-
July 14th, 2010, 17:27
عضو جدید
پاسخ : نظرسنجی در مورد سایت طراحی شده
ممنون از نظرات خیلی خوب همه.
فونت ها و line-height رو تا حدی اصلاح کردم .
راستش چون معمولا فقط چندتا فونت پیش فرض مثل تاهوما و اریال و ... روی سیستم کاربران نصب هست برای همین بیشتر از تاهوما و جند تا فونت معمول استفاده کردم ولی شاید به جای title ها از عکس فونت های بهتر استفاده کنم .
علت کیفیت کم هدر هم اینه که اگه میخواستم کیفیتش رو بهتر کنم حجمش از 30 کیلوبایت بالا می زد و فکر می کنم این حجم برای یک هدر بالا باشه .
راستی منظور از لینک های جاوا اسکریپتی رو متوجه نشدم .تمام لینک ها ، لینک های معمول html هستند و تنها در بخش مدیریت دات نت نیوک به طور پیش فرض برخی لینک ها را جاوا اسکریپتی قرار می دهد .
-
-
July 14th, 2010 17:27
# ADS
-
July 14th, 2010, 17:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
imanegr
ممنون از نظرات خیلی خوب همه.
فونت ها و line-height رو تا حدی اصلاح کردم .
راستش چون معمولا فقط چندتا فونت پیش فرض مثل تاهوما و اریال و ... روی سیستم کاربران نصب هست برای همین بیشتر از تاهوما و جند تا فونت معمول استفاده کردم ولی شاید به جای title ها از عکس فونت های بهتر استفاده کنم .
علت کیفیت کم هدر هم اینه که اگه میخواستم کیفیتش رو بهتر کنم حجمش از 30 کیلوبایت بالا می زد و فکر می کنم این حجم برای یک هدر بالا باشه .
راستی منظور از لینک های جاوا اسکریپتی رو متوجه نشدم .تمام لینک ها ، لینک های معمول html هستند و تنها در بخش مدیریت دات نت نیوک به طور پیش فرض برخی لینک ها را جاوا اسکریپتی قرار می دهد .
خیلی بهتر شد
اینجا ها هم درست کن : sarabostan
اینا بدون جاوا اسکریپت کار نمیکنه
خانه اخبار پروژه ها اعضای شرکت تماس با ما
-
تعداد تشکر ها از be099 به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2010, 17:56
عضو انجمن
فکر نکنم برای سایتهای کم بازدید اگر حجم عکس هیدر بالا باشه عیبی داشته باشه. قلم تایمز برای عنوانها خیلی بهتره. البته اریال یا گاراموند یا جورجیا هم اگر انتخاب شود بطور خودکار همان تایمز را نشان میدهد و فرقی با هم نمیکنند. (فقط در قلمهای فارسی)
-
تعداد تشکر ها از khudeman به دلیل پست مفید