سلام بچه ها تور خدا هر کس این پیامو میبینه share کنه بقیه دوستان فریب نخورن من خودم موبایل فروشم تو مشهد با این بنده خدا یه دو هفته ای تماس داشتم ولی ریسک نکردم و پول رو اول براش نریختم . یک پرواز چارتر گرفتم برا ارومیه وقتی رسیدم زنگ زدم که من دارم میام مهاباد از اینجا به بعد متوجه دروغگویی های این آدم شدم گفت نیا و برو استراحت کن و فردا تو ارومیه میبینمتو تو ارومیه دفتر دارم و... اقا ما رفتیم یک جا استراحت کردیم صبح از ساعت 9 زدم بیرون 2 منطقه موبایل فروش تو ارومیه خیابون باکری و مدرس و دوتاشو زیر و رو کردم مغازه به مغازه خیلی جالب بود اولا که این آقا رو هیچکس نمیشناخت اونجا نه بنکدارا نه فروشنده ها دوما قیمتا تو ارومیه و مهاباد و پیرانشهر اختلاف قیمتش با اینجا نهایت 30 تومان بود نه صد تومن . اقا سرتون رو درد نیارم ساعت 11 صبح که زنگ زدم بش بعد از کلی ادا اظوار و .. ادرس یه مغازه کوچیک تو ارومیه رو داد که سه ماهه باز شده و تق و لق میاد در مغازه و حتی همسایه هاشم از این بنده خدا اطلاعاتی نداشتن و میگفتن فک میکنیم این مغازه سوری باشه و کارشون ی چیز دیگه. من رفتم مغازه اولا من فهمیدم شخصی به نام عبدی وجود خارجی نداره و ادمی با فامیل خانی کارگردان و تهیه کننده و همه کاره این فیلم این خانی نام که صداش به شدت به عبدی که من حتی موفق به دیدنش نشدم بود خیلی از عبدی حمایت می کرد و .. ولی هر کار کردم جا و مکانش و بم نشون نداد و آدرسشون تو مهابادم الکیه و دروغ. وقتی ام ازش خواستم که شماره حسابشو بده تا چک کنم و ازش خرید کنم تا همونجا با خودم بیارم گوشی هارو هزار تا بهونه و اورد ناراحت شد و قیافه حق به جانب گرفت و گفت من با حساب خانمم کار می کنم نه به من گوشی داد نه داشت که بده تو مغازه کارتوون خالی بود و بس . تو رو خدا share کنید کسی گول این ادمایی که اینقدر راحت دروغ میگن و کلاهبردار و کلاش اند رو نخورن.