-
January 21st, 2015, 18:46
عضو دائم
پاسخ : سرور مجازی ویندوز با حجم 5gb

نوشته اصلی توسط
hoseindl
10 تومن هم زیاده باتوجه به میزان هارد و پهنای باند، و باتوجه به متوسط بودن سخت افزار بیشتر از 5 تومن نمیدم
- - - Updated - - -
من با سیستم متوسط هم كارم راه میافته.خب IP اشتراكی بديد
مگه آیپی هم اشتراکی میشه داد ؟
چه طوری ؟
5 تومان زیاده .
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2015 18:46
# ADS
-
January 21st, 2015, 18:47

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
مگه آیپی هم اشتراکی میشه داد ؟
چه طوری ؟
5 تومان زیاده .
دیگه دارید مسخره بازی در میارید. ندارید؟ بگيد نداریم تموم.
-
-
January 21st, 2015, 18:48
خوب از افرایی که دوستان دادن و حجمی که مد نظر شماست و کاری که شما میخواید بکنید به نظر من سرور مجازی به صرفه نیست چون باید حداقل 20 هزار تومن برای داشتن امکان لیچ از تورنت پول بدید مگرنه بلافاصله حسابتون رو میبندن اگه از تورنت دانلود کنید ...
پیشنهاد میکنم از سایت هایی که توی کار لیچ هستن استافده کنید من خودم از این سایت استفاده میکنم : http://1o2.ir/xgszl (لینک کوتاه شده) و امکان دانلود از تورنت رو هم داره ...
10 گیگ رو میده 5 هزار تومن محدودیت زمانی هم نداره (نیاز به پرداخت هزینه برای تمدید نداره )و فایل هاتون رو به مدت 15 روز نگه میداره سرعت دانلودشم خیلی بالاس.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2015, 18:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hoseindl
دیگه دارید مسخره بازی در میارید. ندارید؟ بگيد نداریم تموم.
مسخره بازی چیه میگم اشتراکی که میگید نمیشه مگر کسی تا حالا اینجوری سرویس داده ؟ اگر بله ، بفرمائید چه طوری. عجب!!!
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2015, 18:51

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
خوب از افرایی که دوستان دادن و حجمی که مد نظر شماست و کاری که شما میخواید بکنید به نظر من سرور مجازی به صرفه نیست چون باید حداقل 20 هزار تومن برای داشتن امکان لیچ از تورنت پول بدید مگرنه بلافاصله حسابتون رو میبندن اگه از تورنت دانلود کنید ...
پیشنهاد میکنم از سایت هایی که توی کار لیچ هستن استافده کنید من خودم از این سایت استفاده میکنم :
http://1o2.ir/xgszl (لینک کوتاه شده) و امکان دانلود از تورنت رو هم داره ...
10 گیگ رو میده 5 هزار تومن محدودیت زمانی هم نداره (نیاز به پرداخت هزینه برای تمدید نداره )و فایل هاتون رو به مدت 15 روز نگه میداره سرعت دانلودشم خیلی بالاس.
فایل های مستقیم شده رو میشه در یه سایت دیگه آپلود كرد؟ سایت ترين بيت یه قابلیت داره ب اسم دانلود از آدرس، سایت دانلودز برای فایل ها لینك مستقیم میده؟ كه سرور به سرور آپلود كنیم
-
-
January 21st, 2015, 18:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
پیشنهاد میکنم از سایت هایی که توی کار لیچ هستن استافده کنید من خودم از این سایت استفاده میکنم :
http://1o2.ir/xgszl (لینک کوتاه شده) و امکان دانلود از تورنت رو هم داره ...
سلام
لینک مستقیم میده ؟
خرید بسته های دانلود
قیمت هاش جالب بود.(مثل هاست دانلود میشه ؟)
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 21st, 2015, 18:52

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
مسخره بازی چیه میگم اشتراکی که میگید نمیشه مگر کسی تا حالا اینجوری سرویس داده ؟ اگر بله ، بفرمائید چه طوری. عجب!!!
آقای mr.pouria پیشنهاد بهتری دادن. من فكر میكردم میشه IP رو هم مثل هاست اشتراكی كرد. نمیشه خب بگيد نمیشه دیگه این حرفا چیه. vpsهاتون مونده رو دستتون نمیدونید چیكار كنید
-
-
January 21st, 2015, 18:53

نوشته اصلی توسط
hoseindl
فایل های مستقیم شده رو میشه در یه سایت دیگه آپلود كرد؟ سایت ترين بيت یه قابلیت داره ب اسم دانلود از آدرس، سایت دانلودز برای فایل ها لینك مستقیم میده؟ كه سرور به سرور آپلود كنیم
بهتون یک دکمه دالنود بعد از پایان دالنود نمایش میده که با کلیک بر روی اون در پنجره idm (اینترنت دانلود منیجر) ادرس فایل رو ذخیره کنید و در هرکجا که دوست دارید وارد کنید تا به سرور دیگر اپلود شود ... (لینک مستقیم برای دانلود توسط سایر کاربران یا سرور های دیگر)
-
-
January 21st, 2015, 18:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hoseindl
آقای mr.pouria پیشنهاد بهتری دادن. من فكر میكردم میشه IP رو هم مثل هاست اشتراكی كرد. نمیشه خب بگيد نمیشه دیگه این حرفا چیه. vpsهاتون مونده رو دستتون نمیدونید چیكار كنید
بله پیشنهادشون جالب بود و تشکر هم زدم ازشون.
اگر میگفتیم نمیشه هم شما همین حرف رو میزدید. همین که با زیر سوال بردن ما متوجه شدید که نمیشه داد خوبه.! اشکال نداره. !
انشالله موفق باشید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
بهتون یک دکمه دالنود بعد از پایان دالنود نمایش میده که با کلیک بر روی اون در پنجره idm (اینترنت دانلود منیجر) ادرس فایل رو ذخیره کنید و در هرکجا که دوست دارید وارد کنید تا به سرور دیگر اپلود شود ... (لینک مستقیم برای دانلود توسط سایر کاربران یا سرور های دیگر)
فقط یک سوال . میدانید سرور دانلودشون از کجاست :-/ ؟
ایران هست یا خارج کشور ؟ یک نمونه لینک دارید ؟ اگر بله پیغام خصوصی کنید ممنون @};-
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 21st, 2015, 18:56

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام خدمت شما
بله لینک مستقیم میده . سرعت دانلودشم عالی هست ...
مثل هاست دانلود میشه اما خوب با این محدودیت که فایل ها بعد از مدت زمان مشخصی چه دانلود بشن چه دانلود نشن حذف میشن و قبل از اینکه حذف بشن باید با پرداخد امتیاز که واحد ان دیلینگ هست در این سیستم اون هارو تمدید کنید برای 15 روز ...
-