ای ول
واقعا بهش نیاز بود
با سلام
طبق وعده ای که داده بودم افزونه پیامک GravityForms رو برای شما آماده كرديم و در ادامه امکاناتش رو ذکر میکنم .
تصاویر افزونه :
تذکر :
1 - اگر توی نت سرچ کنید .. می بینید که کلا ۲ الی ۳ افزونه پیامکی در جهان برای Gravity Forms وجود داره که به شدت ساده و پایه ای هستند … و
تنها امکاناتشون ارسال پیامک به یک شماره ای هست که بهش تعریف میشه ولی ما سعی کرديم که بهترین و کاملترین افزونه پیامکی رو برای
Gravity Forms بنویسيم و سعی کرديم تمام جوانب و نیاز ها رو درنظر بگیريم
2 - ابتدا قصد داشتيم افزونه رو به صورت تجاری و با قیمت حدود ۳۰ الی ۳۵ هزار تومان عرضه کنم . البته اگه تصاویر و امکاناتش رو ببینید حتما متوجه
میشید که همچین قیمتی مناسب است اما خب شرایط تغییر کرد و افزونه رایگان ارائه میشه ولی فقط بر روی وب سرویس سایت max-sms.ir .
شما از هر وب سرویسی که استفاده میکنید برای استفاده از این افزونه می بایست حدود ۳۰ الی ۳۵ هزار تومان هزینه میکردید و افزونه رو خریداری
میکردید .. اما با تقریبا همین هزینه حتی کمتر میتونید از یکی از پنل های دارای API مکث اس ام اس استفاده کنید . پس شما در صورت تهیه پنلهای
مکث اس ام اس چیزی رو از دست نمیدید و ضرر نمیکنید بلکه اینجوری (اگر قبلا از جاي ديگر پنل داشتيد) بجای یک پنل پیامکی 2 پنل پیامکی خواهید داشت ...
3 - برای استفاده از افزونه باید Loader سورس گاردین برروی هاست شما نصب باشد که برروی اکثر هاست ها (همه هاست های معتبر) نصب است ..
4 - لطفا تا اطلاع ثانوی از درخواست اتصال به سایر وب سرویس ها خودداری کنید …
برای توضیحات کامل و دانلود رایگان کلیک نمایید
دوستان عزیز
من افزونه رو نصب کردم!
افزونه فارسی سازش هم نصب کردم!
ماژول مربوطه زرین پال هم وصل کردم!
مرچنت کدم هم دادم بهش!
ولی هیچ فیلدی برای زرین پال نمیاره و هیچجوره نمیتونم به کاربر بگم پرداخت کنه!!!
چطوریه؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)