نقل قول نوشته اصلی توسط amirsafari نمایش پست ها
اولآ تاثیر هارد دیسک در سرعت سیستم بسیار بیشتره .
الان پردازنده ها سرعت خوبی دارن .
البته باز بستگی داره کارتون چی باشه ؟! مرور وب یا رندر گرفتن ؟!

مسئله بعدی اینکه کسپرسکی نه تنها محصولاتش و ضد ویروسهاش قوی و خوب نیست ، بلکه سابقه کلاهبرداری داره و اصولآ ی شرکت " معتبر " حساب نمیشه .

دقیقآ به همین دلیل بوده که صدها نمایندش باهاش قطع ارتباط کردن و دهها کارمند و مدیر ارشدش استعفاء دادن .

و نکته آخر اینکه آقای Kool ، ایشون توصیه نخواسته که برداشتی بهش ضد ویروس توصیه میکنی ! تازه چی . اونهم کسپرسکی شیاد و کلاهبردار .

ولی چون خیلی علاقه داری اطلاعاتت بیشتر بشه توصیه میکنم این لینک رو و خبرهاش و با دقت و قشنگ بخونی و ببینی .

آقای سید رضا ، شما هم اگه ضد ویروس خریدی بهتره بری از همون شرکتی که خرید کردی پشتیبانی بگیری وگرنه سوالت ی چیزیه که همینطوری نمیشه بهش جواب داد . سعی کردیم ولی ظاهرآ نه تنها نشده بلکه تازه ابهامات شما رو هم بیشتر کرده .

شما سیستم میخوایی ببیندی یا بگیری اول باید هاردش پر سرعت باشه ( SSD ) و بعدش حافظه زیاد داشته باشه ( حداقل 4 گیگابایت ) و سی پی یو هم حداقل 2 هسته ای باشه که الان همه هست .
hdd از قلم افتاده بود اضافه کردم.
درضمن فقط هارد با سرعت باشه تاثیر بیشتر در سیستم حرف درستی نیست! یک سیستم وقتی روان کار میکنه که قطعه ها متناسب با هم باشن نه هر کدام در یک قدرتی برای خودش کار کنه!

بعد شما باز شروع کردی به تبلیغ کردن سایت های خودت و نشر اکاذیب

این تاپیک که قفل کردن یادتون هست؟ http://www.webhostingtalk.ir/f118/11...ml#post1211569
من دیگه توضیحی ندارم. هر کاربری خواست میتونه بره اون صفحه ها رو مطالعه کنه تا به هدف شما براش مشخص بشه.
(عزیز این روش برای فروش بیشتر اصلا درست نیست و تاثیری هم نداره چون آخر سر کاربر حقیقت رو میفهمه)

من دیگه در تاپیک شرکت نخواهم کرد ///