-
January 11th, 2015, 09:35
عضو انجمن
نتیجه ی استفاده از کد iframe
عرض سلام و خسته نباشید.
حتما دیدین که بعضی موقعا توی یه سری سایتا یه تیکه کد اچ تی ام ال قرار میدن که آی فرم هستش و ادرس یه سایت مثلا توشه که این کد باعث میشه هر بازدید کننده که وارد سایت میشه اگه توی اون کد مثلا ادرس سایت ایکس رو داده باشیم ، ناخوداگاه ای پیه بازدید کننده بدون اینکه پنجره ای باز بشه یا اتفاقی بیفته به سایت ایکس میره و اونجا هم ای پیش ثبت میشه و بازدید میخوره.
ممنون میشم اگه بگین که استفاده از این کدها مشکلی برای سایت ایکس ایجاد میکنه از نظر گوگل یا نه بلکه مفید هم هست و جزوی از تکنیک های بک لینک گیری هست و تبلیغات.
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین چون یه مقدار عجله ای هستش.تشکر
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
January 11th, 2015 09:35
# ADS
-
January 11th, 2015, 09:44
عضو انجمن
پاسخ : نتیجه ی استفاده از کد iframe
دوست عزیز بنده یه مدت این کار می کردم ولی گوگل بازدید های ایفریم را بازدید حساب نمی کنه در ضمن خود ایفریم هم روی سیو سایت اصلی تاثیر منفی داره
-
تعداد تشکر ها ازyeganehha به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 09:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید.
حتما دیدین که بعضی موقعا توی یه سری سایتا یه تیکه کد اچ تی ام ال قرار میدن که آی فرم هستش و ادرس یه سایت مثلا توشه که این کد باعث میشه هر بازدید کننده که وارد سایت میشه اگه توی اون کد مثلا ادرس سایت ایکس رو داده باشیم ، ناخوداگاه ای پیه بازدید کننده بدون اینکه پنجره ای باز بشه یا اتفاقی بیفته به سایت ایکس میره و اونجا هم ای پیش ثبت میشه و بازدید میخوره.
ممنون میشم اگه بگین که استفاده از این کدها مشکلی برای سایت ایکس ایجاد میکنه از نظر گوگل یا نه بلکه مفید هم هست و جزوی از تکنیک های بک لینک گیری هست و تبلیغات.
ممنون
- - - Updated - - -
سایت های اسکریپت استفاده می کنند و به نظر اگرم مشکل داشت اونا رو اسکریپت ها و قالب هایی که انتشار میدن کد می کنند
-
تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 10:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
سایت های اسکریپت استفاده می کنند و به نظر اگرم مشکل داشت اونا رو اسکریپت ها و قالب هایی که انتشار میدن کد می کنند
سلام
دقیقا از iframe استفاده میکنند؟ نمونه ای دارید؟
- - - Updated - - -
درضمن تاثیر مثبت روی الکسا نداره؟
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 10:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
دقیقا از iframe استفاده میکنند؟ نمونه ای دارید؟
- - - Updated - - -
درضمن تاثیر مثبت روی الکسا نداره؟
خوب نیست اسم ببرم چون یک کار بی معرفتی هست
تازه بعضی از پاپ اپ ها هم اینطوره
-
تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 13:49
عضو انجمن
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که اگه کد کنیم این کد آی فریم رو دیگه تاثیر منفی برای سایتی که ادرس داخل کد ای فریم قرار داده شده نداره؟اگه نداره چطور میشه این رو کدش کرد؟
-
-
January 11th, 2015, 13:58

نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید.
ممنون
تاجایی که اطلاع دارم برای سایتی که ایفریم میشه تاثیر سئو منفی داره به طور مثال سایتی مثل/lilipad.ir به همینصورت هست که روی سئو هم تاثیر منفی میزاره.
-
تعداد تشکر ها از mohamad1377 به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 17:08
عضو انجمن
iframe در الکسا موثر هست ولی در گوگل به طور محدود موثر هست iframe داخلی موثر ولی iframe خارجی تاثیری نداره
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2015, 17:21
عضو انجمن
دوست من شما وقتی یک قسمت از یک سایت دیگر رو در سایتتون نمایش می دهید اون پیچ شما در ابتدا وقتی کاربر داخلش میاد یک بازدید برای اون پیچ شماست
ولی وقتی کاربر شروغ به بروس کردن اون ایفریم می کنه این سایت دوم هست که داره بازیدی رو می گیره و از این به بعد به نام اون ها خواهد بود
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
January 12th, 2015, 00:05
عضو انجمن
پس الان اگر من کد ای فریم که ادرس سایت من توش زده شده رو بدم مثلا سایت ایکس سافت بذاره مثل عرض کردم تاثیر منفیش برای ایکس سافت هست اما برای من تاثیر مثبت داره.و حالا اگه خودمم باز ای فریم صفحات داخلی خودم رو قرار بدمم تاثیر مثبت داره باز برای من.درسته؟
-