حل شد عزیزان
حل شد عزیزان
ویرایش توسط a3aish : January 2nd, 2015 در ساعت 22:41
ئەی خوداوەندی پاك و بێ گەردم وەك گەلای پایز نەخۆش و زەردم گەر دەرمان نەکەی برینو دەردم ئەمرۆ لە هەوام سبەی لەعەردم
خدا به خیر کنه
اینجور ادما دارن زیاد میشن
دوست عزیزم ناراحت نباش اگه به ناحق پولتو خوردن
چون خدا جوری از حلقشون میکشه بیرون که ندونن از کجا کشیدش بیرون به خاطر همین 40 تومان شما خدا کاری میکنه 40 میلون بدبختی و ضرر ببین
- - - Updated - - -
بدبختی حتی یه قالب درست حصابی هم ندارن
اولا قالبشون از نوع رایگانه
دوما اصلا لود نمیشه
TeleGram & Tell : 09184613882
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
کسی که موقع انتخاب اسم برای سایتش به خودش زحمت نمیده و یه سرچ بزنه که ببینه این اسم قبلا استفاده شده یا نه و بعد از متوجه شدن هم هیچ کاری نمیکنه مشخصه که عاقبت کارش چی میشه.
معلوم است همه بازاریابی می کنند :|
با یک سرچ راحت میتوانین متوجه بشوید:|
ایشون چندوقت پیش به من هم آفر سرورمجازی داد.
خداروشکر که سفارش ندادم.
به به...بنده از ایشون یک سرور مجازی فرانسه گرفتم بعد 8 روز متوجه شدم سرور فرانسه را به آلمان آورده!!!!
کلی داستان داشتیم تا پولمو با کسر هزینه آی پی پس داد!!!
اینجا هم تاپیک زدم تا بقیه متوجه بشن اما مدیران پاک کردند!
برخورد طلبکارانه هم دارند متاسفانه!
بگذریم.پیگیر باشید از سمت پلیس فتی
فـــــــارس وی پی اس-آی دی یاهو: fars_vps2
Windows 2003-2008
Linux ubuntu-CentOS-Debian-BackTrack-BlackBuntu
تند نرو دوست عزیز
شما فکر کردی خودت خیلی معتبری؟؟؟بیخود و بیجهت جبهه نگیر،وبدون اینکه از چیزی خبر داشته باشی واجب نیست گذافه گویی کنی قیمت رم 4 تو سایت ما 70000تومان است
دوستان اصل ماجرا این بود که این آقای وان سرور توسط یکی از دوستان من معرفی شدند که داشتند سایتشون رو جمع میکردند خواستند مشتریانشون رو انتقال بدهند به ما و ما نمیخواستیم انتقال بدیم در حقیقت ما نمیخواستیم قبول کنیم ولی به اصرار دوستمان قبول کردیم و دیتابیس whmcs سایت ایشون رو به سایت خودمان اضافه کردیم
بعد از اضافه شدن مشتریان دیدیم که ایشون اصلا اطلاعاتی از سرورهای مجازی و هاست داخل پنل کاربری مشتریها وارد نکرده و من به شخصه گفتم که من دیگر سررها وسایتهای شما رو انتقال نمیدم و رد کردم درخواستشون رو واین موضوع هیچ ربطی به ما نداره
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)