سلام اگر نیاز به راهنمایی کامل هست با بنده درتماس باشید
-----
اول اطلاعات فنی را بالا ببرید مثلا یک ریسلر تهیه کنید و با ان کار کنید و....
سلام اگر نیاز به راهنمایی کامل هست با بنده درتماس باشید
-----
اول اطلاعات فنی را بالا ببرید مثلا یک ریسلر تهیه کنید و با ان کار کنید و....
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
با درود و احترام.
شما باید ابتدا یک نمایندگی نه به جهت فروش، بلکه جهت انجام یکسری کارها و آموزشها و حتی یادگیری کامل مدیریت محتوا ها خریداری کنید که ابتدا این موارد رو کاملا تسلط پیدا کنید. نصب مدیریت محتوا بسیار ساده هست و میشه روی لوکال هاست کامپیوترتون هم انجام داد اما روی هاست باید حتما آزمایش بشه که بعدا اگر مشتریهاتون مشکلی داشتند حداقل از مشکل دار نبودن هاست یک اطمینان نسبی بدست بیارید.
اما بنده بهتون پیشنهاد میدم فعلا خریداری نکنید و اگر صرفا قصدتون شروع کار با علاقه کامل هست وارد این حرفه بشید و با اطلاعات مشتریهاتون بازی نکنید چرا که ممکنه بدترین پیامدها رو برای خودتون و مشتریها بوجود بیارید.
ما میتونیم بهتون نمایندگی بدیم اما چون توی بخش آموزشی تاپیک زدین باید اصول رو بهتون معرفی کرد... شما نمایندگی بزنید باید در پلیس فتا ثبت کنید کارتون و این یعنی مسئولیت سایتهایی که میزبانی میکنید رو بر عهده بگیرید بعدش باید هواستون به مسائل هــک و... هم باشه چون شما به عنوان هاستینگ خودتون رو معرفی کردین پس طبیعتا باید مسئولیت سرویسی که خریداری رو برعهده بگیرید و این ساده ترین مثالها بودن اما مهمترینش امنیت مشتریهاتون خواهد بود که شک نکنید اگر میخواید از همین الان شروع کنید چیزی جز شکست و رو هوا بودن مشتریهاتون در آینده تجربه نخواهید کرد.
بنظر بنده ابتدا نمایندگی جهت آموزش کامل بگیرید وقتی آموزش رو کاملا یادگرفتید اصلا نیازی به تاپیک نیست برای یک مدیر هاستینگ یا سرورالبته این تعریف مدیر هاستینگ نیست بسیار بسیار گسترده تر هست اما متاسفانه در ایران تعرفی در همین حد براش توصیف شده.!
اما درصورتی که پیشنهاد بنده رو قبول کردین میتونم در یادگیری گاه گاهی در شرایط خاص بهتون راهنمایی کنم.
موفق و پیروز باشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
سلام اگه خواستین با بنده در تماس باشید کاملا راهنمایی تون میکنم
09385356006
بیشترشون رو دوستان توضیح دادن
ممنون واقعا توضیحاتون کامل و بجابود با پیشنهاد شما هم کاملا موافقم هستم فقط در زمینه هک و امنیت سر رشته ای ندارم برای همین می خوام تا حدی که بتوانم کار خودمه راه بندازه رو یاد بگیرم ولی متاسفائه جایی رو برای اموزش کاملا هاستینگ وامنیت پیدا نکردم یعنی بصورت نا منظم بود .تشکر از همه دوستانی که شماره داده بودند یکشنبه تماس مگیرم
سلام.
-دانش فنی
-سرمایه
-صداقت
این 3 مورد شما بایدداشته باشید .پشتوانه مالی نداشته باشید مجبورید جمع کنید بعد از مدتی .این تصور رو هم نداشته باشید در این کار پول ریخته باید قید خیلی چیزهارو بزنید که با پول جبران نمیشه.
به نظر من با نمایندگی شروع نکن شما (من خودم با سرور اختصاصی شروع کردم )
یک سرور مجازی تهیه کنید از آموزش های انجمن استفاده کنید .
پیش بعضی همکاران رایگان کار کنید یا حتی هزینه کنید تا به شما آموزش بدهند .هیچ کس رایگان به شما چیزی یاد نمیده
اگر نه با نمایندگی گرفتن و هاست فروختن شما چیزی یاد نمیگیرید یاد میگیرید اما نه اون قدر که باید .
در عمل فقط کار یادگرفته میشه .
اگر میخواهید قوی کار کنید این تجربه بنده بود و اینکه عجله نکنید.برای یادگیری وقت بگزارید و هزینه کنید .اگر درست کار کنید ضرر نمیکنید
موفق باشید
سلام.
میخواستم بدونم دیگه حداقل با چه مقدار هزینه میشه اینکار رو شروع کرد ؟ منظورم مبتدیانه ترین حالت هست برای کسی که تازه میخواد راه بیفته.
ممنون...
دانش خاصی لازم نیست .
البته نه اینکه اصلآ دانشی نداشته باشید در این مورد .
هاستینگ ها اولآ به whmcs نیاز دارن که راحت نصب میشه آموزشش هم هست در اینترنت .
بعد سرو کله زدن با whmcs ساخت محصول و تغییرات کاربردی که باز هم بگردی هست .
وصل کردن اکانت ریسلر به whmcs و تحویل خودکار که اونم آموزشش هست . ( قبلش با خود فردی که ریسلری میده صحبت کنید خودش ست میکنه)
بحث پشتیبانی هاست و مقابله با اتک و .. هم که به هاستینگی که ازش سرویس دارید مربوط میشه .
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
هر چی برای یادگیریتون هزینه کنید کم هست ...
جناب سنجری معلم خوبی هستند میتونید ازشون استفاده کنید.
اگر منظور هزینه برای شروع خود کار هست .
بستگی داره ولی شما حداقل پول 6 ماه سرورتو تو حساب داشته باش .
که بتونی با بالا پایین بازار و مشکلات احتمالی مقابله کنی.
تو این کار سرمایه خیلی مهمه .البته دانش فنی حرف اول میزنه در حد قابل قبولی دانش کار داشته باشید میتوانید شروع کنید ولی هیچ وقت تو این کار یادگیری تمام نمیشه و موضوعات خیلی گسترده هستند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)