-
June 18th, 2010, 21:44
عضو انجمن
پاسخ : زرین پال !؟
1. لطفا اطلاعات خود را به صورت صحيح و کامل وارد کنيد.
2. تمامی اطلاعات بايد مطابق با شناسنامه و کارت ملی کابر باشد.
3. لطفا آدرس و کد پستی خود را به طور کامل و صحيح وارد کنيد.
4. به منظور افزايش سطح تاييد، با شما تماس گرفته خواهد شد.
عضويت در زرين پال
-
-
June 18th, 2010 21:44
# ADS
-
July 15th, 2010, 13:53
عضو جدید
سلام امروز سیستم پرداخت اینترنتی زرین پال و همینطور سایت خدمات هاستینگ عصرنت که مربوط به شرکت سيستم های يکپارچه سامان هستند، از درسترس خارج شده اند و خطای SERVER NOT FOUND را به جای وب سایت های مذکور مشاهده خواهید کرد. لطفا نظرات و ... خود را در این تاپیک مطرح کنید و همینطور از مسئولین محترم این شرکت تقاضا میکنم توضیحات خودشان را در این رابطه ارائه بدهند.
[CENTER]هاست نامحدود با پرداخت ماهیانه 5900 تومان
سرویس نمایندگی مستقل فروش هاست از 12000 تومان در ماه
در دیتاسنتر OVH فرانسه
-
-
July 15th, 2010, 13:56
بانک سامان و ... هم Down میشه ...
-
-
July 15th, 2010, 14:01
عجیب نیست ! ممکنه هر کسی Down بشه اما باید فورا حلش کنند !
درسته بانک ها هم این مشکل براشون پیش میاد اما زیر 1 ساعت عمل می کنند !
-
-
July 15th, 2010, 14:05
بله داون شدن مشکلیه که برای همه ممکنه پیش بیاد. مطمئنم اقای امیری در حال رفع کردن مشکلند
-
-
July 15th, 2010, 14:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zimahost
سلام امروز سیستم پرداخت اینترنتی
زرین پال و همینطور سایت خدمات هاستینگ
عصرنت که مربوط به شرکت
سيستم های يکپارچه سامان هستند، از درسترس خارج شده اند و خطای SERVER NOT FOUND را به جای وب سایت های مذکور مشاهده خواهید کرد. لطفا نظرات و ... خود را در این تاپیک مطرح کنید و همینطور از مسئولین محترم این شرکت تقاضا میکنم توضیحات خودشان را در این رابطه ارائه بدهند.
متاسفانه نود اصلی شرکت در ديتا سنتر iweb از ديروز ساعت 10 شب قطع شده و پيش بينی ما اين بوده که ساعت 9 صبح 5شنبه دوباره بتونيم سرور رو بالا بياريم که هنوز به خاطر يک سری مسائل موفق نشديم.
در هر حال مشکل از سمت شرکت هستش و به خاطر عدم هماهنگی لازم با ديتا سنتر iweb بوده.
برای کاربران vps امون که هزينه ای به عنوان خسارت برگشت داده ميشه برای کاربران زرين پال و آفتاب لاگ هم همينجا عذر خواهی ميکنيم.
در حال تلاش برای حل مشکل هستيم و اگر اقداماتمون از امارات به مشکل بر بخوره از طريق کانال های ديگه برای حل مشکل اقدام ميکنيم.
در هر حال من به نوبه خودم عذر خواهی ميکنم!
ویرایش توسط amiri113 : July 15th, 2010 در ساعت 14:22
-
-
July 15th, 2010, 14:29
عضو جدید
به نظر من سایت هایی که بسیار حساس هستند و خدماتی، مخصوصا سایت هایی مثل زرین پال که برای انتقال وجوه در اینترنت استفاده میشن ، نباید در سرورهای اشتراکی قرار بگیرن و بهترین حالتش استفاده از یک سرور مجازی یا اختصاصی هست ،یا حداقل هاست کردن سایت در داخل کشور که در هر 2 صورت بتونید به اطلاعات سایت دسترسی داشته باشید و یا سایت رو روی 2 سرور به صورت همزمان Mirror کنید تا شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم. دیتاسنتر iWeb در این ماه خیلی مشکلات زیادی رو ایجاد کرده مثلا در یکی از شرکت های ارائه دهنده هاست در Iweb، یکی از هاردهای سرور سوخت و هیچ بک آپی هم از این اطلاعات در iWeb موجود نبود! که برخی از مشتریان به همین دلیل سایت ها شون رو به سرورهای ما منتقل کردند.
