-
January 5th, 2015, 11:19
مشکل در استفاده افزونه NextGen Gallery
سلام خدمت اساتید ودوستان بزرگوار
من از افزونه NextGen Gallery استفاده میکنم
چندین روز قبل وردپرسم رو اپدیت کردم باتمام پلاگین هاو پوسته ها ک البته یادم نیست این افزون هم بود یاخیر!!
مشکلی نبود در سایتم و امروز صبح ک وارد سایت میشدم با یک صفحه سفید که فقط پیام زیردرش بود مواجه شدم:
کد HTML:
Warning: opendir(/home/site/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products) [function.opendir]: failed to open dir: Permission denied in /home/site/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/pope/lib/class.component_registry.php on line 724Fatal error: Class 'C_Router' not found in /home/site/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggallery.php on line 395
(site دربالا نام کاربری هاستم هست وهمون ادرس سایت)
وقتی صفحه ادمین وردپرس رو میخواستم باز کنم بازهم باهمین پیام مواجه شدم ک به ناچار از cpanel نام پوشه افزونه رو عوض کردم تافعلا سایت بالا بیاد
دوستان لطفا راهنماییم کنند ک این مشکل از کجاست؟
چطوری باید رفع بشه؟
لطفا میکنید راهنماییم کنید سپاس
- - - Updated - - -
up
-
-
January 5th, 2015 11:19
# ADS
-
January 5th, 2015, 11:39
پاسخ : مشکل در استفاده افزونه NextGen Gallery
سلام
سطح دسترسی پوشه و فایل های پلاگین را بررسی کنید
همچنین خط هایی که شماره آن ها در دو فایل در ارور ذکر شده
افزونه رو مجددا نصب کردید؟
-
-
January 7th, 2015, 23:56
باید سطح دسترسی روی چند باشه ؟
همچنین من اصلا کاری نکردم افزونه رو ک بخواد دسترسی تغییر کنه!!
خیر افزونه رو مجدد نصب نکردم چون چند گالری دارم که تنظیم هستند و نمیخواستم تنظیمات از بین روند!
راهنمایی لطفا
سپاس
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
راهنمایی لطفا!
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
هنوز هم مشکلم پا برجاست!!
-
-
January 10th, 2015, 15:04
شما سطح دسترسی ها رو چک کنید و اینجا بنویسید
پوشه ها روی 755 فایل ها 644
ببینید سطح دسترسی اینطوری هست؟
-
-
January 10th, 2015, 15:09

نوشته اصلی توسط
jpmo02
سلام خدمت اساتید ودوستان بزرگوار
من از افزونه NextGen Gallery استفاده میکنم
چندین روز قبل وردپرسم رو اپدیت کردم باتمام پلاگین هاو پوسته ها ک البته یادم نیست این افزون هم بود یاخیر!!
مشکلی نبود در سایتم و امروز صبح ک وارد سایت میشدم با یک صفحه سفید که فقط پیام زیردرش بود مواجه شدم:
کد HTML:
Warning: opendir(/home/site/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products) [function.opendir]: failed to open dir: Permission denied in /home/site/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/pope/lib/class.component_registry.php on line 724Fatal error: Class 'C_Router' not found in /home/site/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggallery.php on line 395
(site دربالا نام کاربری هاستم هست وهمون ادرس سایت)
وقتی صفحه ادمین وردپرس رو میخواستم باز کنم بازهم باهمین پیام مواجه شدم ک به ناچار از cpanel نام پوشه افزونه رو عوض کردم تافعلا سایت بالا بیاد
دوستان لطفا راهنماییم کنند ک این مشکل از کجاست؟
چطوری باید رفع بشه؟
لطفا میکنید راهنماییم کنید سپاس
- - - Updated - - -
up
تنظیمات در دیتابیس ذخیره میشن نه در خود پلاگین(البته در اکثر مواقع!)
پاک کنید دوباره نصب کنید.
-
-
January 11th, 2015, 12:35
عضو جدید
اون قسمت هایی از افزونه رو که تغییر دادی و شخصی سازیش کردی رو کپی کن تو یه فایلی مثلا نت پد
افزونه رو پاک و دوباره نصب و به روز رسانیش کن و دوباره کد ها رو برگردون سر جای خودشون
-