-
January 5th, 2015, 14:27
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی و هاست از سرور های ایران
با ترافیک نامحدود (محدودیت روی سرعت(پهنای باند)) هر سرویس 120 بدهند تازه شاید بشه.
هر ترابایت افرانت 250 هست پس باید جوری محدود بشید که هرکاریم بکنید نیم ترابایت بیشتر مصرف نشه که بشه 125 تومان و هزینه ای هم بیشتربگیرند بابت یک سخت افزار معمولی ارزان که به شما بدهند.
موفق باشید.
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 5th, 2015 14:27
# ADS
-
January 5th, 2015, 14:29

نوشته اصلی توسط
love-me
من حدود گفتم دوست گلم شما لطف کنید قیمت موردنظرتون رو بگید.
ابتدا از شما پوزش میخواهم برای سولات بیش از حد جهت روشن شدن موضوع بود
بنده برای شما تمام سرور مجازی در نظر گرفتم
هزینه سرور اول ماهانه 55 تومان + 54 هزار تومان لایسنس CPanel و یا 15 هزار تومان دایرکت ادمین پهنای باند دانلود داخل سرور تا 200 گیگ رایگان ، پهنای باند دانلود از سرور نامحدود
هزینه سرور دوم ماهانه 90 هزار تومان پهنای باند دانلود داخل سرور تا 300 گیگ رایگان ، پهنای باند دانلود از سرور نامحدود
هزینه سرور سوم ماهانه 45 هزار تومان هنای باند دانلود داخل سرور تا 200 گیگ رایگان ، پهنای باند دانلود از سرور نامحدود
پ ن : پیشنهاد بنده سرورها خارج از ایران است هزینه های شما نصف خواهد شد
-
-
January 7th, 2015, 13:43

نوشته اصلی توسط
love-me
سلام دوستان گلم و خسته نباشید
من سه تا سرویس از سرور های ایران نیاز دارم که مهم ترین ملاک آپتایم و همینطور قیمت مناسب هست.
1 - هاست پرسرعت سی گیگ با کنترل پنل سیپنل با پهنای باند نامحدود (اگر سرور مجازی رم دو هم بود مشکلی نیست فقط پهنای باندش نامحدود باشه و همینطور کنترل پنلش نال نشده باشه)
2 - سرور مجازی رم چهار هارد پانصد گیگ با پهنای باند نامحدود (هاست دانلود هم بود مشکلی نیست فقط پهنای باندش نامحدود باشه)
3 - سرور مجازی رم دو هارد 50 گیگ با پهنای باند نامحدود
موضوع سایتمم موزیک و فیلم هست که بصورت مجاز کار میکنه و در سایت ساماندهی ثبت شده.
لطفا قیمت هاتون رو درج بفرمایید
آپتایم بالا یادتون نره و همینطور اگر سرور مجازی هاتون پنل ریبوت هم داره عکسش رو بذارید
در آخر بعد از انتخاب سرویس دهنده نام و لینک هاستیگ میزبانی کننده روی سایت درج میشه.
ممنونم از کسایی که همکاری میکنن و قیمت میدن.
حدود قیمت مورد نظر من 120 هزار تومن هست.
با سلام از دیتا سنتر فن آوران ایلیا در خدمتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/127574/
-