صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: وردپرس اعصاب خورد کن ترین سیستم!!

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

2 وردپرس اعصاب خورد کن ترین سیستم!!

سلام.خواستم نظر دوستان رو راجب مساله ای مهم بدونم. یادش بخیر زمانی نه چندان دور سی ام اسی بود به نام نیوک که همه از ان استفاده میکردند و سایت باهاش میزدند.واقعا راحت بود و هر چی میخواستی با اشاره ای ساخته میشد.از بلوک گرفته تا مطلب گذاری و.. خود من 6 سال سایتم رو با نیوک زده بودم و توش موفق هم بودم و بازدید و.. داشتیم.البته سیستمهای دیگری مثل دروپال و جوملا و ... هم بود که خوب زیاد همه گیر نبودند.تا اینکه وردپرس شروع کرد به محبوب شدن و چون سئوی بالایی داشت همه کورکورانه رفتند رو وردرس.چندین سایت بزرگی که هم که همتون میشناسید با رفتن به وردپرس تیر خلاص رو به همه سایتهای ایرانی زدند و الان وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریتی سایت هست با اینکه وبلاگی بیش نیست.

ولی این تمام قضیا نبود.از هر کی میپرسیدی درمورد راحتی و انعطاف و... وردپرس مثل استاد دانشگاه صحبت میکرد.خدا شاهده تو این یک سالی که دارم از وردپرس استفاده میکنم اعصاب برام نمونده..هر دو روز داره اپدیت میده.هم نسخش عوض میشه هم پلاگینهاش و افزونه هاشو ...با هر بار اپدیت یک قسمت سایت به هم میریزه.یک قسمت سایت کار نمیکنه.باید همش متخصص بیاریم راست و ریستش کنه.شاید بگید خوب چرا اپدیت میکنی؟ اما مگر میشه بیخیال اپدیت شد؟یک قالب اختصاصی ما تو این یک سال شاید ده ها بار متخصص قالب اوردیم با اپدیت جدید سایتو هماهنگ کنه..یک زمانی با نیوک کار میکردیم. اقا خدایی این همه دردسر نداشت.تو این دو سال 6 بار سایتو هک کردند اما رو نیوک بودیم تو 5 سال 1 بار بیشتر هک نشد انم از طریق شل! چپ و راست داره اپدیت میده وردپرس و اعصاب نزاشته برای کسی..هر بارم فشار میاره به سرور و همش بهینه میکنیم درست میشه دفعه بعدی دوباره همین اش و کاسه.

رفتم سایتهای خارجی ها رو تحقیق کردم دیدم انها اصلا مثل ما نیستند.هر سایتی بر حسب نیازش از یک سیستم استفاده میکنه و از وردپرس برای وبلاگاشون استفاده میکنند.ولی تو ایران همه و همه شدند وردپرس..شاید قبلا میگفتی سئوی وردپرس بالاست همه قبول میکردند چون کمتر کسی از وردپرس استفاده میکرد.اما الان که همه شدند وردپرس چطور میخواین سئوی برتری نصبت به دیگری داشته باشید؟ از نظر من این سئوی وردپرس شعاری بیش نبوده و در واقع این سیستم به علت برتری سئوش نصبت به بقیه سیستمها جلو بوده و کسانی که وردپرس داشتند خوب تو گوگل و سرچ ها اولین ها بودند اما الان که همه وردپرسی شدند چطور؟ اینها بماند این همه اپدیت کیلویی رو چطور تحمل میکنید؟ خدایی خستم کرده بدجور.دلم هوای همان نیوک سابق بدون سئو رو کرده.ادم بازم میدونست داره چیکار میکنه..اما الان نصف روزمون شده ور رفتن با قالب و پلاگین ها! زمانی میگفتند جوملا سخته و اعصاب خورد کن اما الان واقعا دیگر این وردپرس داره میره رو اعصاب...

کسی سیستم جدیدی چیزی نمیشناسه راحت باشه و این همه دردسر نداشته باشه؟ بتونیم تمرکز کنیم رو سایت فقط؟
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : وردپرس اعصاب خورد کن ترین سیستم!!

