من به هیچ وجه درباره آی پی نگگفتم.درباره ip هاست ها دو آموزش دیگه هست که توی لینک و توی همین انجمن قرار دادم.
با افتخار این پست رو منتشر کردم و اصراری نیست شما بپذیرید.
هرچند این پست هیچ ربطی به کلمات کلیدی نداره .در سطوح رقابتی همه چیز متفاوت هست.صرف رادیاتور پنلی نمیشه رای مطلقی درباره سئو داد.یه چیز پایست صرفا برای زیر سوال بردن پرستش بیجای هاست خارجی صرفا به دلیل نزدیک بودن به ربات های گوگل که با منطقی روشن و استدلال گفتم! همین!
تجربه اینترنت هم ربطی به سئو نداره.به هر حال تجربه شما چه در اینترنت چه در سئو قابل تقدیر هست و سپاس از پاسخ شما و شرکت در بحث.
رادیاتور و رادیاتور شوفاژ هم یکی از کارهای بنده در لینک یک صفحه اول هست.این کلمات رقابت کمی دارن.منظورم رقابت نسبت به بقیه موارده.مثل شارژ.چت،فیلم، آهنگ و در صنعت ساختمان هم دروبین مدابسته،درب اتوماتیک و ... .
نتایج گوگل نشان از بالا بودن رقابت نیست.من در هفته آینده آموزشی برای تشخیص صحیح رقابت منتشر می کنم که در اون ملاک قراردادن گوگل ترند، و اکتفا به تعداد نتایجی که گوگل نشون میده زیر سوال خواهد رفت.
درباره امضای شما شماره ایرانسل بنده نیز دائمی هست و به دلیل مخالفتم با همراه اول و پشتیبانی ضعیف و همیشه عقب بودنش، و دلایل دیگه هیچ وقت سمتش نمیرم.در همه جای دنیا سیم کارت یک شیء بی ارزش و ارزون هست.ولی صحیح هست تعداد ایرانسلی های غیر معتبر، بیشتر از 912 هاست.
update: آموزش تشخیص صحیح رقابت کلمات کلیدی منتشر شد