سلام دوستان خسته نباشید .
برای دریافت درگاه اینترنتی مستقیم از بانکل ملت باید دقیقا چه کار را به ترتیب انجام داد ؟
با تشکر از دوستان
سلام دوستان خسته نباشید .
برای دریافت درگاه اینترنتی مستقیم از بانکل ملت باید دقیقا چه کار را به ترتیب انجام داد ؟
با تشکر از دوستان
درود همکار گرامی ، توی Behpardakht.com درخواست رو پر کنید ، خودشون باهاتون تماس می گیرند.
تشکر از شما و کارمزد چقدر است ؟
کارمز صفر درصد هست و تسویه حساب هم 24 ساعته صورت می گیره
همینطور که دوستمون گفتند کارمزد کلیه درگاه های مستقیم صفر تومان هست.
و همچنین قبلا که پرداخت ها از خود بانک ملت مستقیم بود آنی واریز میشد.
بعد که پرداخت ها رفت روی شاپرک 24 ساعته واریز میشه
( واسه درگاه ملت کلیه پرداخت های قبل از ساعت 23 ، ساعت 4 فردای آن روز واریز میشه و پرداخت های بعد از 23 همراه با پرداخت های روز بعد )
ممنون از شما
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
وارد این صحفه شدم برای ثبت و راهنمایی
به این نکته اشاره کرده بود :
مکان ارائه مجوزهای رسمی از مراجع ذیصلاح جهت کسب و کار اینترنتی
معنی این جمله چی هست مراج ذیصلاح دقیقا منظورشان کجا است ؟
- - - Updated - - -
ممنون از شما اما کارمزد برداشت منظورم است .
مثلا پارس پال اگر 1 میلیون درخواست برداشت بدی 20 هزار تومان کارمزد دارد ! ایا این درگاه هم این طور می باشد ؟ کارمزد برداشت کاربر را دارد ؟
در صفحه زیر ثبت نام کنید .
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
اینجوری نیست که پول بره توی یه حساب مجازی بعد درخواست بدی بیاد به حساب بانکیت.. مستقیم به حساب بانکی میاد و هیچ کارمزدی نداره. رایگانمثلا پارس پال اگر 1 میلیون درخواست برداشت بدی 20 هزار تومان کارمزد دارد ! ایا این درگاه هم این طور می باشد ؟ کارمزد برداشت کاربر را دارد ؟
خیلی ممنون از کاربر Pars98 ؛ و یک سوال دیگر بعد از درخواست کد ها ماژولی برای قرار دادن در سایت ارسال می نمایند ؟ و این که این درگاه مستقیم هم می توان به کارت بانک ملت کاربر ( من ) وصل باشد ؟ مثلا شما 10 هزار تومان پرداخت اینترنتی انجام میدهید 10 هزار مستقیم وارد کارت بنده می شود یا وارد حساب کاربری می شود یا باید درخواست بدهید ؟
ممنون
خواهش میکنم ، توابع سیستم رو ارسال می کنند اما کدنویسی درگاه بر عهده خودتون هست ( البته اسکریپت رایگان واسه بانک ملت زیاد نوشته شده و توی نت موجود هست )
هیچ حساب کاربری درکار نمی باشد. مستقیم به حساب بانکی شما واریز میشه ( بعد از 24 ساعت ) که از کارت بانکی متصل به حساب نیز قابل برداشت هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)