دوست عزیز
از من میشنوی کار شک دار انجام نده!
حیف آرامش خواب شبت که بخواد با استرس این چیزا از بین بره
دوست عزیز
از من میشنوی کار شک دار انجام نده!
حیف آرامش خواب شبت که بخواد با استرس این چیزا از بین بره
راهکار درآمدزایی برای شما :
راهکار شماره یک :
یه سرور اختصاصی اجاره کن
سرور بفروش ماهانه 5هزار تومن (این راه رو پیشنهاد میکنم حتما تا آخر سربازیت نشده پولدار شدی)
هاستینگ هم رایگان بذار کنار سرور پنج تومنی ها که ملت راغب بشن سرور بخرن
راهکار شماره دو :
اگر تهران هستی یه موتور تهیه کن و مسافرکشی کن اگر زرنگ باشی راحت بین 100هزار تومن تا 200هزار تومن درآمدت میشه
توی پیک موتوری 70 تا 150 هزار تومن.
راهکار دوم یه کم خطرناکه البته به جای کیبور و موس ، فرمون موتور جایگزین میشه به جای مانیتور هم میتونی کیلومتر موتور رو نگاه کنی تازه بعضی از موتورها نمایشگر دنده هم دارن (جلل خالق)
راهکار شماره سه :
اگر بابات ماشین داره بهش بگو یه روز درمیون قرض میده ؟
اگر برنامه ردیف بود برو سر کوچه به تاکسی سرویس محلتون مراجعه کن و داستان رو تعریف حتما بگو من معرفی کردم راجع به وب هاستینگ تاک و سرور های 5تومنی هم تعریف کن بگو بعضی ها مثل چی توز 20% پفک بیشتری روی سرور میذارن.
دم فرودگاه هم خوبه وایسی درآمدش خوبه.
مزایای راهکار سوم اینه که خرج ماشین و بنزین پای باباته و توی فقط پول درمیاری. سرمایه هم نکردی.
دوستان سرور 5 تومنی و ده تومنی با قمه خیر برداشتن سمت من.
فرارررررررررررررررررررررر رر![]()
بازی آنلاین
هرکاری میکنی بکن اما ....pn نفروش!
من اوایل با همین کار شروع کردم , یوزرام به 200تا نرسیده (6ماه بعد از شروع) از فتا مازندارن تلفن کردن و ....
درسته همه مردم استفاده میکنن پولشم خوبه , اگر کسی هم اشنا داشته باشه ماهی بالا 200میلیون درامد داره اما کلا دنبال کاری برو بقول دوستان که شب راحت سرتو رو بالشت بزاری!
دوستان منم مشکل مثل همینه. تمایل دارم تو ضمینه وب هاستینگ و سرور کار کنم. اما من مشکلم اینه که صبح ها میرم خدمت و ظهرا برمیگردم و از طرفی تجربه زیادی تو این ضمینه ندارم.
کسی رو میخوام که اول کار تو راه انداختنش کمک کنه و تو ضمینه جواب دادن به تیکت ها وقتی که من خدمتم کمکم کنه.
ایا این ممکنه ؟
دوست عزیز
شما در چه زمینه ای تجربه دارید؟
درود
باید ایده جدیدی داشته باشید که با وقت شما جور باشه مثلا زمان هایی که نیستید
دوستی داشتم که تو کار فیلم و سریال تبحر داشت ولی این اومد ایده جدیدی را برای خودش پیاده کرد ، فیلم های مستند را از ماهواره و با کارت های dvb ضبط میکنه و بعد انکود و کم حجم کردن اونها را آپلود میکنه و هر لینک را هم دو هزار تومان میفروشه ip را هم محدود کرده با وجود این قیمت زیاد و تا جایی که من میدانم بالای 60 هزار تومان روزانه درامد داره در حالی که هزینه سرور و هاستش خارق العاده پایین هست چون فایل زیادی نداره ( 600 گیگابایت ) ، جالب اینجاست که بیشتر وقت ها خانه نیست و وقتی خانه نیست فایل ها را میزاره برای آپلود ... ( خواستید خصوصی آدرس سایتش را هم بهتون میدم ) شما هم میتونید همچین کاری یا مشابه این کار را انجام بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)