-
January 20th, 2015, 09:03
پاسخ : آنتی ویروس
صحبت و بحث درباره شرکتها و نرم افزارهای آنتی ویروس بد نیست .
مشکل از اونجا شروع میشه که بعضی ها تو این بحثها شرکت میکنن که :
- یا اطلاعات تو این حوزه ندارن . ( که قشنگ میشینن میخونن و یاد میگیرن و یا به روند لاف زنیشون ادامه میدن .)
- یا اطلاعات دارن ولی اطلاعاتشون درست و صحیح و معتبر نیست . ( بعضی هاشون میخونن و اطلاعات درست رو میگیرن . )
- یا اطلاعات دارن ولی اطلاعاتشون درست و صحیح و معتبر نیست و از طرفی روی اطلاعات خودشون سماجت دارن و حاضر نیستن مطالب معتبر رو بخونن .
- یا اطلاعات دارن ولی به خاطر منافع شخصی و شرکتی همیشه در حال وارونه جلوه دادن حقایق هستن و سفسطه میکنن و سعی دارن محلی که محل صحبتهای اینگونه هست رو به آشفتگی بکشونن .
نمونش هم داریم میبینیم .
همه جا از این آدمها که لینک و مستندات و خبر با منبع ارائه شده ولی به دلیل مشکلات روحی و روانی و عقده های حقارتی که تو وجودشون هست میان میگن منبع رو نمیبینن و اینجور مسائل رو مطرح میکنن هست .
( این توهین نیست به اونها نیست / بلکه ی حقیقته غیر قابل انکاره ) بلکه کار اونها توهین به کاربرها ( و در این فروم توهین به اعضای فروم هستش . )
یا رسانه ها و خبرنگارایی هستن که به خاطر منافع مالی هر چیز دروغ و کذبی رو منتشر میکنن .
در پستهای قبلی من دهها لینک درباره این افراد و شرکتها ارائه دادم که میتونین مطالعه کنین .
سالهاست در هر ماه بین 5 تا 10 خبر دروغ و اشتباه آنتی ویروسی در رسانه ها و وب سایتهای ایرانی عضو شبکه اوباشگری خبری و تبلیغاتی کسپرسکی مثل دنیای اقتصاد ، yjc ، عصر ارتباط ، ایتنا و افتانا و ... و جدیدآ هم جام جم منتشر میشه و دیگه تبدیل شده به ی روند عادی . ( و اخیرآ هم روشها و سیاستهای جدیدی رو در پیش گرفتن )
تازه قبلآ تو ی سری رسانه های دیگه هم منتشر میشد که با اطلاع رسانی درباره کذب بودن اون اخبار دیگه اون رسانه ها اخبار اشتباه رو پوشش نمیدن .
-
تعداد تشکر ها از amirsafari به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2015 09:03
# ADS
-
January 20th, 2015, 09:32
-
تعداد تشکر ها از LIAN2 به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2015, 09:58
عضو انجمن
kaspersky عالیه - با این سیستم قدرتمند کنونی رم و سی پی یو که این انتی ویروس ها اشغال میکنه اصلا اهمیتی نداره
-
-
January 20th, 2015, 12:33
خوب دوستان
بلاخره انتخاب کردم با راهنمایی دوستان و هم تحقیق
این آنتی ویروس رو انتخاب کردم
BitDefender.Total.Security
-
-
January 21st, 2015, 09:33
عضو انجمن
درود
بهتره از اینجا خرید کنید....
-
-
January 21st, 2015, 09:37

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
kaspersky عالیه - با این سیستم قدرتمند کنونی رم و سی پی یو که این انتی ویروس ها اشغال میکنه اصلا اهمیتی نداره
سلام .
صرفآ جهت اطلاع : 
لینک1
لینک2
لینک3
لینک 4
لینک 5
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hossein6151
خوب دوستان
بلاخره انتخاب کردم با راهنمایی دوستان و هم تحقیق
این آنتی ویروس رو انتخاب کردم
BitDefender.Total.Security
صرفآ جهت اطلاع :
لینک 1
لینک 2
-
-
January 21st, 2015, 09:54

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
بهتره از اینجا خرید کنید....
دوست عزیز از اینجا بخواد بخره که کلی باید پول بده و به صرفه نیست
-
-
January 21st, 2015, 10:08
عضو انجمن
-
-
January 27th, 2015, 22:15

نوشته اصلی توسط
viphyip
دوست عزیز از اینجا بخواد بخره که کلی باید پول بده و به صرفه نیست

در خرید هر محصولی نه فقط آنتی ویروس معتبر بودن و اصل بودن محصول بسیار مهم هستش و نه قیمت اون .
وگرنه اگه آدم تو بحث ضد ویروس بخواد دنبال ارزانی باشه هم براش مشکل درست میشه هم اینکه بهتر نیست ی ضد ویروس رایگان مثل میکروسافت یا نسخه رایگان ضد ویروسهای دیگه رو نصب کنه ؟!
طبیعیه شخصی که دنبال امنیت واقعی باشه و محصول خوب میخواد و داره هزینه میکنه و البته کمی هم دانش و آگاهی داشته باشه سراغ هر شخص و سایت و شرکتی نمیره .
-
-
January 27th, 2015, 22:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirsafari
در خرید هر محصولی نه فقط آنتی ویروس معتبر بودن و اصل بودن محصول بسیار مهم هستش و نه قیمت اون .
وگرنه اگه آدم تو بحث ضد ویروس بخواد دنبال ارزانی باشه هم براش مشکل درست میشه هم اینکه بهتر نیست ی ضد ویروس رایگان مثل میکروسافت یا نسخه رایگان ضد ویروسهای دیگه رو نصب کنه ؟!
طبیعیه شخصی که دنبال امنیت واقعی باشه و محصول خوب میخواد و داره هزینه میکنه و البته کمی هم دانش و آگاهی داشته باشه سراغ هر شخص و سایت و شرکتی نمیره .
سلام و عرض ادب
جناب فکر کنم شما اینجا رو با کشورهای دیگه اشتباه گرفتی ، آخه شمایی که میگی میخواد هزینه کنه ، شرکت های الان هم وجدان ندارند و چندین برابر روی یک محصول میکشن ، آخه اینم انصافه بنظرتون ؟
معیارهای انتخاب آنتی ویروس نزدیک ده مورده که شما فقط بحث هزینه رو جلو گرفتی هر چی گرونتر باشه اون اصلتره و اورجیناله
بعدشم استاتر تصمیم نهایی شون رو گرفتن دیگر نیازی به بالا آوردن تاپیک های مرده نیست !
موفق باشید
-