نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: مشکلات من !!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات من !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط SubZero نمایش پست ها
    بله ، فکر خوبی هست در صورتی که دانشگاه نیاز به هزینه نداشته باشه. پس بدون پول نمیشه درس خوند
    حقیقت اینست که در ایران مدارس دولتی رایگان وجود دارد، بنابراین شما نمی بایست بهانه ای برای درس نخواندن داشته و دانشگاه دولتی قبول نشده باشید. اما اگر خلاف این صورت گرفته، مجبور خواهید بود تا یا خودتان ایده ای داشته باشید و شروع به فعالیت حرفه ای کنید، یا دوره های فنی و حرفه ای و خاص را بگذرانید و استخدام شوید ( نمونه اش همین سیسکو ) و یا خودتان تخصصی را یاد بگیرید ( همچون برنامه نویسی و طراحی وب ) و یا حتی به کمک مشاور دانشگاه خود در همان جا استخدام شده و وظیفه ای را در قبال هزینه تحصیل خود بر عهده بگیرید. به هر حال راه زیاد است، اما مطمئن باشید اگر اولویت خود را چیزی غیر از درس خواندن بگذارید، با شرایطی که دارید، بدون شک روزی پشیمان خواهید شد. در نهایت اگر در خود توان درست درس خواندن را نمی بینید، بلافاصله از دانشگاه انصراف دهید و وارد بازار آزاد شوید، از پادویی هم که شروع کنید، در آینده نزدیک خواهید توانست صاحب مغازه باشید، این را تضمین می کنم. اگر باز هم در خود شم تجاری نمی بینید، استخدام ادارات دولتی شوید و از سطوح پایین شروع کنید و همراه آن درس خواندن را نیز ادامه دهید و ارتقای رتبه بگیرید.
    ویرایش توسط nexinel : January 19th, 2015 در ساعت 22:09
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)