-
September 16th, 2014, 11:03
عضو جدید
❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥
ویرایش توسط larsa.soft : April 9th, 2015 در ساعت 10:10
دلیل: افزوده شدن دامین جدید
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
تعداد تشکر ها ازlarsa.soft به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2014 11:03
# ADS
-
January 7th, 2015, 11:27
عضو جدید
پاسخ : ❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥
دوستان قيمت دامنه .co واقعى هست باپنل اختصاصى ؟ اگر کسى از ايشون تهيه کرده اعلام حظور کنه ممنون ميشم.
- - - Updated - - -
اس ام اس دادم جواب نميدند انگار ...
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
-
-
January 7th, 2015, 17:08
عضو جدید
پاسخ : ❤ ✌ ♥ ♒♒ثبت دامین ارزان .com .net .org .info به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید ♒♒❤ ✌ ♥
سلام
ببخشید قیمتهای داخل پست اول و سایت تفاوت وجود دارد.
-
-
January 7th, 2015, 17:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samandata
سلام
ببخشید قیمتهای داخل پست اول و سایت تفاوت وجود دارد.
تاجایی که میدونم قیمت هاشون افزایش داشته به نماینده ها کام رو 23 میدن به کاربر هم 28
از خودشون سوال کنید بهتره
-
-
January 10th, 2015, 10:54
عضو انجمن
قیمت دومین co رو در سایت 61 تومن زدید و در همین تاپیک 24900 تومن .
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
January 10th, 2015, 16:26
عضو جدید
خوب این تاپیک مال قبل هست درسته اون زمان دلار 3.50 تومن بود الان 3500 بخاطر همین لینک خود سایتم گذاشتیم که قیمت هارو ببنید
-
-
January 11th, 2015, 13:54
دوست عزیز من سه تا دامین از شما گرفتم سه ماهه پیش الان به پنل دسترسی ندارم چرا این اتفاق افتاده؟
-
-
January 11th, 2015, 17:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pimi
دوست عزیز من سه تا دامین از شما گرفتم سه ماهه پیش الان به پنل دسترسی ندارم چرا این اتفاق افتاده؟
عزیز آدرس همیشه بوده General
-
-
January 14th, 2015, 22:33
Untialed.jpg
لطفا مشکل رو بررسی کنید
-
-
January 17th, 2015, 19:47

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
سلام
دو روز جواب منو ندادن مثل اینکه مشکل براشون پیش اومده بوده.
ولی خیلی خوش برخورد هستن.
براشون آرزوی موفقیت دارم
ویرایش توسط anajafi.ir : January 18th, 2015 در ساعت 19:19
-
-
January 18th, 2015, 18:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
anajafi.ir
سلام
دوستان گول این ارزون فروشی ها رو نخورید من دو روزه یه دامنه ثبت کردم هنوز معلقه هرچی تیکت میزنم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن
به نظر من یا با شرکت های بزرگ کار کنید یا اصلن کار نکنید تمام!!!!!!!!!!!
با سلام خدمت شما دوست عزیز متاسفانه من 3 روز بود مسافرت بودم خارج از کشور بودم بخاطر مسائل کاری و دانشگاهی هزینه تمدید دامین ها هم زده شده بود اما بخاطر اینکه هنوز تایید نکرده بودن دامین ثبت نمیشد که من همون لحظه که رسیدم حتی زنگ هم زده بودین من چک و اکی کردم اینکه کسی ارزون میده دلیل نمیشه که کلاه بردار باشه عزیز ما کلی نمایندگی و دامین ثبت کردیم و چون دامین ها زیاد ثبت میشه و بخاطر ارز نمیشه مثلا ملیونی شارژ کرد بخاطر تغییر افرهاشون بهر حال دوست نازنین من انتقاد پذیر هستم و شما هم حق دارین بهر ترتیب دامین شما ثبت و ارائه داده شد
خبر دوم اینکه سرویس تمدید و خرید شارژ از طریق ریسلو برای نمایندگان هم اضافه شد از این به بعد نمایندگان میتونند به صورت آنلاین پنل خودشونو آنلاین شارژ کنند
-