با سلام
طبق وعده ای که داده بودم افزونه پیامک GravityForms رو برای شما آماده كرديم و در ادامه امکاناتش رو ذکر میکنم .
تصاویر افزونه :
تذکر :
1 - اگر توی نت سرچ کنید .. می بینید که کلا ۲ الی ۳ افزونه پیامکی در جهان برای Gravity Forms وجود داره که به شدت ساده و پایه ای هستند … و
تنها امکاناتشون ارسال پیامک به یک شماره ای هست که بهش تعریف میشه ولی ما سعی کرديم که بهترین و کاملترین افزونه پیامکی رو برای
Gravity Forms بنویسيم و سعی کرديم تمام جوانب و نیاز ها رو درنظر بگیريم
2 - ابتدا قصد داشتيم افزونه رو به صورت تجاری و با قیمت حدود ۳۰ الی ۳۵ هزار تومان عرضه کنم . البته اگه تصاویر و امکاناتش رو ببینید حتما متوجه
میشید که همچین قیمتی مناسب است اما خب شرایط تغییر کرد و افزونه رایگان ارائه میشه ولی فقط بر روی وب سرویس سایت max-sms.ir .
شما از هر وب سرویسی که استفاده میکنید برای استفاده از این افزونه می بایست حدود ۳۰ الی ۳۵ هزار تومان هزینه میکردید و افزونه رو خریداری
میکردید .. اما با تقریبا همین هزینه حتی کمتر میتونید از یکی از پنل های دارای API مکث اس ام اس استفاده کنید . پس شما در صورت تهیه پنلهای
مکث اس ام اس چیزی رو از دست نمیدید و ضرر نمیکنید بلکه اینجوری (اگر قبلا از جاي ديگر پنل داشتيد) بجای یک پنل پیامکی 2 پنل پیامکی خواهید داشت ...
3 - برای استفاده از افزونه باید Loader سورس گاردین برروی هاست شما نصب باشد که برروی اکثر هاست ها (همه هاست های معتبر) نصب است ..
4 - لطفا تا اطلاع ثانوی از درخواست اتصال به سایر وب سرویس ها خودداری کنید …
برای توضیحات کامل و دانلود رایگان کلیک نمایید