صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: درخواست سرور مجازی امن و بدون دردسر با پشتیبانی قوی

عضو جدید www.denaserver.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    1,245 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی امن و بدون دردسر با پشتیبانی قوی

سلام
    سرویس درخواستی شما با بودجه خواسته شده قابل ارائه می باشد
    جهت هماهنگی های لازم با ما در ارتباط باشید
    سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
    سایت: www.denaserver.com
    Telegram: @hamidebrazi Tel: 0912 18 18 806

2. # ADS

عضو انجمن mobinhost.in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    1,531
    تشکر شده در
    1,320 پست

من پاسخی جامع بتون می دهم تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید

اولا در آلمان با حدود 200 تومان بهترین سرور می توانید با هارد اس اس دی به صورت کاملا اختصاصی تهیه کنید و روش یک سرور نصب بشود و تمام منابع به صورت کاملا اختصاصی تعلق گیرد
    برای مدیریتش هم اگر وارد هستید که خوبه ولی اگر نیاز داشتین می توانیم با هم بررسی و به ما واگدار کنید

اگر المان مد نطر نیست پیشنهاد ما رد استیشن هست
    اگر به صورت اختصاصی می خواهید حدود 400 باید هزینه کنید ولی برای وی پی اس با حدود 200 یک سرور بسیار عالی با هارد اس اس دی با حدود 10 گیگ رم و 4000 مگا هرتز سی پی یو می توانیمم بتونن ارائه کنیم با پورت 1 گیگ و تضمین شده

باز هم موضوع مدیریت سرور بخشی خارج از ارائه سرور و منابع هست
    دوست من اگر تمایل دارید برای مشاوره تماس بگیرید تا دقیق خدتتون توضیحات داده شود

66573866

منتظری
    سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
    تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    667
    تشکر شده در
    494 پست

سلام و عرض ادب
    اگر از دیسک SSD صرف نظر کنید امکان ارائه سرور مجازی با به همراه فضای بکاپ اختصاصی و همینطور بکاپ گیری منظم از خود سرور مجازی مقدور است.

پلان های ما: http://datapardaz.ir/خرید-سرور

عضو انجمن javadezati آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    800
    تشکر تشکر شده 
    1,663
    تشکر شده در
    1,335 پست

سلام
    با ما در تماس باشید
    پیشنهاد بسیار خوبی برای شما داریم
    فوق العاده ویژه
    با تشکر
    دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
    آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
    55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    829
    تشکر شده در
    387 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lordsepid نمایش پست ها
    سلام
    من تا حالا چند جا سرور مجازی داشتم و متاسفانه سطح خدمات شدیدا ضعیف بوده. البته ممکنه توقع من بالا باشه ولی آخرین جایی که بودم توی دو هفته اخیر دوبار خاموشی 8 ساعته سرور کانادا داشت (به گفته خودش) و هر چند روز یکبار هنگ کردن کلی به شکلی که مجبور به ریبوت میشدم. آخرین دسته گلشون هم پاک کردن سرور بکاپ تضمینی بود که خودشون بهم داده بودن، اونم بدون اخطار و بی دلیل. و این تازه بهترین گزینه ای بود که تا حالا داشتم اونم با هزینه 160 هزار تومان در ماه.
    الان دیگه خسته شدم و یک سرور مجازی خوب میخوام که اینقدر اذیت نکنه و بتونم با خیال راحت سایت ها رو بذارم روش و نگران این نباشم که صبح پاشم سرور خوابیده باشه.

مصرف منابع توی سایت های من بالاست و 6 سایت رو روی سرور مجازی مدیریت میکنم. در مورد مصرف مگاهرتزی نپرسید چون هر چی سعی کردم نتونستم بفهمم چقدر مصرف دارم چون فروشنده به من مشخصات سی پی یو نداده بود و آمار فقط درصدی نشون میداد. ولی آخرین سرور من با 3 گیگ رم ظاهرا مصرف رمش روی صد درصد بود اونم یکسره. حالا یا اون سرویس دهنده واقعا بهم 3 گیگ نداده بوده و آمار الکی میداده یا واقعا مصرفم همینقدر بالاست.
    من مشکلی برای هزینه کردن تا 200 هزار تومن یا بیشتر هم ندارم و از طرفی فقط سرور مجازی میخوام نه ریسلر نه سرور اختصاصی. بعلاوه کانفیگ امنیتی برام مهمه چون سابقه حمله داشتم. اینطور که توی این تالارها دیدم ظاهرا سرورهای رداستیشن و ovh به لحاظ سخت افزار امنیتی قوی هستند.

