با درود مجدد
مدتی پیش این تاپیک رو باز کرده بودم و الان برای اینکه تاپیک رو به نتیجه برسونم نتیجه رو مینویسم تا بعدا اگر کسی سوالی یا مشکلی داشت بتونه از این تاپیک استفاده کنه
چند روز پیش طبق قراری که گذاشته بودیم رفتم پلیس آگاهی قسمت فتا و پس از طی مراحل امنیتی بالاخره رفتم داخل و منتظر نشستم تا صدا زدن
و 3 برگه رو دادن که پر کنم برگه اول شامل: اطلاعات هاستینگ و اطلاعات شخصی از جمله آدرس منزل ، تلفن منزل ، تلفن محل کار ،تلفن همراه و چنتا چیز دیگه بود
برگه دوم : آی پی سرورها ، دامنه های ثبت شده ، گرفتن اطلاعات از مشتری ها ، داخلی یا خارجی بودن سرورها و چند مورد دیگه
برگه سوم: ثبت کننده دامنه هستید؟ اسم دامنه هایی که ثبت میکنید ، دامنه ir ، دامنه تحت مدیریت nic ، دامنه های بین المللی ، تخصص ها و مدارک تخصصی که شامل 4 قسمت بود ، طراحی سایت ، cms
در اخر هم باید همه برگه ها رو امضا و انگشت بزنید و تحویل بدید + یک کپی از کارت ملی ، متاسفانه کارت ملی همراهم نبود و شانس اوردم که با گواهی نامه تونستم تایید هویت رو انجام بدم ولی در آخر شماره فکس دادن گفتن باید کارت ملی رو فکس کنی
در کل رفتار خوبی داشتن بعد از پر کردن فرم ها رفتیم داخل دفتر صحبت کردیم تازه دوستم پیدا کردم
به نظر من اگر تماس گرفتن بیاید ، برید مشکلی نداره یه آب و هوایی هم عوض میشه.
پاینده باشید دوستان![]()