-
June 18th, 2012, 12:26
-
تعداد تشکر ها ازsa_sh41 به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2012 12:26
# ADS
-
January 27th, 2014, 18:35
.من خریدارم دوست عزیز تماس بگیر09366102387

نوشته اصلی توسط
princeserver
دز ضمن دوستان نسخه ما نویسا –پیشرفته هستش که به قیمت 700 تومان تحویل میدم من از شرکت اصلا ناراضی نیستم ولی به کار ما نخورد ما نیاز به سرعت داریم نه زمان گذاشتن دوما من از این خیلی ناراحتم که به منی که مشتری هستم آپدیت ندادن در صورتی که باید آپدیت نرم افزار فیری هستش همه جای دنیا نه به دلیل مشکلات اقتصادی از مردم بگیرن یا زیر حرفشون بزنن ممنون
من
-
-
February 10th, 2014, 10:34
پاسخ : فروش نرم افزار نویسا((تایپ گفتار))
سلام دوستان
فروش نرم افزار تایپ گفتاری نویسا به علت تغییر شغلفروش نرم افزار تایپ گفتاری نویسا به علت تغییر شغل
من ازش نسبتا راضی هستم
فقط باید کار باهاش یاد بگیری و صدات ابتدای کار به نرم افزار شناسانده بشه
شماره تماس 09132602513
-
-
January 23rd, 2015, 13:35
سلام به تمامی دوستان
بنده مهران مهدوی عاملیت فروش شرکت عصر گویش پرداز هستم
می دانم این پست های شما عزیزان مال چندین وقت پیش هست.
قیمت شرکت خیلی پایین آمده مثلا نسخه حرفه ای به قیمت شرکت شده 980 هزار تومان و نسخه پیشرفته شده 680 هزار تومان
البته بنده می توانم پایین تر از قیمت شرکت هم بفروشم
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام از محصولات شرکت عصر گویش پرداز و یا خرید هر کدام از محصولات به دو طریق زیر می توانید اقدام کنید:
ایمیل: mehranmahdavi2009@gmail.com
شماره تماس: 09357683657
به این مورد هم اشاره کنم که خود بنده هم یکی از خریداران این نرم افزار بودم و در ابتدا کار تایپ می کردم به دلیل اینکه تصادف کرده بودم و خانه نشین بودم و روزی در طی 10 الی 12 ساعت می توانستم 150 الی 200 صفحه تایپ کنم و انتشاراتی که با آنها کار می کردم انگشت به دهان می ماندند و می گفتند یک نفر تایپیست ما از صبح ساعت 8 تا 6 بعدازظهر به غیر از 45 دقیقه میانش یک بند تایپ میکنه روزی نهایت 60 صفحه بیشتر نمی تونه بزنه تازه بعدشم تموم میشه چشمش می سوزه و کمرش درد می گیره اما شما با این وضعیتت به این سرعت تایپ می کنید و وقتی که توانستم راه بروم با عصا تصمیم گرفتم عاملیت فروش این نرم افزار بر عهده بگیرم که قیمت پایین آمد و بازار فروش بهتر هم شد.
-
-
January 23rd, 2015, 13:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehranmahdavi
سلام به تمامی دوستان
قیمت شرکت خیلی پایین آمده مثلا نسخه حرفه ای به قیمت شرکت شده 980 هزار تومان و نسخه پیشرفته شده 680 هزار تومان
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام از محصولات شرکت عصر گویش پرداز و یا خرید هر کدام از محصولات به دو طریق زیر می توانید اقدام کنید:
