-
January 5th, 2015, 22:12
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید
downloaddl, farsvps.com, gholamkale, jahromweb, modiranhosting, omid3963, Quality, s0NY, TN Projects, مینا-صیفی, Yas-Host
-
January 5th, 2015 22:12
# ADS
-
January 5th, 2015, 22:29
عضو انجمن
پاسخ : عدم رعایت کپی رایت توسط همکاران
از اسم دامنه سایت ایشان مشخص هست جوان هاستینگ جوان هستند نادان هستند بنظرم اصلا جز امار حساب نکنید در حد شما و کسای دیگه نیست . و طبق چت که قبلا با این جوان هاستینگ داشتم یک جوان 17یا 19 اگر اشتباه نکنم بود فکر هم نکنم ورداره اون مطالب کپی شده را . اما تا 24ساعته اینده ورنداشتند سنترال هاستینگ جان به بنده بگید down by ... کنم ایشان را با تشکر .
-
تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2015, 22:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
از اسم دامنه سایت ایشان مشخص هست جوان هاستینگ جوان هستند نادان هستند بنظرم اصلا جز امار حساب نکنید در حد شما و کسای دیگه نیست . و طبق چت که قبلا با این جوان هاستینگ داشتم یک جوان 17یا 19 اگر اشتباه نکنم بود فکر هم نکنم ورداره اون مطالب کپی شده را . اما تا 24ساعته اینده ورنداشتند سنترال هاستینگ جان به بنده بگید down by ... کنم ایشان را با تشکر .
البته درست نیست به افراد اینجور بتازید! مطلب کپی کردند گناه کبیره که انجام ندادند؛ بودن مطلب یا نبودن آن در سایت ایشان اهمیتی برای ما ندارد.
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2015, 22:35
عضو انجمن
کار بسیار زشتی هست هر چند به وفور در نت ایران انجام میشه و فکر نمیکنم رهایی باشه از این تخلفات
-
تعداد تشکر ها ازsaeed1988m به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2015, 22:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yastheme
البته درست نیست به افراد اینجور بتازید! مطلب کپی کردند گناه کبیره که انجام ندادند؛ بودن مطلب یا نبودن آن در سایت ایشان اهمیتی برای ما ندارد.
بله حق با شماست اما کار خیلی بدی هست اصلا حتما باید برخورد بشود نه تنها ایشان هر کسی تو هر زمینه ای کپی برداری در دنیا کلا غیر قانونی هست و کار ناشایستی هست .
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2015, 22:47

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
چون اون ها اشتباهی کردند شما میتونید نادان و ... خطابشون کنید ؟
دلیل نمیشه هر کسی بی احترامی کنه با بی احترامی جوابش داده بشه .
همچنین کمک می کنه اینجور تاپیک ها بهتر و بدور از حاشیه ادامه پیدا کنه .....
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2015, 22:57
گوگل مطلب کپی رو تشخیص میده اسم سایتتونم که داخل مطلب هست، خودش چوبشو میخوره
-
تعداد تشکر ها از gholamkale به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2015, 23:02
عضو انجمن
کپی رایت ! الان چند تا پست اموزشی کپی کردند برای افزایش مطالب اموزشی سایتشان شد نقض کپی رایت. پست های شما شامل قوانین کپی رایت نمیشه. الان باید بشینن خودشون اموزش کانفیگ سیپنل تایپ کنند؟!
-
-
January 5th, 2015, 23:03
عضو انجمن
نت ایران مشکل داره به سن و... نیست
فرهنگ سازی نشده اولا که انسان بفهمه حق ناس
-
تعداد تشکر ها از!MihanIt! به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2015, 23:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
کپی رایت ! الان چند تا پست اموزشی کپی کردند برای افزایش مطالب اموزشی سایتشان شد نقض کپی رایت. پست های شما شامل قوانین کپی رایت نمیشه. الان باید بشینن خودشون اموزش کانفیگ سیپنل تایپ کنند؟!
من در مورد کانفیگ سی پنل حرف نزدم؛ حتی اگر مطالب آموزشی باشد نباید کپی رایت حذف شود! من نیز از سایت های دیگر مطلب در سایتم کپی کردم اما با ذکر منبع !
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید