اینم شده داستان خلیج فارس ، یه عده اونور میگن عرب یه عده اینور میگن فارس / مشابه مسابقات طناب کشی که هر 2 طرف فقط بازیچه میشن ، تنها راه نجات جهان سوم بیداری مردمشه به امید اون روز ...
اینم شده داستان خلیج فارس ، یه عده اونور میگن عرب یه عده اینور میگن فارس / مشابه مسابقات طناب کشی که هر 2 طرف فقط بازیچه میشن ، تنها راه نجات جهان سوم بیداری مردمشه به امید اون روز ...
دوست گرامی شمابه خاطر سن پایینتان منظور حرف بنده را نفهمیدید
چرا ؟ چون 16 سال سن دارید و قدرت استدلال ندارید
پسرجان یکبار دیگر حرف های مرا بخوان
نوشتم که جای اینگونه مطرح کردن و اعتراض و کمک به مطرح شدن اینجور اشخاص
که هدف اصلی شان است
بهتر است به دنیا بشناسانیم حضرت محمد که بود چه کرد و با رویه خود ایشان
و با سیاست پاسخ دشمنان را داد
اینگونه به ان بزرگوار هر روز از یک سمت توهین نمی شود که از بعضی ها انتقام بگیرند
یا اگر هم بخواهند بکنند اشخاص فهمیده جامع جلوگیری میکنند
ولی درحال حاضر کودکانی مثل شما جای محمدشناسی و خداشناسی فقط بلدید بفرمایید مرگ بر امریکا
و حرف مفت بزنید. و بار دیگم ببینم با این لحن کودکانه در بحثی شرکت کردید خودم شخصا با شما برخورد میکنم
وقتی بلد نیستید در یک بحث شرکت کنید کسی مجبورتان نکرده با افکار کودکانه تان تجزیه تحلیل کنید و برای کسی متاسف شوید بچه جان
پ.ن
اگر برای استخدام پ خ میدهید و جوابتان داده نمی شود
اگر درخواست تبلیغات میکنید حتی سفارشتان هم قبول نمی شود
به خاطر حرف شخص ثالثی نیست به خاطر پایین بودن سنتان است که تا
وقتی تغییر رویه ندهید همین رفتار را با شما خواهیم داشت
متأسفم براتون، چرا که در هر تاپیکی که شرکت می کنید سن و سال خودتو به رخ میکشی شما به جای برادر بزرگ تر من میتونی باشی ولی نه بیش تر از این
این بار چندمیه که بی احترامی شما رو نادیده میگیرم شما هنوز سنت به 30 نریسده اینقدر ادعا داری چه برسه 30 رو رد کنی
بزرگ تر از شما هم در جامعه وجود دارد نمیدونم هر کسی رو چرا 16 ساله خطاب میکنی!
اون پیامبری که بنده و شما میگیم به کوچک تر از خودش اول سلام میکرد چه برسه به اینکه بی احترامی کنه در ضمن به قول شما کدکانی مثل من نمیگن مرگ بر آمریکا، مرگ بر آمریکا رو اولین بار امام یک ملت گفت که هزاران شهید انقلاب در راهش فدا شدن
- - - Updated - - -
مسابقه طناب کسی؟! خلیج فارس؟! بیداری مردم؟!
ابتدا فکر کن و بعد حرف بزن، اگه مردم ما بیدار نبودن هشت سال دفاع نمیکردن تا امثالی مثل من و شما راه بریم و بگیم ...
ویرایش توسط سرزمین : January 20th, 2015 در ساعت 11:43
شما با کسی که قصد نابودی شما رو داره و هیچ ارزشی به عنوان انسان براتون قائل نیست نمی تونید با منطق بحث کنید .
یک راهش اینه که صبر کنید و هیچی نگید و منتظر اقدامات بدتر باشید .
یک راهشم اینه که بزنید بکشید که قصد اونها هم دریافت همین پاسخ هست .
یک راهشم اینه که تنبیه کنید تا دیگه جرئت اینکارو نداشته باشند . تعطیلی سفارت خونه ، تحریم اقتصادی و ... می تونه اونها رو تنبیه کنه ولی مشکل از خود مسلماناست که سرانشون اصلا مسلمان نیستند بلکه بیشتر یهودیند و مخالف اسلام وگر نه خوب می شد تنبیهشون کرد .
پس اینکاری که اینها کرند هیچ نتیجه ای بغیر از رشد خشونت و تروریسم ندارد . کسی که باد می کاره طوفان درو می کنه و کاریشم نمی شه کرد .
کاش ما مسلمانا با هم متحد بودیم ولی چه می شه کرد ندانم کاری بعضیا و خیانت و خودفروشی برخی دیگه و عدم رشد فکری باعث تفرقه شده . این سرمایه و توانی که مسلمونا داشتند برای خیلی کارا مفید می تونست باشه الان بر ضد خودشون داره استفاده می شه ..
