نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
سلام.خواستم نظر دوستان رو راجب مساله ای مهم بدونم. یادش بخیر زمانی نه چندان دور سی ام اسی بود به نام نیوک که همه از ان استفاده میکردند و سایت باهاش میزدند.واقعا راحت بود و هر چی میخواستی با اشاره ای ساخته میشد.از بلوک گرفته تا مطلب گذاری و.. خود من 6 سال سایتم رو با نیوک زده بودم و توش موفق هم بودم و بازدید و.. داشتیم.البته سیستمهای دیگری مثل دروپال و جوملا و ... هم بود که خوب زیاد همه گیر نبودند.تا اینکه وردپرس شروع کرد به محبوب شدن و چون سئوی بالایی داشت همه کورکورانه رفتند رو وردرس.چندین سایت بزرگی که هم که همتون میشناسید با رفتن به وردپرس تیر خلاص رو به همه سایتهای ایرانی زدند و الان وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریتی سایت هست با اینکه وبلاگی بیش نیست.

ولی این تمام قضیا نبود.از هر کی میپرسیدی درمورد راحتی و انعطاف و... وردپرس مثل استاد دانشگاه صحبت میکرد.خدا شاهده تو این یک سالی که دارم از وردپرس استفاده میکنم اعصاب برام نمونده..هر دو روز داره اپدیت میده.هم نسخش عوض میشه هم پلاگینهاش و افزونه هاشو ...با هر بار اپدیت یک قسمت سایت به هم میریزه.یک قسمت سایت کار نمیکنه.باید همش متخصص بیاریم راست و ریستش کنه.شاید بگید خوب چرا اپدیت میکنی؟ اما مگر میشه بیخیال اپدیت شد؟یک قالب اختصاصی ما تو این یک سال شاید ده ها بار متخصص قالب اوردیم با اپدیت جدید سایتو هماهنگ کنه..یک زمانی با نیوک کار میکردیم. اقا خدایی این همه دردسر نداشت.تو این دو سال 6 بار سایتو هک کردند اما رو نیوک بودیم تو 5 سال 1 بار بیشتر هک نشد انم از طریق شل! چپ و راست داره اپدیت میده وردپرس و اعصاب نزاشته برای کسی..هر بارم فشار میاره به سرور و همش بهینه میکنیم درست میشه دفعه بعدی دوباره همین اش و کاسه.

رفتم سایتهای خارجی ها رو تحقیق کردم دیدم انها اصلا مثل ما نیستند.هر سایتی بر حسب نیازش از یک سیستم استفاده میکنه و از وردپرس برای وبلاگاشون استفاده میکنند.ولی تو ایران همه و همه شدند وردپرس..شاید قبلا میگفتی سئوی وردپرس بالاست همه قبول میکردند چون کمتر کسی از وردپرس استفاده میکرد.اما الان که همه شدند وردپرس چطور میخواین سئوی برتری نصبت به دیگری داشته باشید؟ از نظر من این سئوی وردپرس شعاری بیش نبوده و در واقع این سیستم به علت برتری سئوش نصبت به بقیه سیستمها جلو بوده و کسانی که وردپرس داشتند خوب تو گوگل و سرچ ها اولین ها بودند اما الان که همه وردپرسی شدند چطور؟ اینها بماند این همه اپدیت کیلویی رو چطور تحمل میکنید؟ خدایی خستم کرده بدجور.دلم هوای همان نیوک سابق بدون سئو رو کرده.ادم بازم میدونست داره چیکار میکنه..اما الان نصف روزمون شده ور رفتن با قالب و پلاگین ها! زمانی میگفتند جوملا سخته و اعصاب خورد کن اما الان واقعا دیگر این وردپرس داره میره رو اعصاب...

کسی سیستم جدیدی چیزی نمیشناسه راحت باشه و این همه دردسر نداشته باشه؟ بتونیم تمرکز کنیم رو سایت فقط؟
سلام
صد در صد با ایشون موافقم
ضمن اینکه پیشنهاد میدم حتما این سیستم و هم تست کنید
تی دیتالایف