به این مورد هم اشاره کنم که خود بنده هم یکی از خریداران این نرم افزار بودم و در ابتدا کار تایپ می کردم به دلیل اینکه تصادف کرده بودم و خانه نشین بودم و روزی در طی 10 الی 12 ساعت می توانستم 150 الی 200 صفحه تایپ کنم و انتشاراتی که با آنها کار می کردم انگشت به دهان می ماندند و می گفتند یک نفر تایپیست ما از صبح ساعت 8 تا 6 بعدازظهر به غیر از 45 دقیقه میانش یک بند تایپ میکنه روزی نهایت 60 صفحه بیشتر نمی تونه بزنه تازه بعدشم تموم میشه چشمش می سوزه و کمرش درد می گیره اما شما با این وضعیتت به این سرعت تایپ می کنید و وقتی که توانستم راه بروم با عصا تصمیم گرفتم عاملیت فروش این نرم افزار بر عهده بگیرم که قیمت پایین آمد و بازار فروش بهتر هم شد.
شرکتی به بزرگی عصر گویش پرداز چ گونه مدیر عاملش می یاد اینجا فروش می زنه؟
با توجه به اینکه این شرکت سابقه ی بسیار بالایی داره!
بنده با جناب موسوی ک مدیر فروش این شرکت هستن چند باری حضوری صحبت کردم!
بعد شما چگونه مدیر فروش هستید؟؟؟؟؟
سندی چیزی !
از مدیران خواهش می کنم تا اثبات این حرف تاپیک رو مسدود کنن!
تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-
-
January 23rd, 2015, 14:32
سلام
عزیزم شلوغش نکن بنده گفتم عامل فروش هستم نه مدیر عامل
شما می خواهی از صحت اینکه بنده عامل فروش هستم مطمئن شوید عزیزم زنگ بزن من اطراف میدان رسالت می شینم بیا تا بهت نشون بدم
گواهی اعطای نمایندگی به شماره قرار داد 2678-93 دارم.
گزینه های تبلیغاتی بنده یکیش هم اینترنت است اینترنت را شما نخریدی عزیزم
شما که دعوات میاد شما بگو شماره فرار داد داری؟ چه جوری و با کدام اجازه شرکت داری نرم افزار را به قیمت بالاتر از محصول می فروشی؟
تمام بینندگان و خوانندگان این مطلب این اطمینان را می توانم بدهم که می توانم شما خریداران را به شرکت برده و از قیمت های جدید اطمینان کامل یابید و نمی خواهد به قیمت گرانتر بخرید.
ویرایش توسط mehranmahdavi : January 23rd, 2015 در ساعت 14:37
-
-
January 23rd, 2015, 14:44
یوزر مولتی در انجمن جایی ندارد :|یوزر اصلی بن شده است
-
-
January 23rd, 2015, 14:49
گنجایش شنیدن حرف حق را نداری که یوزر را بستی؟
-
-
January 23rd, 2015, 15:15

نوشته اصلی توسط
mehranmahdavi
سلام به تمامی دوستان
دوست عزیز چرا تاپیکای قدیمی رو بالا میاری؟
-
-
January 23rd, 2015, 15:20

نوشته اصلی توسط
mehranmahdavi
گنجایش شنیدن حرف حق را نداری که یوزر را بستی؟
نخلفات رو مدیران بررسی میکنند توهین و اسپم برخورد می شود
-
-
January 23rd, 2015, 15:30

نوشته اصلی توسط
ali269
نخلفات رو مدیران بررسی میکنند توهین و اسپم برخورد می شود
وقتی یک نفر محصولی که من هم می فروشم می خواد به قیمت گرانتر بفروشه و با حوصله و بدون هیچ حمله ای اومدم قیمت جدید شرکت را گفتم چرا ایشان با آن پستی که زدند اون طوری پاسخ دادند؟ در صورتی که تا به اینجا هم حتی پاسخ ندادند چه برسه به اینکه به همگان بگویند آیا شمایی که ادعا می کنی با مدیر فروش شرکت صحبت کردی خودت اصلا شماره قرار داد داری که نرم افزار را با قیمت بالاتر از شرکت می فروشی؟
اومدی منو چسبیدی اونو ول کردی؟
-