به امید ظهور آخرین ناجی ما که اتحاد رو بینمون برقرار می کنه ...
به نام او ....
امید عزیز بنده قصد بی احترامی به شما نداشتم و ندارم فقط به خاطر اینکه این موضوع روشن بشه جواب شما رو دادم این قضایا رو نمیشه تعصب حساب کرد تقاضا دارم یه مقدار روی این موارد تحقیق کنید
در آخر از شما عذرخواهی میکنم و تقاضا دارم منو حلال کنید ما همه ایرانی هستیم و نباید بین ما دعوایی صورت بگیره.
- - - Updated - - -
از دوستان عزیز تقاضا دارم تاپیک زیر رو هم مشاهده کنن:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/133838
در نهایت این تاپیک حذف میشه و حقم دارن حذف کنن
اما لازم شد مطالبی اضافه کنم ، دوست عزیزی که اشاره کردی کسی که باد میکاره طوفان درو میکنه یا افراد دیگه حرف از خشونت یا تسویه حساب میزنن یا بحث انتقام یا دفاع میکنن ...
اون سیاستمدار خارجی حالا هر کی و در هر کجا باشه منظورم دستهای پشت پرده این اتفاقاته ، اینقدر امکانات و قدرت و نیرو داره که کل جهان اسلام ما ( حتی شیعه و سنی برادر هم بشن ) یکپارچه در حد فیلمهای هالیوودی بخوان با اینا برخود کنن کم نیارن و نتیجه مطولبشونم بگیرن ، اونا همینو میخوان ، من و تو بریم مسلسل بگیریم دستمون چندتا آدم معمولی رو به قتل برسونیم روی 1000 شبکه و سیستم تبلیغاتی جار بزنن اینا پیروان محمدن !!!! اینا اسلام گرا هستند !!!! و متاسفانه و همیشه چوب این رفتارامونم خوردیم بدجورم خوردیم ، میگی مردم ما بیدارن اگه بیدار نبودن 8 سال دفاع نمیکردن ؟؟؟؟ فلسفه دفاع چیه ؟ الان یه *** وارد خونه شما بشه قصد دخل و تصرف و تجاوز داشته باشه شما تشویقش میکنی ؟؟ در بیایم از این شعارها و صحبتهای فوق احساسی ، مردم ایران برای دفاع از ناموس و از روی ناچاری 8 سال جنگیدن چون آقا ***ه اومده بود خیالم نداشت براحتی خانه و کاشانه مردم رو ترک کنه ، اگه لازم باشه برای ناموس و شرفشون 80 سال دیگه هم خون میدن ، درد ما همینه همه چیزو با هم قاطی میکنیم ، هنوز چند روز نگذشته آقای اولاند روی عرشه ناو هواپیمابر شارل دوگل سخنرانی کرد و و بهمراه چندین ناو و زیر دریایی اعزامش کرد به خلیج فارس چون ثانیه شماری میکرد به بهانه درست شه حضور نظامی و استعماری خودشو تو منطقه چند برابر کنه ما چه کردیم ؟؟ ریختیم جلو سفارت فرانسه فریاد مرگ دادیم پاش بیفته از درو دیوارشم میریم بالا عینه اون ماجرای سفارت انگلیس ...
از شعار در بیایم از خواب و خیال در بیایم طرف جلو چشم تمام دنیا میاد با هلیکوپتر تو خاک یه کشور دیگه ( متحد خود ما ) نیروهای ارزشمند رو هدف میگیره ، حالا بشین بگو 11000 موشک قفله رو فلان کشور 2 ساعته کشورشون نابود میشه - اصلاً چرا باید کسی نابود بشه ؟ اصلاً چرا جنگ ؟ اصلاً چرا مرگ ؟
همینه که سالهای سال عقب افتادیم همینه جهان سوم شدیم همینه فقر و بدبختی بیداد میکنه تو کشورایی مثل ما چون همش به فکر حاشیه بودیم و غافل از واقعیت
وقتی رفتار و واکنش همراه با تدبیر و درایت باشه ، دیگه شعار مرگ بر .... نیاز نیست ، دیگه از دیوار سفارت بالا رفتن نیاز نیست دیگه کسی کشته نمیشه ، دیگه کسی به ما نمیگه تروریست دیگه کسی به با نمیگه کله سیاه و بدترین نوع برخورد رو در فرودگاهها و ... داشته باشه
! Omid StaR ! پاسخ جالبی داد بیایم از 16 سالگی در بیایم ( اول به خودم میگم ) ، دنیا رو واقعی ببینیم ، چشمامون رو باز نگه داریم %
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)