با این شرایط سرتونو درد نیارم، موارد مورد نیاز من :
    1- یک سرور مجازی خارج از ایران برای مدیریت تعداد متغیر سایت (فعلا 6 مورد) با قابلیت اضافه شدن آی پی اختصاصی برای هر سایت (به تعداد نیاز) و هارد اس اس دی (حداقل 60 گیگ) و رم حداقل 6 گیگ و cPanel به همراه پنل مدیریتی جامع از سایت سرویس دهنده.
    2- یک فضای 50 گیگ "مجزا" (با امکان ارتقاء در آینده) برای بارگزاری فایل (عمدتاً فایل های ویدیویی) با پهنای باند نامحدود بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP) به همراه سرویس بکاپ گیری روزانه سرویس دهنده (مسئولیت پذیری در مقابل فایلها برام مهمه).
    3- یک فضای 50 گیگ "مجزا" برای ذخیره بکاپ های روزانه از سایت ها بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP).

--- هزینه حدود 250 ماهیانه ---

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    قاسمی

درود بر شما ،

جناب فاسمی ،

از دیتاسنتر OVH همراه با Firewall سخت افزاری قدرت مند در مقابل DDOS همراه با کانفیگ رایگان تظمین امنیت از طرف سرور ، در 2 کشور فرانسه و کانادا میتوانم به شما سرور مورد نظر را ارائه بدم .

اطلاعات Anti DDos

Anti-DDoS: Our anti-DDoS solutions - OVH

سرور مورد نظر شما دارایه پردازش گر های 3.4 گیگاهرتزی ( 8 هسته واقعی ) بدون محدودیت ارائه خواهد شد .

100 گیگ فضای Backup رایگان نیز برای شما در نظر گرفته ایم .

میزان رم : 8 گیگ

میزان هارد دیسک 1 عدد هارد دیسک intel 120 SSD به صورت اختصاصی .

جهت کسب اطلاعات بیشتر :

09396335231

آیدی یاهو :

M-zartosht@att.net

پشتیبانی - وی دی اس پارسه

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

سلام
    من تا حالا چند جا سرور مجازی داشتم و متاسفانه سطح خدمات شدیدا ضعیف بوده. البته ممکنه توقع من بالا باشه ولی آخرین جایی که بودم توی دو هفته اخیر دوبار خاموشی 8 ساعته سرور کانادا داشت (به گفته خودش) و هر چند روز یکبار هنگ کردن کلی به شکلی که مجبور به ریبوت میشدم. آخرین دسته گلشون هم پاک کردن سرور بکاپ تضمینی بود که خودشون بهم داده بودن، اونم بدون اخطار و بی دلیل. و این تازه بهترین گزینه ای بود که تا حالا داشتم اونم با هزینه 160 هزار تومان در ماه.
    الان دیگه خسته شدم و یک سرور مجازی خوب میخوام که اینقدر اذیت نکنه و بتونم با خیال راحت سایت ها رو بذارم روش و نگران این نباشم که صبح پاشم سرور خوابیده باشه.

مصرف منابع توی سایت های من بالاست و 6 سایت رو روی سرور مجازی مدیریت میکنم. در مورد مصرف مگاهرتزی نپرسید چون هر چی سعی کردم نتونستم بفهمم چقدر مصرف دارم چون فروشنده به من مشخصات سی پی یو نداده بود و آمار فقط درصدی نشون میداد. ولی آخرین سرور من با 3 گیگ رم ظاهرا مصرف رمش روی صد درصد بود اونم یکسره. حالا یا اون سرویس دهنده واقعا بهم 3 گیگ نداده بوده و آمار الکی میداده یا واقعا مصرفم همینقدر بالاست.
    من مشکلی برای هزینه کردن تا 200 هزار تومن یا بیشتر هم ندارم و از طرفی فقط سرور مجازی میخوام نه ریسلر نه سرور اختصاصی. بعلاوه کانفیگ امنیتی برام مهمه چون سابقه حمله داشتم. اینطور که توی این تالارها دیدم ظاهرا سرورهای رداستیشن و ovh به لحاظ سخت افزار امنیتی قوی هستند.

