-
January 4th, 2015, 01:51
عضو دائم
پاسخ : کمککک؛ مشکل قطعی لینک adsl
دوستان منم با اسیاتک مشکل دارم
گاهی (یعنی روزی یک بار تا 2 بار!) قطع میشه و بررسی که کردم مودم اون مک ادرسی که باید باهاش به pppoe وصل بشه پیدا نمیکنه
یعنی مودم به mikrotik وصله و از اونم که سرچ میزتم(pppoe scan) هیچ mac برای اتصال به pppoe پیدا نمیشه
مودم رو از bridge روی pppoe هم که بگذارم در اون زمان وصل نمیشه ریست و ... جواب نمیده خط هم توپه پارازیت و ... نداره
-
-
January 4th, 2015 01:51
# ADS
-
January 4th, 2015, 02:42
عضو دائم
سلام
از نمایندگان آسیاتک که در همین انجمن هم تبلیغات فروش اینترنت دارند بپرسید و ببینید آیا میتوانند مشکل را به کل حل کنند یا مدیریتش کنند یا خیر.
در کل از خود مخابرات بگیرید (قبلش از همسایه تحقیق کنید که اگر از مخابرات دارد راضی هست یا خیر چون منطقه با منطقه فرق میکند) و خودتان را راحت کنید.
یکی از لینک های مورداستفاده ما هم مخابرات هست که مشکلی نداره خداروشکر.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2015, 11:03

نوشته اصلی توسط
jahromweb
دوستان منم با اسیاتک مشکل دارم
گاهی (یعنی روزی یک بار تا 2 بار!) قطع میشه و بررسی که کردم مودم اون مک ادرسی که باید باهاش به pppoe وصل بشه پیدا نمیکنه
یعنی مودم به mikrotik وصله و از اونم که سرچ میزتم(pppoe scan) هیچ mac برای اتصال به pppoe پیدا نمیشه
مودم رو از bridge روی pppoe هم که بگذارم در اون زمان وصل نمیشه ریست و ... جواب نمیده خط هم توپه پارازیت و ... نداره
سلام
تلفن بی سیم دارین رو خط تون؟
-
-
January 4th, 2015, 16:22
عضو جدید
ممنون از همه دوستانی که تا اینجا راهنمایی کردن.
یه تغییراتی تو سیم و پریز و این چیزا دادم، امروز که هنوز قطع نداشته، بغیر از کندی سرعت موقتی.
اینشالا که حل شده باشه.
قزوین هاست عزیز من شیراز هستم، مرکز مخابراتم هم سلمان هست.
اگه حل نشد بهتون پ خ میدم. ممنون.
-
-
January 4th, 2015, 16:26
عضو انجمن
چند چیز رو باید اول چک کنید و بعد خب تلفن بی سیم اگر در خانه دارید مودم و اسپلیتر را در انجا ببرید قرار بدید 2 مودم رو سر خط یعنی در هیات ببرید و وصل کنید به کابل جنگی مخابرات اگر نویز نداشت اونجا پس زیرساخت منزل تان یا همون کابل کشی فرسوده شده و باید یک سیم کامل جنگی از حیاط تا منزل بکشید همچنین قبلش تمام اون سیم قبلی رو باید در بیارید و دومین چک هم کابل هستی که اول منزل به کابل جنگی خوده اگر کابل برق باشه که اککثر خانه های قدیمی به اینشکل هستند باید کاملا اون رو قطع کنید و از روش اول یعنی کابل جنگی بعد از اینکه کابل جنگی رو گرفتید باید ایزوله کنید کابل رو به اینصورت که باید یک پریز روکار و یک دوشاخه سوکت دار بخرید و وصل کنید که نویز کامل گرفته شود همچنین تلفن بی سیم رو هم که گفتم فراموش نشه اگر این ها رو انجام بدید مشکل تان بصورت کامل حل میگردد ...
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید