نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: تأثیر هاست و سرور بر سئو

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض پاسخ : تأثیر هاست و سرور بر سئو

نقل قول نوشته اصلی توسط seoman نمایش پست ها
    بد بد منبع هم گذاشتی
    با این پست ها آبروی خودت رو نبر
    توی یک آپارتمان 1000 طبقه با ششصد واحد در هر طبقه بشینی راحت تری یا یک خونه یک طبقه؟!
    گوگل خان وقتی با یک آی پی ده تا سایت رو بشناسه خوبه یا با هزار تا سایت!؟!!
    من بر اساس تجربم میگم ، بر اساس این 7.5 سالی که توی اینترنت بودم
    حتی توی کلمه " رادیاتور " رادیاتور پنلی ، رادیاتور شیشه ای میون هزاران رقیب اولم
    در حالیکه قبلاً اصلاً جزو 10 سایتم نبودم
    من به هیچ وجه درباره آی پی نگگفتم.درباره ip هاست ها دو آموزش دیگه هست که توی لینک و توی همین انجمن قرار دادم.
    با افتخار این پست رو منتشر کردم و اصراری نیست شما بپذیرید.

هرچند این پست هیچ ربطی به کلمات کلیدی نداره .در سطوح رقابتی همه چیز متفاوت هست.صرف رادیاتور پنلی نمیشه رای مطلقی درباره سئو داد.یه چیز پایست صرفا برای زیر سوال بردن پرستش بیجای هاست خارجی صرفا به دلیل نزدیک بودن به ربات های گوگل که با منطقی روشن و استدلال گفتم! همین!
    تجربه اینترنت هم ربطی به سئو نداره.به هر حال تجربه شما چه در اینترنت چه در سئو قابل تقدیر هست و سپاس از پاسخ شما و شرکت در بحث.
    رادیاتور و رادیاتور شوفاژ هم یکی از کارهای بنده در لینک یک صفحه اول هست.این کلمات رقابت کمی دارن.منظورم رقابت نسبت به بقیه موارده.مثل شارژ.چت،فیلم، آهنگ و در صنعت ساختمان هم دروبین مدابسته،درب اتوماتیک و ... .
    نتایج گوگل نشان از بالا بودن رقابت نیست.من در هفته آینده آموزشی برای تشخیص صحیح رقابت منتشر می کنم که در اون ملاک قراردادن گوگل ترند، و اکتفا به تعداد نتایجی که گوگل نشون میده زیر سوال خواهد رفت.
    درباره امضای شما شماره ایرانسل بنده نیز دائمی هست و به دلیل مخالفتم با همراه اول و پشتیبانی ضعیف و همیشه عقب بودنش، و دلایل دیگه هیچ وقت سمتش نمیرم.در همه جای دنیا سیم کارت یک شیء بی ارزش و ارزون هست.ولی صحیح هست تعداد ایرانسلی های غیر معتبر، بیشتر از 912 هاست.
    update: آموزش تشخیص صحیح رقابت کلمات کلیدی منتشر شد
    ویرایش توسط mohsen.unlimited : February 9th, 2015 در ساعت 01:05

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع