نوشته اصلی توسط
ali0000
دوست خوبم من با اساس این جمله مشکل دارم ( اگر میتونست حمله میکرد ) چرا حمله ؟ چرا کشتار ؟ چرا ما متحد آمریکا و آمریکا متحد ما نباشه ؟ چرا ما جای خیلی از کشورای منطقه که روابط دوستانه با تمام دنیا دارن نباشیم ؟
چقدر اخبارو دنبال میکنی ؟ نمیخوام موضوع تاپیک منحرف بشه دقیقاً این چیزیم که مینویسم مربوط به همین ماجرای گروگان گیری فرانسه هست ...
همون فروشگاهی که ساعاتی بعد از محاصره اون 2 برادر فراری ، گروگانگیری جدیدی صورت گرفت ، کارگر فروشگاه یه فرد مسلمان بوده فکر کنم مالایایی ، اخبارش در اینترنت هست 12 نفر از مشتریا و افرادی که تو فروشگاهش بودنو داخل یخچال سرخانه میفرسته که از شلیک یا حوادث احتمالی در امان بمونن ، چقدر این کار ارزشمند و قشنگ بوده مگه پیامبر اسلام (ص ) فقط پیامبر منه قطعاً پیامبر این کارگرم بوده و شاید قلب این کارگر از ماها بیشتر به درد آمده باشه اما کار خوب و پسندیده و حرکت های صلح جویانه و انسان دوستانه در همه جا و همه حال مورد ستایش و تقدیر تمام انسانهاس
ما باید از مرگ بر ها از خشم از نفرت از کشتار از ریختن خون دوری کنیم ، ما باید از رفتارهایی که باعث تنزل و بدبینی اکثریت مردم این کره خاکی میشه دوری کنیم ما باید تلاش کنیم کشوری در حال توسعه و در نهایت توسعه یافته باشیم مطمئنن پیامبران و ائمه هم خشنود به این هستند جامعه و امتشون بجای تنزل رو به پیشرفت باشه و این در گرو دوستی و روابط با تمام ملتها و دولتهاس