نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad110 نمایش پست ها
پی پل به سیستمهای اشتراک گذاری فایل ( آپلودسنترها اجازه استفاده از دروازه پرداخت رو نمیده و اگه بدون اطلاع اونا این کار رو بکنید حسابتون برای همیشه لیمیت میشه .
تو قوانینش کاملا ذکر شده .
برای کار با dl no limit باید ریسلر مد رو بخرید و با ادمین اون سایت صحبت کنید . معمولا اگه بازدید سایت شما خوب باشه برای تست ۵۰ دلار از شما پیش خرید میکنن .
هزینه مرچنت پاسپورت ۳۰ دلار وبمانی هستش که بعد از تایید هویت شما به صورت اتوماتیک از حسابتون کسر میشه .
در مورد ارتقا هم تو سایتشون کاملا توضیح داده شده .

سیستم 2co یه بانک واسط هستش که کارش در اختیار گذاشتن درگاههای پرداخت برای وب سایتها هستش . شما میتونید بعد از عضویت ۱ ماه به صورت آزمایشی از سرویسشون استفاده کنید و از ماههای بعد بابت خدماتی که به شما میدن هزینه دریافت میکنن .
برای کار با اونا باید از خارج از ایران اقدام کنید . با مشخصات و آدرس ایران قابل استفاده نیست .

پیشنهاد من استفاده از وب مانی ، یاندکس مانی + ریسلر مد هستش .
ممنون دوست عزیز راهنمایی خیلی خوبی کردی.... 2 checkout برای همه ارزها از جمله وب مانی درگاه می ده یا فقط درگاه ویزا و مستر را باید ازش درگاه بگیریم؟

و سوال دومم: من با یکی از ادم های قدمیی این کار مشورت کردم که حتما" شما هم می شناسیتش به من گفت که 2co برای آپلود سنترها درگاه ارائه نمی ده.. می خواستم ببینم حقیقت داره؟