-
July 13th, 2010, 22:46
پاسخ : ساختن اکانت در pure ftp

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
Our VPS Hosting solutions run on the powerful Virtuozzo virtualization platform.
ip server رو اگه مایل بودید ارسال کنید .
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
بنده IP شما رو Scan کردم ! تمامی پورت ها آزاد هستش ( فایروال غیرفعال شده )
ولی الان انگار که سرویس FTP شما اصلا فعال نیست !
سرویس مربوط به Pure ftp رو بعد از نصب فعال کردید؟
از اونجایی که خودتون سرویس رو نصب نکردید بهترین کار اینه که بدید دیتاسنتر براتون سرویس رو کاملا آماده کنه ! ( شامل پشتیبانی میشه )
بنده به موضوع تاپیک پاسخ دادم . بیشتر از اون باید موضوع رو به نصب و پیکربندی کامل سرویس Pure-ftp و ایجاد FTP serber در دییان تغییر بدیم ...
-
-
July 13th, 2010 22:46
# ADS
-
July 13th, 2010, 22:51
بله در جریان گذاشتمشون دارن چک میکنن .... اول به من گفتند که pure ftp رو نصب کردن حرفی از فعال کردنش نزدن ... حالا بزارید چک کنن اگه نشد مراحل فعال کردنش رو جستجو میکنم
-
-
July 14th, 2010, 16:11
اقا امکان داره مشکل از هاست باشه ؟ اخه من موقع وصل شدن از طریق ftp به سایتم قبلا مشکل داشتم البته مشکل حل شد و میخواستم ببینم ساب دمین به هاست ربط پیدا میکنه یا فقط سروری که روشه مهمه ...
-
-
July 14th, 2010, 16:19
سرویسی به اسم FTP اصلا موجود نیست رو سرور شما که بخواد مشکل داشته باشه ! ( ip تون رو داده بودید به من )
* FTP سرور هنوز رو سرور شما فعال نشده .
در رابطه با Subdomain ...
مشکل رو بهتر توضیح میدید ؟!
سرور ، سایت ( ساب دامین ) شما رو هاست میکنه ! در کل مربوط هستن به هم ولی من مشکل شما رو اصلا متوجه نشدم .
-
-
July 14th, 2010, 16:35
ظاهرا مشکل از دبیان هست ... دیشب با پشتیبانی که تماس گرفتم رسیدگی کردند بعد گفتند مشکل از دبیان هست منم گفتم centos نصب کنند البته تا صبح طول کشید بک اپ بگیرم ... از صبح تا الان هم هنوز جواب ندادن که نصب کردن یا نه ...
-