خب آقای کریمی با اینکه اوایل شروع به تهدید و ... کرد درنهایت متوجه اشتباهشون شد و نصف هزینه ما رو برگشت زد!!
خب آقای کریمی با اینکه اوایل شروع به تهدید و ... کرد درنهایت متوجه اشتباهشون شد و نصف هزینه ما رو برگشت زد!!
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده امشب با کاربر samenbaner.ir مکاتبه کوتاهی داشتم و از ایشون قول گرفتم که برای رفع مشکلات پیش آمده اقداماتی رو انجام بدن و همچنین پیشنهادهایی برای ایشون دارم :
- در صورتی که برای رسیدگی به سفارشات جدید وقت کافی ندارند ، از پذیرش سفارش ها خودداری نمایند و در صورتی که وجهی بابت سفارش جدید واریز شد ، در کوتاه ترین زمان ممکن مبلغ رو برگشت بزنند و با ارائه توضیح مبنی بر پر بودن وقت ، زمان مناسبی رو برای سفارش جدید معین کنند .
- از فایل های لایه باز و آماده موجود در سطح اینترنت به عنوان "ابزار" استفاده و از تحویل فایل های لایه بازی که عملا هیچ کاری بر روی اونها صورت نگرفته یا با تغییر فقط رنگ و ابعاد همراه بوده خودداری نمایند. این فایل ها ابزاری رایگان هستند مناسب برای طراحان آماتور یا برای صرفه جویی در وقت ، نه خرید و فروش .
- بین الهام گرفتن و کپی برداری مرزی قائل شوند . با تغییر رنگ و تغییر ابعاد یک طرح ، طرح جدیدی ایجاد نمی شود .
- به جای صرف وقت به آثاری که قبلا و توسط دیگران اجرا شدند ، بر روی توانایی هاشون کار کنند و طرحی از پایه و با ایده خودشون اجرا کنند ، حتی اگر طرح مورد تایید مشتری نبود .
- در نهایت با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال هستیم و چند روزی بیشتر به تحویل سال نو نمانده ، به ایشون پیشنهاد می کنم از مشتریان ناراضی ابتدا عذرخواهی و حلالیت طلب کنند و بعد در صورتی که فکر می کنند مبلغی رو به ناحق دریافت کرده ، مبالغ رو برگشت بزنند . چون این نوع پول ها خوردن ندارند و از گلو پایین نمیروند دوست خوبم .
ضمنا ایشون قول دادند که از این به بعد وقت بیشتری رو به یادگیری اختصاص بدند تا رسیدگی به سفارش مشتریان و توانایی هاشون رو افزایش بدن .
همچنین در صورتی که خدای نکرده مجددا تخلفی از ایشون سر بزنه (که انشالله اینطور نخواهد بود) ، متاسفانه بنده دیگه از ایشون حمایت نمی کنم .
در آخر؛ به عنوان برادر کوچکتر از دوستانی که از ایشون ناراضی بودند یا دلخور شدند ،درخواست می کنم با ایشون همکاری کنند و وقت کافی در اختیارشون قرار بدند تا سفارش ها رو یکی یکی تحویل بدند و آقای کریمی رو ببخشند .
ارادتمند همگی
سلام
فعلا سفارشی قبول نمی کنم مهندسلطفا با کاربر
i.sharifi سفارشتون را ارسال کنید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)