نقل قول نوشته اصلی توسط k0tkin نمایش پست ها
هرگونه درخواست اطلاعات مشتری بدون گرفتن حکم قاضی خلاف قانونه و شما با این کارتون در جرم پلیس فتا شریک میشید و مشتری هم میتونه از شما شکایت کنه
به هیچ وجه این اطلاعات رو در اختیار پلیس فتا بدون حکم قاضی قرار ندید مطمئن باشد پلیس فتا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و اگر هم بعدا خارج از عرف قانونی هرگونه فعالیتی بر علیه شما کردن راحت میتونید شکایت کنید
اینکه درسته میشه تا موقعی که حکم قضایی ندارند به هیچ وجه اطلاعاتی ندیم.
منم امروز فتا بودم که بعد از یک ماه که هر روز زنگ میزدن رفتم
در کل بهشون گفتم 3-4 تا ایپی داریم خودش فهمید بیشتر از این حرفا داریم که برگشت گفت شیطونی
--------
بیشتر هدفشون اینکه بیان مثلا متخلفین رو شناسایی کنند .
-----
منم راحت برگشتم گفتم نمیتونم اطلاعات مشتری رو بدم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط bolormusic نمایش پست ها
سلام
والا من خودم حضورا رفتم فتا هاستدهیمو رسما ثبت کردم چند روز پیش ولی درباره کدملی بهم چیزی نگفتند فقط گفتند شماره تماس کاربرات چک کن درست باش که اگه مشکلی پیش اومد شمارشون یا ادرسشون باشه
همچنین ازم خواستن تمام سایتای شرط بندی رو شناسایی کنم واطلاع بدم ب فتا که گفتم چشم ولی تاحالااقدام نکردم چون از ادم فروشی بدم میاد
درضمن من فکرنکنم کاربری حاضر بشه کدملیشو بده

- - - Updated - - -

اهان همچنین بهم گفتن اگه سایتی خلاف قوانین بود علاوه برشماره وادرس کاربر باید ای پی هاستشم بدم
البته من مدام دامنه وهاستایی ک کاربرا ثبت میکنن چک میکنم یعنی قبل اینک فتا بفهمه خودم سایتای مزخرف از سرورم پاک میکنم
بله ای کاش هاستینگ ها هم با هم هماهنگ بودند یا زیر نظر مجموعه ای خاص بودند که دیگه هر کسی براشون قوانین تعیین نکنه ! یا هر روز خودشون قوانین خودشون رو تعییر ندن !