-
January 5th, 2015, 19:38
عضو جدید
پاسخ : تجربیاتی از طراحی وب در ایران ....!!!!!
تو امریکا طرف 10میلیون پول میده تایه نرم افزار بخره.(ویزوال استودیو2012)تازه تا میاد یه لیسانس بگیره کلی پول خرج میکنه.کپی رایت داره رعایت میشه.تو ایران مهندس یه نرم افزار میخره 5هزار تومان.
-
-
January 5th, 2015 19:38
# ADS
-
January 5th, 2015, 19:45
به نظر من شرکت های بزرگ و افراد حرفه ای در زمینه طراحی سایت یا هر زمینه دیگری هیچ موقع به چنین مواردی که دوستان اشاره کرده اند نگرانی ندارند
این چنین مواردی هم که اعلام میکنید در همه جای دنیا رایج هست و مختص کشور ما نیستش
به نظر من خیلی هم خوب هست که افرادی مثل مدیر های مدرسه به فکر راه اندازی سایت افتاده اند و این هم خیلی خوب هست که به ایده های دانش آموزان خود احترام میگزارند و از ایده آنها استفاده میکنند چون باعث میشه به دانش آموز مورد نظر اعتماد به نفسی بده که طرح خودش رو قوی تر کنه و بیشتر در این مورد مطالعه کنه و چه بسا که به فکر یادگیری طراحی حرفه ای سایت بیوفتد
به نظر من شرکت های نوپا برای جذب مشتری های بیشتر باید روش های خاصی را دنبال کنند
قصد جسارت نداردم ولی استارتر عزیز من در 90 % پست های شما دیدم که از کلمه بچه 18 سال به پایین و بی ادب استفاده کرده اید که همش حرف شما در مورد آنها هستش
موافق نظر شما نیستم اصلا
-
-
January 5th, 2015, 19:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
به نظر من شرکت های بزرگ و افراد حرفه ای در زمینه طراحی سایت یا هر زمینه دیگری هیچ موقع به چنین مواردی که دوستان اشاره کرده اند نگرانی ندارند
این چنین مواردی هم که اعلام میکنید در همه جای دنیا رایج هست و مختص کشور ما نیستش
به نظر من خیلی هم خوب هست که افرادی مثل مدیر های مدرسه به فکر راه اندازی سایت افتاده اند و این هم خیلی خوب هست که به ایده های دانش آموزان خود احترام میگزارند و از ایده آنها استفاده میکنند چون باعث میشه به دانش آموز مورد نظر اعتماد به نفسی بده که طرح خودش رو قوی تر کنه و بیشتر در این مورد مطالعه کنه و چه بسا که به فکر یادگیری طراحی حرفه ای سایت بیوفتد
به نظر من شرکت های نوپا برای جذب مشتری های بیشتر باید روش های خاصی را دنبال کنند
قصد جسارت نداردم ولی استارتر عزیز من در 90 % پست های شما دیدم که از کلمه بچه 18 سال به پایین و بی ادب استفاده کرده اید که همش حرف شما در مورد آنها هستش
موافق نظر شما نیستم اصلا
تایید میشه
-
-
January 5th, 2015, 20:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
من نمیخاستم وارد بشم تاپیک را خراب کنم.ولی اومدم تابادوستان بحث کنم وشبهعات را برا خودم حل کنم.واز دوستان چیز یاد بگیرم.نمیدونم حرفام درسته یا نه.ازهمه شرکت کندگان درتاپیک هم معذرت میخام.از استارتر هم معذرت میخام.ولی بعضی دوستان چنان گله وشکایت میکنند.آدم اعصابش خورد میشه.آخه استارتر عزیز بعضی همین دوستانی که شما داری باهاشون درد دل میکنید اصلا رشته دانشگاهیشون کامپیوتر نیست.شدند طراح سایت وهاست فروش.اومدن بازار مهندسای کامپیوتر را خراب کردند گله هم میکنند.طرف رشتش عمرانه اومده شده طراح سایت.طرف رشتش تجربیه اومده شده طراح قالب وردپرس.اونوقت مهندس کامپیوتر سر زمین داره بیل میزنه.اونوقت مهندس کامپیوتر داره تو خیابون مسافر کشی میکنه.شماها اول کاررا به کاردان بسپرید بعدا گله کنی.هرکی تو رشته دانشگاهیش کار گیر نمیاره میاد میشه طراح سایت.تو اینترنت وتوروزنامه وخیابونم هم همش شده تبلیغات اموزش طراحی سایت.طرف داره میره سبزی بخره میبینه روتیر برق زدن اموزش طراحی سایت.میره یاد میگیره وتو خونه کار میکنه.همش هم ازمون وخطا.واین مسائل را باید حل کرد.
ماکه مهندسی نرم افزاز خواندیم چه کردیم...
واقعا فرق ما با این اشخاصی که گفتید چیست؟
بنده میتوانستم بهترین رشته (مدیریت بازارگانی یا حسابداری یا معماری و..) در بهترین دانشگاه تهران
با شهریه ای کمتر بخوانم ولی چندسال زندگی بنده با طی روزی مسافت 50کیلومتر به کجا رسید؟
خواندید که صحبت ها مارا جناب غلامی...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
موافق نظر شما نیستم اصلا
قبلا هم فرمودید و تقریبا بندهب ه این جمله شما دیگر عادت کردم
و هربارهم میگم انشالا تجربه میکنید و حرف های مارا بهتر میفهمید
و این چو مثبت اندیشی و نخبه برداری و... را فراموش میکنید
البته بعضی عزیزان به خاطر وجود وجه سنی مشترک با چنین اشخاصی همدردی میکنند
که این مسئله از دست بنده خارج است
بنده صرفا نظرم را گفتم و قرار نیست که شما ان را قبول داشته باشید
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sheagle
الان شما داری می گی دانلود کن یا بخر ! یعنی چی ؟ یعنی یه بنده خدایی که تخصصش اینه میاد تخصصی طراحی می کنه ! بعد شما روی نتیجه ی کار اون بنده خدا ویرایش می کنی.پس درواقع طراح و طراحی معنا داره !
همچنین نام کسی که ویرایش می کنه یا اسکریپتی رو نصب می کنه طراح یا برنامه نویس نیست !
حالا طراحی هم به کنار ! برنامه نویسی اون سایت چی میشه ؟ روی هوا از جایی دانلود می کنه ؟ نمی شه که هرکس باید تخصص خودش رو انجام بده.
که متاسفانه همه در ایران همه فن حریف هستند !
دوست من از ماست که برماست
وقتی بنده میام 4 سال زندگیمو مفت و مجانی
میذارم که عزیزان از سیستم اوپن سورسم رایگان استفاده کنند
بایدم با چندتا اموزش خودم واسه بنده ادعا کنند و حتی من رو نقض کنند
و هیچ گله ای نیست چون درواقع این حقمان است !
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2015, 21:34
من یادم نمیاد چنین حرفی به ما زده باشم تا حالا شاید یک بار در یک تاپیک بوده باشه
با اطمینان هم اعلام میکنم هیچ وقت چنین مسئله ای برای ما پیش نخواهد آمد
فکر کنم شما من رو هم 18 سال به پایین تصور میکنید 
بله بنده هم به نظر شما احترام قائل هستم نمیخوام بحث رو هم کش بدم
امیدوارم موفق باشید و دیگر با چنین افرادی مواجه نشوید
-
-
January 5th, 2015, 22:10
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
January 5th, 2015, 22:19

