-
January 22nd, 2015, 09:41
عضو جدید
تعریف پکیچ و اتصال به یوزر در WebsitePanel
سلام دوستان
میشه لطفا راهنمایی کنید که توی WebsitePanel چطوری میتونم برای یک یوزر دومین فعال کنم...
الان نمیدونم چطوری میتونم دومین این یوزر رو اتصال بدم به پکیچ و یوزر
من با دایرکت ادمین کار کردم..روالش رو میدونم...اما توی WebsitePanel خیلی گنگ هستش...
پیشاپیش سپاس
ویرایش توسط ezatpanah : January 22nd, 2015 در ساعت 09:49
-
-
January 22nd, 2015 09:41
# ADS
-
January 22nd, 2015, 22:03
عضو جدید
پاسخ : تعریف پکیچ و اتصال به یوزر در WebsitePanel
جهت ایجاد هاست برای هر دامنه بعد از ورود به کنترل پنل ابتدا باید برای دامنه مورد نظر یک Customer ایجاد کرد :
برای این کار ابتدا بر روی Creat Customer کلیک نمایید.
در مرحله بعد باید نام کاربری و رمز عبور برای customer خود ایجاد نمایید که بهتر است نام کاربری را نام دامنه انتخاب نمایید.و همچنین نام و نام خانوادگی و ایمیل نیز در همین قسمت قابل تنظیم است.
بعد از تکمیل بر روی Creat کلیک نمایید.
بعد از ساخت customer باید هاست مربوطه تنظیم گردد که برای این کار بر روی Creat Hosting Spaces کلیک نمایید.
این مرحله باید package و یا Plan از قبل تعریف شده را به وب سایت اختصاص دهید.
توجه داشته باشید که قسمت Creat Web Site , Creat FTP Account , Creat "Catch-All" Mail Account را فعال نمایید.
موفق باشید ; )
ایران وب سرور » هاست - دامنه - سرور - طراحی سایت
تلفن دفتر بندرعباس » 33339538-076 - همراه » 5340557-0936 - تلگرام »
iranwebsv_support
وبسایت »
www.iranwebsv.net | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
-
تعداد تشکر ها از IranWebSv به دلیل پست مفید
-
January 24th, 2015, 10:36
عضو جدید
پاسخ : تعریف پکیچ و اتصال به یوزر در WebsitePanel

نوشته اصلی توسط
IranWebSv
جهت ایجاد هاست برای هر دامنه بعد از ورود به کنترل پنل ابتدا باید برای دامنه مورد نظر یک Customer ایجاد کرد :
برای این کار ابتدا بر روی Creat Customer کلیک نمایید.
در مرحله بعد باید نام کاربری و رمز عبور برای customer خود ایجاد نمایید که بهتر است نام کاربری را نام دامنه انتخاب نمایید.و همچنین نام و نام خانوادگی و ایمیل نیز در همین قسمت قابل تنظیم است.
بعد از تکمیل بر روی Creat کلیک نمایید.
بعد از ساخت customer باید هاست مربوطه تنظیم گردد که برای این کار بر روی Creat Hosting Spaces کلیک نمایید.
این مرحله باید package و یا Plan از قبل تعریف شده را به وب سایت اختصاص دهید.
توجه داشته باشید که قسمت Creat Web Site , Creat FTP Account , Creat "Catch-All" Mail Account را فعال نمایید.
موفق باشید ; )
ممنون از پاسختون
یوزر رو ساختم.. اما برای ساخت پلن به مشکل برخوردم...وقتی میخوام Plan Target رو انتخاب کنم...اسم سرورم که تو پنل myserver نمیاد! عکس زیر :
pln targer.png
با یوزر ریلسر لوگین هستم
-