-
January 8th, 2015, 00:26
عضو جدید
پاسخ : نحوه ی ایجاد لینک دانلود مستقیم در سرور ویندوز
من هم حدود یک سال پیش همین سوال برام پیش اومده بود. بعد کلی گشتن و سعی و تلاش همه چیز رو فهمیدم.
شما آی آی اس رو که نصب کردید، در درایو C باید یه پوشه به اسم inetpub وجود داشته باشه. داخل اون هم wwwroot هست تا جایی که یادمه. شما فایل 1.rar رو در اون پوشه کپی میکنید. بعد از مرورگر کامپیوتر خودتون آیپی سرورتون رو میزنید. بعد آیپی اسم فایل رو مینویسید و دانلود مستقیم شروع میشه. یعنی مثلا http://2.3.4.5/1.rar رو بزنید دانلود فایل شما شروع میشه. این اولین قدم برای دانلود مستقیم هست. تا اینجا رو قبلا بلد بودید؟
قدم بعدی نحوه تنظیم DNS هست.
-
تعداد تشکر ها از aram1376 به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2015 00:26
# ADS
-
January 8th, 2015, 00:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
aram1376
من هم حدود یک سال پیش همین سوال برام پیش اومده بود. بعد کلی گشتن و سعی و تلاش همه چیز رو فهمیدم.
شما آی آی اس رو که نصب کردید، در درایو C باید یه پوشه به اسم inetpub وجود داشته باشه. داخل اون هم
wwwroot هست تا جایی که یادمه. شما فایل 1.rar رو در اون پوشه کپی میکنید. بعد از مرورگر کامپیوتر خودتون آیپی سرورتون رو میزنید. بعد آیپی اسم فایل رو مینویسید و دانلود مستقیم شروع میشه. یعنی مثلا
http://2.3.4.5/1.rar رو بزنید دانلود فایل شما شروع میشه. این اولین قدم برای دانلود مستقیم هست. تا اینجا رو قبلا بلد بودید؟
قدم بعدی نحوه تنظیم DNS هست.
خوب ممنون جواب داد با آی پی تا اینجا ولی من میخوام به صورت دامین در بیاید dl.domain.com چطور میتونم تنظیم کنم؟
-
-
January 8th, 2015, 00:38
عضو انجمن
عزیز یه بار بهتون گفتم که خیلی ساده در iis یک سایت جدید با ساب دامین جدیدتون ایجاد کنید وارد پوشه لوکال اش بشید فایل رو درون اون پوشه بریزید بعد به راحتی قابل دانلود هست از اون ساب دامین !
-
تعداد تشکر ها ازsajjadsec به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2015, 08:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sajjadsec
عزیز یه بار بهتون گفتم که خیلی ساده در iis یک سایت جدید با ساب دامین جدیدتون ایجاد کنید وارد پوشه لوکال اش بشید فایل رو درون اون پوشه بریزید بعد به راحتی قابل دانلود هست از اون ساب دامین !
از شما هم تشکر میکنم بابت راهنمایی که کردین این آدرس رفتم فایل رو قرار دادم کار کرد:
C:\HostingSpaces\Admin1\dl.doamin.com\wwwroot
- - - Updated - - -
الان که چک کردم فایل تصویری مثل .mp4 که قرار میدم جواب نمیدهد فقط .zip جواب میدهد ؟
-
-
January 8th, 2015, 13:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Dante
از شما هم تشکر میکنم بابت راهنمایی که کردین این آدرس رفتم فایل رو قرار دادم کار کرد:
C:\HostingSpaces\Admin1\dl.doamin.com\wwwroot
- - - Updated - - -
الان که چک کردم فایل تصویری مثل .mp4 که قرار میدم جواب نمیدهد فقط .zip جواب میدهد ؟
سلام
اموزشی مناسب با وضعیت شما بهش
مراجعه کنین با تشکر
مقاله :: آموزش وب سرور IIS قسمت سوم – Binding و Logging و Virtual Directories و MIME Types
ارادت
-
-
January 8th, 2015, 20:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
007
ٍسلام
مطلبی جالبی بود و خواندمش چون تا حالا کار نکردم با iis متوجه نمیشوم که برم کجا و تغییری ایجاد کنم.
کسی می تواند روان بهم توضیح بدهد؟
-
-
January 8th, 2015, 20:33
عضو انجمن
با سلام
از nginx نسخه ویندوز استفاده کنید. شدیداً تایید میشه
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
-
-
January 8th, 2015, 20:49
دوست عزیز بهتره قبل از اینکه تاپیک ایجاد کنید یه جست و جو کنید بعد بیاید تاپیک بزنید
-
-
January 8th, 2015, 23:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saman0861
با سلام
از nginx نسخه ویندوز استفاده کنید. شدیداً تایید میشه

خوب مشکلی برای بقیه فایل ها در سرورم پیش نمی آیید؟ و اینکه امکان پسورد گذاری روی هر داریکتوری به صورت نامحدود هم دارد؟

نوشته اصلی توسط
farfamily
دوست عزیز بهتره قبل از اینکه تاپیک ایجاد کنید یه جست و جو کنید بعد بیاید تاپیک بزنید
سرچ کردم 2-3 تا تاپیک پیدا کردم که هم زیر خاکی بودند(up نکردم بدلیل قوانین) و همین اینکه جواب کاربران برای من کار نکرد.
-
-
January 9th, 2015, 00:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Dante
خوب مشکلی برای بقیه فایل ها در سرورم پیش نمی آیید؟ و اینکه امکان پسورد گذاری روی هر داریکتوری به صورت نامحدود هم دارد؟
نه مشکلی پیش نمیاد !
توی تنظیمات فایل nginx.conf میشه پسورد کار کرد ، داخل گوگل سرچ کنید به نتیجه خوبی خواهید رسید .
سرور دانلود سایت www.madahan.com بر روی nginx ویندوزی تنظیم شده بدون افت کیفیت .
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
-