-
September 16th, 2014, 11:03
عضو جدید
❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥
ویرایش توسط larsa.soft : April 9th, 2015 در ساعت 10:10
دلیل: افزوده شدن دامین جدید
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
تعداد تشکر ها ازlarsa.soft به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2014 11:03
# ADS
-
January 18th, 2015, 19:12
پاسخ : ❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
با سلام خدمت شما دوست عزیز متاسفانه من 3 روز بود مسافرت بودم خارج از کشور بودم بخاطر مسائل کاری و دانشگاهی هزینه تمدید دامین ها هم زده شده بود اما بخاطر اینکه هنوز تایید نکرده بودن دامین ثبت نمیشد که من همون لحظه که رسیدم حتی زنگ هم زده بودین من چک و اکی کردم اینکه کسی ارزون میده دلیل نمیشه که کلاه بردار باشه عزیز ما کلی نمایندگی و دامین ثبت کردیم و چون دامین ها زیاد ثبت میشه و بخاطر ارز نمیشه مثلا ملیونی شارژ کرد بخاطر تغییر افرهاشون بهر حال دوست نازنین من انتقاد پذیر هستم و شما هم حق دارین بهر ترتیب دامین شما ثبت و ارائه داده شد
خبر دوم اینکه سرویس تمدید و خرید شارژ از طریق ریسلو برای نمایندگان هم اضافه شد از این به بعد نمایندگان میتونند به صورت آنلاین پنل خودشونو آنلاین شارژ کنند
سلام خدمت دوستان
من حرف ایشون رو قبول دارم اما رسم کار حرفه ای این نیست شما وقتی حرفی زدید باید سر حرفتون باشید وقتی گفتید ثبت آنی من هم انتظار دارم
من هم که خدایی نکرده جسارت کلاهبرداری نکردم شما خودتون بد برداشت کردید.
اما خدایی بر خورد خوبی دارن من براشون آرزوی موفقیت دارم
و به این جهت ازشون تشکر میکنم
- - - Updated - - -
-
-
January 18th, 2015, 19:36
پاسخ : ❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥
دامنه .com به یورو چقدر هزینه برای ثبت می دین؟ هزینه ریال نمیخوام
-
-
January 18th, 2015, 19:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
anajafi.ir
سلام خدمت دوستان
من حرف ایشون رو قبول دارم اما رسم کار حرفه ای این نیست شما وقتی حرفی زدید باید سر حرفتون باشید وقتی گفتید ثبت آنی من هم انتظار دارم
من هم که خدایی نکرده جسارت کلاهبرداری نکردم شما خودتون بد برداشت کردید.
اما خدایی بر خورد خوبی دارن من براشون آرزوی موفقیت دارم
و به این جهت ازشون تشکر میکنم
مرسی شما لطف دارین کلا من حق میدم این هم که من مسافرت بودم یا از شانس ما هزینه که واریز کردیمو هم تایید نکرده بودن درسته بدشانسی و دیرکرده ولی باز حق با شماست حق میدم چون ما رو تعهدات و حرف هایی که میزنیم داریم فروش میکنیم و شما اعتماد میکنید و خرید میکنید چه کم چه زیاد بخاطر همین باز مرسی
شما لطف دارین از بزرگی شما هست

نوشته اصلی توسط
aminrt4
دامنه .com به یورو چقدر هزینه برای ثبت می دین؟ هزینه ریال نمیخوام
سلام خدمت دوست عزیز 6 یورور
ویرایش توسط larsa.soft : January 18th, 2015 در ساعت 20:02
-
-
January 18th, 2015, 19:57

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
مرسی شما لطف دارین کلا من حق میدم این هم که من مسافرت بودم یا از شانس ما هزینه که واریز کردیمو هم تایید نکرده بودن درسته بدشانسی و دیرکرده ولی باز حق با شماست حق میدم چون ما رو تعهدات و حرف هایی که میزنیم داریم فروش میکنیم و شما اعتماد میکنید و خرید میکنید چه کم چه زیاد بخاطر همین باز مرسی
شما لطف دارین از بزرگی شما هست
- - - Updated - - -
سلام خدمت دوست عزیز 6 یورور
من پنل میخوام ولی میخوام خودم با حساب که دارم شارژ کنم مشکلی که ندارین؟ داخل پنل همین قیمته دیگه؟
-
-
January 18th, 2015, 20:04
عضو جدید
نه دیگه اگه پنل دارین باید برین از خود ریسلو پنل بگیرین وقتی زیر مجموعه کسی میشین اون بهتون شارژ میکنه شما اگه تو کار ارزو دلار هستین باید از خود ریلو نمایندگی بگیرین البته اگه درست متوجه منظورتون شده باشم
-
-
January 18th, 2015, 22:10

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
نه دیگه اگه پنل دارین باید برین از خود ریسلو پنل بگیرین وقتی زیر مجموعه کسی میشین اون بهتون شارژ میکنه شما اگه تو کار ارزو دلار هستین باید از خود ریلو نمایندگی بگیرین البته اگه درست متوجه منظورتون شده باشم
رسلو اخرین درجه ۶ یورو حساب نمیکنه تازه برای همون ۷.۵ یوروشم کلی پول میخواد من نمیخوام ریالی کار کنم به دلیل اسم خاص دامنه ها
من الان از یجا subreseller دارم یورو هست ولی هزینه بیشتر از چیزی که شما گفتین شارژ هم خودم میکنم
-
-
January 19th, 2015, 14:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nima73
سلام
من دامنه ثبت کردم ، سریعا ثبت شد و همه چیز عالی بود
قیمت واقعا خوب و کمترین قیمت برای دامنه دامنه های .com هستش
فقط یک سوال و اون اینکه پنل از سایت اصلی هم میدید یا نه فقط پنل سایت خودتان هست ؟
خواهش شما لطف دارین بله از خود ریسلو پنل داده میشه مدیریت کامل دامین دست خودتون هست
-
-
January 19th, 2015, 14:19
عضو دائم
اگر یاهو دارید به بنده یک پیام ارسال کنید باهاتون یه کاری دارم جهت همکاری .
-
-
January 21st, 2015, 22:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ershad_tb
دامین جدید برای بنده ثبت و تحویل داده شد
مبارکتون باشه
-
-
January 21st, 2015, 23:40

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
مبارکتون باشه
تازه یادتون افتاد به پیام صفحه 2 جواب بدین یا اسپم بود؟ http://www.webhostingtalk.ir/f23/123...ml#post1183627
جواب ما هم که ندادین
-