در هاست اشتراکی iweb که زرین پال هم در اون قرار داره در همون سرور بیش از 250 سایت دیگه هم موجوده که به نظر من برای سایتی با کاربرد زرین پال اصلا مناسب نیست.
ویرایش توسط zimahost : November 13th, 2010 در ساعت 23:12
در دیتاسنتر OVH فرانسه
-
تعداد تشکر ها از zimahost به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2010, 14:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zimahost
به نظر من سایت هایی که بسیار حساس هستند و خدماتی، مخصوصا سایت هایی مثل زرین پال که برای انتقال وجوه در اینترنت استفاده میشن ، نباید در سرورهای اشتراکی قرار بگیرن و بهترین حالتش استفاده از یک سرور مجازی یا اختصاصی هست ،یا حداقل هاست کردن سایت در داخل کشور که در هر 2 صورت بتونید به اطلاعات سایت دسترسی داشته باشید و یا سایت رو روی 2 سرور به صورت همزمان Mirror کنید تا شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم. دیتاسنتر iWeb در این ماه خیلی مشکلات زیادی رو ایجاد کرده مثلا در شرکت نگاه روشن پارس، یکی از هاردهای سرور سوخت و هیچ بک آپی هم از این اطلاعات در iWeb موجود نبود! که برخی از مشتریان به همین دلیل سایت ها شون رو به سرورهای ما منتقل کردند.
در هاست اشتراکی iweb که زرین پال هم در اون قرار داره در همون سرور بیش از 250 سایت دیگه هم موجوده که به نظر من برای سایتی با کاربرد زرین پال اصلا مناسب نیست.
نه!
معمولا شرکت برای پروژه های اينچنينی vps ای روی نود اصلی شرکت تعريف ميکنه و در اختيار مسئول اون پروژه قرار ميده.
بنابراين سايت روی سرور اشتراکی قرار نداره و روی vps خاص خودش قرار داره. البته روی همين نود سايت های مختلفی هستند که هر کدوم يک يا دو وی پی اس دارند و يکی از vps های گروه عصرنت هم روی هم نود اصلی قرار داره.
متاسفانه مشکل فنی نيست و در صورتی که فنی بود به احتمال زياد در زمان کمتری حل ميشد. همونطور که گفتم مشکل مربوط به مسئله ديگه ای هستش که ناشی از عدم هماهنگی مناسب با ديتاسنتر iweb و تعلل شرکت بوده.
البته درست هستش برای اينطور کارها بهترين گزينه استفاده از ميرور داخلی هستش ولی خوب هزينه های سرور های داخلی متاسفانه هنوز خيلی بالا هستش.
در هر حال در تلاش برای رفع مشکل هستيم و انشالا طی چند ساعت آينده مشکل حل خواهد شد.
بازم عذر خواهی ميکنم!
-
تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2010, 14:38
به شدت تایید میشه
پیشنهاد من میزبانی این سایت در ایران هست. بعید نیست در اینده این سایت به این حساسی با این همه اطلاعات مالی توسط iweb چیز بشه!
-
تعداد تشکر ها از p30rayan به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2010, 14:50
عضو جدید
سرویس زرین پال میتونه به بزرگترین و بهترین سرویس پرداخت آنلاین تبدیل بشه، در صورتی که الان دارید میبینید Paypal در حال حاضر بهترین و همه گیر ترین سرویس انتقال پول الکترونیکی در جهانه، برنامه نویسی، امکانات و نوع قوانین زرین پال بسیار حرفه ای و عالی هست، ولی یک ساختمان بسیار شیک، مدرن و حرفه ای باید روی یک زمین مناسب ، هموار و مستحکم ساخته بشه، تا بشه به اون ساختمون اعتماد کامل کرد. زرین پال هم اگر بستر مناسبش رو هم فراهم کنه، به نظر شخصی من، مطمئنا در آیند هیچ کس مستقیم با بانک ها قرار داد پرداخت اینترنتی منعقد نخواهد کرد.
من بابت رک صحبت کردنم از مسئولین زرین پال به شدت عذر خواهی میکنم.
در دیتاسنتر OVH فرانسه
-
تعداد تشکر ها از zimahost به دلیل پست مفید