ببخشید این در مورد کسانی صدق میکنه که از وردپرس استفاده کنن خود شما که یکی از کاربران پر پا قرص نیوک بودید پس چرا از وردپرس استفاده میکنید؟ الان سایت بازی شما وردپرس هست پس چرا با نیوک راه اندازی نکردید ؟؟؟؟
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    ببخشید این در مورد کسانی صدق میکنه که از وردپرس استفاده کنن خود شما که یکی از کاربران پر پا قرص نیوک بودید پس چرا از وردپرس استفاده میکنید؟ الان سایت بازی شما وردپرس هست پس چرا با نیوک راه اندازی نکردید ؟؟؟؟
    این سایت من نیست دیگه داداش..خیلی وقته دادم رفته هنوز تو امضام مونده..گرچه همین سایتم که دارید میبینید 5 سال رو نیوک بوده تازه یک ساله تبدیلش کردند به وردپرس که عواقب بدی هم داشته..

خواهشن حرفهای منو بدگویی راجب وردپرس ندونید.وردپرس هم یک سیستم دوست داشتنی هست و مطمعنا برای خیلی کارها بهترین اما نه همه نوع وبسایتی!!.اما برای من اعصاب خوردکن شده.اینها هم نظر شخصی بنده هست.بنده سایتی دیگر دارم که یک ساله دارم روش کار میکنم این مشکلات رو برام پیش اورده...
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو انجمن royl آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    615
    تشکر شده در
    454 پست

باسلام
    من در مورد مسائل دیگش چیزی نمیگم ولی تو این 3 سالی که ما هاستینگ داریم از این مدیریت محتوا سنگین تر رو ندیدیم
    خیلی فشار زیادی داره
    بااحترام
    رویال دیتا : ثبت دامنه , میزبانی وب , هاست دانلود , سرور مجازی

تلفن : 34404887-041

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    این سایت من نیست دیگه داداش..خیلی وقته دادم رفته هنوز تو امضام مونده..گرچه همین سایتم که دارید میبینید 5 سال رو نیوک بوده تازه یک ساله تبدیلش کردند به وردپرس که عواقب بدی هم داشته..

خواهشن حرفهای منو بدگویی راجب وردپرس ندونید.وردپرس هم یک سیستم دوست داشتنی هست و مطمعنا برای خیلی کارها بهترین اما نه همه نوع وبسایتی!!.اما برای من اعصاب خوردکن شده.اینها هم نظر شخصی بنده هست.بنده سایتی دیگر دارم که یک ساله دارم روش کار میکنم این مشکلات رو برام پیش اورده...
    باسلام
    مشكل از ورد پرس نيست. از اين هست كه ما از هر وسيله ايي بجاش استفاده نميكنيم طبق نياز.
    موفق باشيد
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

8. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

شما وقتی که میخواید بزارید روی سایت و دردسر بکشید یک cms با توجه به نیاز هاتون بدید بنویسن :D
    تمرکز میره رو سایت و نه چیز های دیگه .

10. تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید

عضو انجمن 98M!zban آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    1,132
    تشکر شده در
    610 پست

ولی من چند ساله وردپرس کار می کنم هیچوقت آپدیت ها باعث بهم ریختن سایت نشده درسته فشار زیادی داره اما خوب ...

در مورد نیوک من اصلا دیگه قبولش ندارم وقتی وردپرس هست

در ضمن وردپرس تمام نیازهای شما رو بر طرف میکنه هر چیزی که بخواید رو داره
    ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
    گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
    تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support

12. تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

استارتر عزیز از همکاران حرفه ای ما هستند
    که خیلی وقته ایشان را میشناسیم و تک تک حرف هایشان صحیح می باشد از نظر بنده
    به نظر بنده هم اینهمه اپدیت واقعا مسخرست
    ولی از طرفی نصب راحت افزونه ها و قالب ها و ..... باعث شده همگی برند سمت این سیستم
    با اینکه میگن نیوک پر باگه و هک میشه ولی تریح بندم این سیستمه
    ولی از طرفی وردپرس تبدیل به یک هسته شده که انعطاف پذیریش باعث شده سایت های زیادی باهاش زده شه
    و کلی به اصطلاح متخصص هم دارد !!!! که نام خود را با نصب یک قالب و افزونه و سیستم میگذارند طراح وب !!!؟؟!!!
    با این حساب کاش روزی برسد که عزیزان بفهمند سادگی و راحتی مهم نیست , تناسب است که اهمیت دارد

موفق باشید

پ.ن

14. تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید

عضو انجمن haftsepehr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    519
    تشکر شده در
    404 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    سلام.خواستم نظر دوستان رو راجب مساله ای مهم بدونم. یادش بخیر زمانی نه چندان دور سی ام اسی بود به نام نیوک که همه از ان استفاده میکردند و سایت باهاش میزدند.واقعا راحت بود و هر چی میخواستی با اشاره ای ساخته میشد.از بلوک گرفته تا مطلب گذاری و.. خود من 6 سال سایتم رو با نیوک زده بودم و توش موفق هم بودم و بازدید و.. داشتیم.البته سیستمهای دیگری مثل دروپال و جوملا و ... هم بود که خوب زیاد همه گیر نبودند.تا اینکه وردپرس شروع کرد به محبوب شدن و چون سئوی بالایی داشت همه کورکورانه رفتند رو وردرس.چندین سایت بزرگی که هم که همتون میشناسید با رفتن به وردپرس تیر خلاص رو به همه سایتهای ایرانی زدند و الان وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریتی سایت هست با اینکه وبلاگی بیش نیست.