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
شمام اگه زرنگی برو نخصص خودتو انجام بده

به درودیوار گیر ندید

این جمله رو خیلی پسندیدم
البته برای شخص خاصی نیست و کلی اعلام شد
-
-
January 6th, 2015, 00:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
3 4 تا کد حفظ کردی جو برت نداره اولا!! اینقدر بدم میاد همه دم از کپی رایت میزنند!!!! گفتم دوست دارید دانلود کنید یا بخرید!!! نگفتم که برو دانلود کن

منم 2 هفته پیش 58$ دادم خریدم و فارسیش کردم!! من ادیت قالب رو نمیگم مثل اینکه نمیدونید visual composer چی هست!! اگرم میدونید به من چه!!!! توی ایران همه مجبورند همه فن حریف شند تا گول امثال خیلی هارو نخورند!!! در کل همین کار های شمارو کنار کار های خارجی قرار میدم 1000 تومان هم مفتشه

) البته این نظر منه امیدوارم براتون قابل احترام باشه و احترام هرکیم دست خودشه

به درودیوار گیر ندید

با صحبت های شما مشکلی ندارم ، خدارو شکر در راستای تخصصم قدم برداشتم .
شخصیت هرکس از لحن صحبتش مشخص است.
ضرب المثلی هست که می گه :
خود گوئی و خود خندی؟ عجب مرد هنر مندی!
با احترام .
ویرایش توسط shahinmq : January 6th, 2015 در ساعت 00:30
-
تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2015, 00:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
3 4 تا کد حفظ کردی جو برت نداره اولا!! اینقدر بدم میاد همه دم از کپی رایت میزنند!!!! گفتم دوست دارید دانلود کنید یا بخرید!!! نگفتم که برو دانلود کن

منم 2 هفته پیش 58$ دادم خریدم و فارسیش کردم!! من ادیت قالب رو نمیگم مثل اینکه نمیدونید visual composer چی هست!! اگرم میدونید به من چه!!!! توی ایران همه مجبورند همه فن حریف شند تا گول امثال خیلی هارو نخورند!!! در کل همین کار های شمارو کنار کار های خارجی قرار میدم 1000 تومان هم مفتشه

) البته این نظر منه امیدوارم براتون قابل احترام باشه و احترام هرکیم دست خودشه

به درودیوار گیر ندید

درود
اینجا مدرسه است؟
ما مدیر و ناظمیم؟
گزارش شد
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2015, 00:49
عضو انجمن