لوکس وی پی اس |
|
با سلام خدمت مشتریان همیشه دوست داشتنی لوکس وی پی اس چند پیشنهاد فوق العاده برای شما دوستان عزیز داریم که حتما از دست ندید 1- طراحی وب سایت فقط 50 هزار تومان تعجب نکنید قیمت ها واقعی می باشد!!! طراحی انواع وب سایت شرکتی و فروشگاهی و سایت دانلود و بیوگرافی و هر نوع سایتی که بخواهید
2-تخفیف ویژه برای سرور های نیمه اختصاصی و سرور های با هارد بالا
دوستانی که نیازمند سرور های نیمه اختصاصی هستنذ یا سرور با هارد بالا تخفیف های ویژه ای در نظر گرفته میشود
برای سفارش از طریق تیکت پیگیری کنید
3- تخفیف ویزه برای سرویس های سالانه
4- پرداخت زودرس سرور ها
دوستانی که سرور های خود را در روز های اول دوم صادر شدن فاکتور پرداخت نمایند خدماتی مثل هاست رایگان یا تخفیف ما های بعد و... شامل میشوند
با آروزی شادکامی و موفقیت |
ده دقیقه پیش اومد
دوست عزیزم امید جان
من قبلا چندین بار با جناب اقای یهروز کمالیان دیدار داشتم نه خصوصی نه اموزش های هکینگ در سنندج ۳ سال قبل بنده حظور داشتم و چون در شبکه های اجتمایی باهاش دوست بودم خیلی خیلی مشتاق دیدن از نزدیک ایشونو داشتم
خلاصه اموزش ها تموم شد و برگشتم ایلام
تا پارسال که داشتم تو گوگل سرچ میکردم یه باگ دیدم خوب به دامنه توجه کردم دیدم مال سایت ایلام تودی یا ایلام امروز هستش که باگ داره
منم بر حسب این که ایشون ایلامی هستن سایتشون رو انالیز کردم دیدم نزدیک به ۱۰۶ باگ داره منم وظیفه خودم دونستم که بهشون اطلاع بدم و از طریق فرم تماس اطلاع دادم
روز بعد زنگ زدن فارغ از اینکه بودنم ایشون رئیس قسمت انفورماتیک دانشگاه ملی ایلام هستن
سلام کرد منم مودبانه سلام کردم ازم پرسید چند سالته گفتم بیست سال
خیلی باهام حرف زد منم رک راست جواب میدادم
و گفت واسه فردا بیا دانشگاه ملی منم گفتم چشم جناب
روز بعد که رفتم دانشگاه ملی
سلام و احوال پرسی کردیمو رفتیم نشستیم تو ماشین
بحث سایتشو کرد که شما چگونه فهمیدی باگ داره این حرف ها البته اولش گفتم باگ داره گفت بابای کی گفتم نه باگ همون راه ورد هستش
خلاصه تا جایی رفتیم که قرار بر این بود بنده نوع باگ و نحوه از رفع کردن رو واسشون از طریق ایمیل بگم همچنین یه قالب واسشون طراحی کنم
خلاصه این کارشون دوهفته کار داشت واسه بنده خدا وکیله که شبانه روز کمتر از ۶ ساعت میخوابیدم
تا اخرش تموم شد و زنگ زدم اقا تمومه حالا چی کار کنم گفت هیچی واسمون بفرست ماهم قبلا در مورد قیمت صحبت کرده بودیم اما به دلیل اعتماد بنده به ایشون قرارداد نبستم
خلاصه من فرستادمو و ۱۰ روز بعد رفتم واسه پ.لم چون گفتم اشانا هستن عیبه من اعلانم همون لحظه بگم پولمو بدین خجالت میکشیدم
رفتم و ایشون نبودن چند بار رفتم و منشیشون میگفت نیستش زنگ میزدم بر نمیداشت بعدا فهمیدم کلا بودتش و دروغ گفته
و من رفتم واسه شکایت چون چیزی در دست نداشتم قاضی بهم گفت پسرم من تو کار تو شک ندارم و مطمعنم تو این کار رو واسه اونا انجام دادی اما چون چیزی در دست نداری و تو شخص هستی و اونا دولتی مشکل بسیاری واست پیش میارن نکن برو خونت بدون مشکل منم هیچی نگفتم با یه چهره نگران برگشتم دیدم دستشو گذاشت رو شونم گفت چه قد قرار داد کردین گفتم ۵ میلیون دیدم دسته چکشو در اورد واسم بنویسه منم خودمو ازش اویزان کردم که این کارو نکنه و نزاشتم این کارو بکنه
اینم از درد ما
یه چیز دیگه واست بگم داداش امید
۲ ماه پیش واسه یه شرکت خصوصی رفتم طراحی سایت انجام دادم از اونجایی که هزینه نمیتونستن بکنن گفتن سی ام اس اماده بزن واسمون منم همین کارو کردم قرار دادمون فقط قیمت قالب بود و رفت امادها و یه مقدار کارهای دیگه مثلا نصب ویندوز و تعمیر یه لپ تاپ جمع کل گفت چند گفتم قابلی نداره جناب گفت ممنون بگو قیمتشو گفتم ۳۵۰ تومان گفت همین قد گفتم مگه زیاده گفت رحمت خدا بر تو من تا حالا با ۶ به قول خودشون شرکت قرار داد بستم هر کذوم بیش از ۱.۵ ازم گرفتن تازه جوملا واسم نصب کردن گفتم سیستم هارو داری گفت اره گفتم نشونم بده همشون قالب رایگان بودن تو نت
خیلی خندیدم موضوع رو بهش گفتم که کلاه گذاشتن سرش و موضوع رایگانشو هم گفتم
اونم قرارداد هارو واسه شکایت اماده کرد
بعد همشونم ایلامی بودن
حالا این فرد الان داره تو ایلام به صورت کاملا رایگان واسم بازاریابی میکنه خودش شرکت بازاریابی و تبلیغاتی داره داره واسه من که باهاش رو راست بودم کار میکنه حتی تو شرکتش به عنوان مدیریت سیستم هاش و طراحی وب استخدامم کرده
....
اره داداش اون چیزای تو هم وجود داره داداش ما هم باهاش برخورد کردیم با این موضوعات