-
January 14th, 2015, 00:55
عضو دائم
پاسخ : هاست با آپتایم 100درصد و تضمین بدون قطعی !

نوشته اصلی توسط
yastheme
تا حدودی با حرفاتون موافقم؛ منم نخواستم از فردا شروع کنم؛ دارم میبینم نظرها چیه.
اگه واقعا استقبالی نمیشه پس این موردو کلا بیخیال میشم,
موفق باشید
درمورد تایید دامنه و نظر کاربر :
به نظر من dns چندان جالب نخواهد بود زیرا یک سری کاربران دی ان اس اختصاصی دارند همچنین ریسلر ها و ...
به نظرم ای پی بسیار بهتر است تنها بحثی که درمورد ان وجود دارد ناتوانی حضور ریسلر ها در این ارزیابی است که به نظر من مهم نیست زیرا ریسلر اپتایم ایجاد نمیکند بلکه مدیر یسرور است که موظف به تامین اپتایم است و ریسلر در این مورد جایگاهی ندارد
البته باز هم روش ایمیل قابل دور زدن است چون ما به هاست کاربر دسترسی فول داریم و همه کار میتوانیم بکنیم (مثلا ساخت ایمیل ، تایید ان و ...)
همچنین میتوان کاربر غیر واقعی ساخت و خیلی کار های دیگر
البته با کلیت قضیه موافقم
موفق باشید
-
-
January 14th, 2015 00:55
# ADS
-
January 14th, 2015, 02:35
عضو دائم
خلاصه و مفیدش این طرح اجرای نمیشه شاید الان چند نفر بگن هستند ولی در کل خیلیهاشون هم نیستن توی ایران زیاد دنبال اینچیزها نباشید
اینکه باید یکی شروع کنه و یا اینکه بلاخره باید از یکجا شروع بشه داخل ایران = با طرحهای زودگزر و غیر اجرایی و هزار مدل سلیقه و طرح که اخر هم اجرا نمیشه از ما گفتن
این تاپیکم هم در نحایت یا میره زیر یا جنگ میشه داخلش و کلا بسته میشه مثلا خیلی از تاپکیهای قبلی دیگر که مهترین شون ایجاد صنف و این داستانها بودش و اعلام سقف قیمت که خدا بیامرزه همچین تاپیکهایی را
در هر صورت براتون ارزوی موفقیت میکنم و انشالله اجرایی شدن این طرح و دیگر طرحهای مشابه
ویرایش توسط MagicVps.Com : January 15th, 2015 در ساعت 20:11
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2015, 11:04
عضو دائم
این طرح راه بیفته دعوا و شکایت راه خواهد افتاد...هیچ هاستینگی تحمل شنیدن واقعیت کارش رو به صورت عمومی نخواهد داشت!! خواستید میتونید تست بزنید..به هر کی بگی تو انجمن همه یا اپتایمشون رو 99.9 یا نهایت 99.98 اعلام خواهند کرد!بعضی ها هم ماشالا 100 درصد هستند!یک تاپیک بزنید براشون یا عمومی اعلام کنید شکایت خواهند کرد و دعوا و...
-