ولی این تمام قضیا نبود.از هر کی میپرسیدی درمورد راحتی و انعطاف و... وردپرس مثل استاد دانشگاه صحبت میکرد.خدا شاهده تو این یک سالی که دارم از وردپرس استفاده میکنم اعصاب برام نمونده..هر دو روز داره اپدیت میده.هم نسخش عوض میشه هم پلاگینهاش و افزونه هاشو ...با هر بار اپدیت یک قسمت سایت به هم میریزه.یک قسمت سایت کار نمیکنه.باید همش متخصص بیاریم راست و ریستش کنه.شاید بگید خوب چرا اپدیت میکنی؟ اما مگر میشه بیخیال اپدیت شد؟یک قالب اختصاصی ما تو این یک سال شاید ده ها بار متخصص قالب اوردیم با اپدیت جدید سایتو هماهنگ کنه..یک زمانی با نیوک کار میکردیم. اقا خدایی این همه دردسر نداشت.تو این دو سال 6 بار سایتو هک کردند اما رو نیوک بودیم تو 5 سال 1 بار بیشتر هک نشد انم از طریق شل! چپ و راست داره اپدیت میده وردپرس و اعصاب نزاشته برای کسی..هر بارم فشار میاره به سرور و همش بهینه میکنیم درست میشه دفعه بعدی دوباره همین اش و کاسه.

رفتم سایتهای خارجی ها رو تحقیق کردم دیدم انها اصلا مثل ما نیستند.هر سایتی بر حسب نیازش از یک سیستم استفاده میکنه و از وردپرس برای وبلاگاشون استفاده میکنند.ولی تو ایران همه و همه شدند وردپرس..شاید قبلا میگفتی سئوی وردپرس بالاست همه قبول میکردند چون کمتر کسی از وردپرس استفاده میکرد.اما الان که همه شدند وردپرس چطور میخواین سئوی برتری نصبت به دیگری داشته باشید؟ از نظر من این سئوی وردپرس شعاری بیش نبوده و در واقع این سیستم به علت برتری سئوش نصبت به بقیه سیستمها جلو بوده و کسانی که وردپرس داشتند خوب تو گوگل و سرچ ها اولین ها بودند اما الان که همه وردپرسی شدند چطور؟ اینها بماند این همه اپدیت کیلویی رو چطور تحمل میکنید؟ خدایی خستم کرده بدجور.دلم هوای همان نیوک سابق بدون سئو رو کرده.ادم بازم میدونست داره چیکار میکنه..اما الان نصف روزمون شده ور رفتن با قالب و پلاگین ها! زمانی میگفتند جوملا سخته و اعصاب خورد کن اما الان واقعا دیگر این وردپرس داره میره رو اعصاب...

کسی سیستم جدیدی چیزی نمیشناسه راحت باشه و این همه دردسر نداشته باشه؟ بتونیم تمرکز کنیم رو سایت فقط؟
    سلام
    صد در صد با ایشون موافقم
    ضمن اینکه پیشنهاد میدم حتما این سیستم و هم تست کنید
    تی دیتالایف

عضو دائم vahab00 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,983
    تشکر تشکر شده 
    4,046
    تشکر شده در
    1,978 پست

نظری ندارم در مورد حرفهاتون
    اما قالبی که از تگ های صحیح وردپرس استفاده کرده باشه دیگه هر دفعه براش مشکلی پیش نمیاد
    آپدیت های سریع وردپرس هم واقعا عالی هست جای هیچگونه باگی نمیذاره
    شاید مشکل از شماست و به دلیل آشنا نبودن با سیستم دارید اینطور گله زاری میکنید
    به هر حال ممنون که تجربتون رو بیان کردید
    شب خوش
    ارائه و طراحی انواع قالب های whmcs و وردپرس
    دکمه تشکر خراب شده آیا ؟
    ظرفی که پر است، کم صداست...

17. تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)