-
January 23rd, 2015, 16:29
عضو جدید
boxbiling
باسلام بنده قصد دارم boxbiling را به جای whmcs نصب و راهندازی کنم اما نه قالب فارسی داره و نه از زبان فارسی پشتیبانی می کنه ممنون میشیم دوستان راهنمایی کنن و یا لینک دانلود(سالم) قالب و فایل زبان را بندهند باتشکر
-
-
January 23rd, 2015 16:29
# ADS
-
January 23rd, 2015, 16:46
عضو انجمن
پاسخ : boxbiling

نوشته اصلی توسط
zagroswebhost
باسلام بنده قصد دارم boxbiling را به جای whmcs نصب و راهندازی کنم اما نه قالب فارسی داره و نه از زبان فارسی پشتیبانی می کنه ممنون میشیم دوستان راهنمایی کنن و یا لینک دانلود(سالم) قالب و فایل زبان را بندهند باتشکر
سلام برای دریافت فارسی ساز با من در ارتباط باشید .
- - - Updated - - -
این لینک دانلود فارسی
http://185.50.39.39/~irboxbill/demo/bboxbilling.zip
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2015, 17:01
عضو دائم
سلام
با عرض معذرت از استارتر
بعد از متن باز شدن باکس بلینگ از گیت هاب دریافتش کردم ولی موقع نصب لایسنس مسخواد چیکار کنم باید ؟
-
-
January 23rd, 2015, 17:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarwhost
سلام
با عرض معذرت از استارتر
بعد از متن باز شدن باکس بلینگ از گیت هاب دریافتش کردم ولی موقع نصب لایسنس مسخواد چیکار کنم باید ؟
با سلام میتوانید این نسخه رو دانلود کنید موقه نصب میتوانید درخواست کد لایسنس بدید و بهتون لایسنس بده سیستم
- - - Updated - - -
در مورد پلاگین دایرکت ادمین وارد این ادرس شوید .
https://github.com/boxbilling/extensions/tree/master/bb-library/Server/Manager
فایل دایرکت ادمین رو وردارید و بعد در این ادرس در هاست اپلود کنید .
bb-library/Server/Manager/
-
-
January 23rd, 2015, 19:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sarwhost
سلام
با عرض معذرت از استارتر
سلام
دقت کنید به سایت اصلی مراجعه کنید و یک عدد لایسنس رایگان سفارش دهید. بعد اکانتی درست کنید سپس موقع نصب لایسنس کی بگزارید در صورت که نتوانستید تایم ویور بدید براتون رایگان نصب کنم
باشتکر
-
-
January 23rd, 2015, 20:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarwhost
سلام
با عرض معذرت از استارتر
نسخه vagrant رو دریافت کردید ؟ یا فقط php ?
-
-
January 24th, 2015, 12:32
عضو جدید
پیشنهاد میشه اگر می خواهید برای سایتون راهندازی کنید از طریق سایت خودشون لایسنس تهیه و دانلود کنید و یا اگر توسعه دهنده هستید ثبت نام در گیت هاپ و توسعه دهید
-
-
January 24th, 2015, 12:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zagroswebhost
پیشنهاد میشه اگر می خواهید برای سایتون راهندازی کنید از طریق سایت خودشون لایسنس تهیه و دانلود کنید و یا اگر توسعه دهنده هستید ثبت نام در گیت هاپ و توسعه دهید
جناب نسخه ای که من به شما دادم مشکل داشت؟ من هم فارسی و هم راست چین کرده ام مشکلی در اون بود؟
-
-
January 24th, 2015, 12:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ourweb
جناب نسخه ای که من به شما دادم مشکل داشت؟ من هم فارسی و هم راست چین کرده ام مشکلی در اون بود؟
نه دست شما درد نکنه هم بابات فایل و هم آموزشی (تایم ویور) که بهم دادید من فایل زبان و قالب از فایل شما را برداشتم و درون فایلی اصلی کزاشتم اما الان توی یک تایبیک دیگه مشکل درگاه مطرح کردم
-
-
January 24th, 2015, 20:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام ظاهرا لینک مشکل دارد؟ باز نمیشود
-