نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: با 15 تا 18 میلیون چه میشه کرد ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

پیش فرض پاسخ : با 15 تا 18 میلیون چه میشه کرد ؟

این پول رو اگر بخواین در این بازار مزخرف هاستینگ بزارید 6 ماه دیگه همینم باختین!
    فروش ماشینتون هم اشتباه بوده
    من هم همین تصمیم رو داشتم 2 ماه پیش - یه دونه ماشین 206 سال 90 خریدم 16 میلیون الان شده 37 تومن بر فرض که من اینم بفروشم مال من 30 میلیون بشه و بیارم 5ماه اول 5 تا سرور از امریکا و اروپا و ایران بگیریم
    کو مشتری؟ شما میبینید که در اینترنت تنها پولی که در میاد کلاهبرداری هست و لا غیر نمونه رو هم در بخش فروش همین جا روزانه مشاهده میکنید.
    مشتری ایرانی مفت خر و پر توقع هست در 60% مواقع!
    اگر مشتری اداری و شرکتی ثابت دارید بله سرور کلو کنید،
    ما ماهانه حدود 900 - 1.200 صرف ایمیل مارکتینک و بروشور تبلیغاتی در سطح شهر میکنیم تا چند مشتری وب مستر یا شرکتی بگیریم. که جدیدا همینم نیست یا افتضاحی که بچه های 12-16 ساله در میارن
    قید این انجمن رو هم بزنید برای پول در آوردن! مشتری درست حسابی به هیچ وجه نمیاد تو بخش فروش اینجا بلکه میان شرکت شما و حضوری قرارداد رو میبندند! شما دیدین کسی اینجا vps 1 ساله بگیره؟
    دیدین کسی برای یک vps 4 گیگ رم ماهانه 80.000 پرداخت کنه؟

بنده 29 سالم هست و حداقل 11 سال هست در این محیط اینترنت هستم اما کاش ای کاش مکانیک بودم ای کاش آشپز و یا برق کار بودم! حداقل درآمد ماهانتون معلوم هست
    دیروز برای بند کشی کاشی های حمام خانه که نشتی دارند کارگر افغانی آوردیم برای 2 ساعت کار 130.000 تومان گرفت ازم رفت! خود من چند پلان vps بفروشم 130؟ چقدرش سود؟
    دوست صمیمی من 2 سال پیش فلافل فروشی زد بارها اصرار کرد که شراکت کنم در هزینه مغازه به جای پرداخت ماهانه پول سرور بیام یک مغازه اجاره کنم براش
    الان همین دوست من یک آزرا مدل بالا داره! یک خونه 60 متری تو رسالت و برای عید مغازه بقل دستی رو هم میخواد اجاره کنه

در کل سرتون رو درد آوردم اما شما هم در این برهه زمانی مثل خود من هستید با کمی پول و 1000 فکر در سر!
    اگر نتونستید خودتون رو راضی کنید که نت رو فراموش کنید حداقل سعی کنید ریسک پولتون رو با صبر و تعمق در هر پیشنهادی کم کنید

با آرزوی موفقیت و شادکامی
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

2. تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)