولاً باید عرض کنم که انجمن تخصصی معنیش این نیست که هر کس با هر روش صحبت و اعلام درخواست، میتونه جواب بگیره و بقیه به سوال ایشان جواب کامل و درست میدن !
اگر مشکل شما واقعاً ضروری هست، بهترین کار اینه که به Bobcares.com برید و یک مبلغ بسیار کم (35 دلار) بهشون بدید تا این کار رو در کمتر از 10 دقیقه براتون انجام بدن و حتی سرور مجازی شما رو هم Optimize کنند !!
اگر می خواید هیچ هزینه ای پرداخت نکنید، باید همیشه این موضوع رو مد نظر داشته باشید که ************** حداقل *************** از شخصی که *** حتی *** جواب اشتباه داده تشکر کنید و بعد بگید "ولی جواب اشتباه بود" یا اینکه اگر توضیح شخص مذکور کافی نیست، با احترام ازشون بخواید که بیشتر توضیح بدند نه اینکه بگید "اگه این مشکل نبود که 2 روز پیش حل شده بود" !
در هر حال محمد توضیح کامل داد و فکر نکنم انجام موارد ذکر شده توسط شما به صورت اشتباه، مسولیت ایشان باشه !
بعضی وقت ها باید قبل از حرف زدن کمی فکر کرد که جواب غیر حرفه ای نداد و در نتیجه انجمن حرفه ای، اون شخص رو نادیده نگیره !
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2010, 04:55
با دعا (A Recod) و مناجات (Iis) حل شد :دی
-
-
July 16th, 2010, 04:58

نوشته اصلی توسط