1- یک سرور مجازی خارج از ایران برای مدیریت تعداد متغیر سایت (فعلا 6 مورد) با قابلیت اضافه شدن آی پی اختصاصی برای هر سایت (به تعداد نیاز) و هارد اس اس دی (حداقل 60 گیگ) و رم حداقل 6 گیگ و cPanel به همراه پنل مدیریتی جامع از سایت سرویس دهنده.
    2- یک فضای 50 گیگ "مجزا" (با امکان ارتقاء در آینده) برای بارگزاری فایل (عمدتاً فایل های ویدیویی) با پهنای باند نامحدود بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP) به همراه سرویس بکاپ گیری روزانه سرویس دهنده (مسئولیت پذیری در مقابل فایلها برام مهمه).
    3- یک فضای 50 گیگ "مجزا" برای ذخیره بکاپ های روزانه از سایت ها بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP).

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    قاسمی
    شرایط شما به صورت کامل قابل درک است، بسیاری از مشتریان ما مشکلات شما را داشتند.
    منابع واقعا اختصاصی و خرید از یک شرکت با وجدان کاری بالا در این زمان کمیاب است.

برای مورد اول :

Hetz-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
    CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 4000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه 100 هزار تومان
    سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner

ما برای شما نصب، کانفیگ و انتقال می دهیم و پس از 24 ساعت در صورت عدم رضایت فاکتور را پرداخت نکنید.

برای مورد دوم :

برای این کار باید و بهتر است یک سرور مجازی تهیه فرمایید. ( با تخفیف )

Hetz-2 - Ram : 512 MB - HDD : 40 GB
    CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 600 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه 20 هزار تومان
    سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner

برای مورد سوم :

سرور مجازی از لوکیشن دیگر بهتر است. ( با تخفیف )

Dac-US-2 - Ram : 512 MB - HDD : 40 GB
    CPU : Intel Xeon E3-1230 V3 1 Core 600 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه 20,000 هزار تومان
    سبد خرید - سرور مجازی آمریکا Dacentec
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

از همه عزیزان ممنونم که پیشنهادات عالی رو ارائه دادند.
    من در حال بررسی پیشنهادات هستم و ان شاالله پس از نتیجه گیری، خرید رو انجام میدم.
    باز هم از اینکه وقت گذاشتید و درخواست من رو مطالعه کردید سپاسگزارم.

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    565
    تشکر تشکر شده 
    2,417
    تشکر شده در
    1,455 پست

سلام

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    قاسمی

سلام .
    سرور زیر رو می تونیم بهتون ارائه کنیم :
    سی پی یو : 8 هسته .
    رم : 20 گیگابایت
    هارد : 2 ترابایت اختصاصی ( sata 6gbps )
    پهنای باند : نامحدود
    سیستم عامل : Ceontos 6.6 64bit .
    کنترل پنل : سی پنل
    آی پی : 1 ( قابل افزایش تا 10 آی پی )
    پورت ارتباطی : 1 گیگابیت .

$ ماهیانه با هزینه لایسنس سی پنل : 199 هزار تومان .

تحویل 8 ساعت پس از پرداخت .
    هر آی پی اضافه 11 هزار تومان و پرداخت به صورت یک بار هست .

اعضا - عصر هاستینگ .
    09136298914
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    50 پست

سلام
    میتونید از هایبرید سرورهای ما استفاده کنید:

* فروش ویژه * سرورهای اختصاصی و هایبرید از 29 دلار در ماه!
    CPU : Quad Core Intel® Xeon® Processor 4 x 2.26GHz
    Memory : 8GB DDR3 ECC Registered Memory
    Hard Drive : 500GB SATA Enterprise Hard Drive
    Uplink Port : 1Gbps Uplink
    Bandwidth : 3TB Premium Bandwidth
    IP Address : One Usable IP Address
    Security : 2 Line Hardware Firewall Rules
    شرکت نیک فناوران دادمهر
    Regika Networks

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

با سلام
    آماده ارائه خدمات به شما هستیم هر گونه سوالی داشته باشید از طریق گفتگو آنلاین میتونیم پاسخگوی شما باشیم
    خرید سرور مجازی سیستم عامل دلخواه و بالاترین کیفیت سرور

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)