با سلام
با اپتایم میانگین دراز مدت 99.95 به بالا
ماهانه :
سبد خرید - PardisHosting Customer Portal
با سلام
با اپتایم میانگین دراز مدت 99.95 به بالا
ماهانه :
سبد خرید - PardisHosting Customer Portal
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
P-GE-CH-1 - فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 150000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : U | Database : 20 | Park Domain : 50 | Addon Domain : 2 | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 55 هزار تومان
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان پربازدید cPanel - SSD
![]()
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ببخشید قصد توهین یا خراب کردن شما رو ندارم
ولی یکبار از سایت شما یه وی پی اس رم یک گیگ سفارش دادم و یک هفته بعد تحویل دادید،حالا اونم پیگیر بودم،البته اینم بگم حدود شش ماه رو وی پی اس ایشون بودم راضی بودم
ناحقه اگر همش بدی ها رو بگم
از طرف شرکت وب سازان از شما یه وی پی اس هارد یک ترا سفارش دادم و بلانسبت شماها مث سگ پشیمون شدم
چون ترافیکش تموم شده بود و ترافیک که تموم شد محدود میشه رو اگر اشتباه نکنم ده مگ و مدیرای وب سازان میگفتن مشکل از هارده.
از طرف همین وب سازان از شما یک هاست پر بازدید هم داشتم اصلا جالب نبود سه روز فقط وب سایتم خوابید.
آخرش هم برگشتید گفتید سرور ما پاسخگوی سرویس شما نیست
من اون موقع سایت موزیک داشتم و سایتم با نیوک بالا اومده بود.
سر همین قضیه خیلی ضرر کردم.
ویرایش توسط love-me : January 14th, 2015 در ساعت 13:51
با سلام
سرویس مورد نظر شما قابل ازائه است
با ما در ارتباط باشید
پشتیبانی مستر هاست - اعضا
09197243104
id : masterphp_com
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
از شرکت ایران هاستینگ 24 – ارائه دهنده خدمات میزبانی وب پرقدرت خریداری گردید
سرعت لود ، پشتیبانی واقعا 24 ساعته و همچینن پیگیری شون گرچه سایت خودشون نیست و خودم باید پیگیر میشدم نسبت به هاستینگ های دیگه عالی بود.
از کارکنان این شرکت بخصوص آقای امین کثیریان که برای انتقال سایتمون زحمت کشیدن تشکر میکنم و همچنین از مدیر سایت مکث تم که در حل کردن مشکلات قالب کمک کردن ممنونم.
ویرایش توسط love-me : January 14th, 2015 در ساعت 22:57
سعی کنید از برندهایی که هر 3 ماه یک بار نام و رنگ و لعاب خودشون رو تغییر می دهند خریداری نکنید.
اگر به اصل و سابقه افراد مراجعه نمایید این موارد مشخص است.
در هر حال اگر به مشکلی خوردید افراد و برندهای با سابقه ای هستند که می توانند بهترین کیفیت را ارایه دهند.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)