نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
بنده توضیح میدم چون تازه حدود 15 دامنه منتقل کردم
بنده به دلایلی چندین سال پیش از اکانت ایرنیک یکی از دوستانم استفاده کردم (بهتر بگم که در اون زمان با هم کار میکردیم) و تعداد ی دامنه رو ثبت کردم که الان هم رنک دار هستن
از انجایی که تمامی دامنه های ثبت شده متعلق به بنده بود (حدود 20 تا) و انتقال تک تک هم سخت بود و هم یک هزینه ی اضافی بود (80 تومن فقط برای انتقال) قصد تغییر نام کل اکانت کاربری داشتم ولی از انجایی که هندل باید تغییر میکرد ایرنیک قبول نکرد و مجبور به انتقال تک به تک شدم
-----
برای انتقال اول از ایشان کد انتقال(در پنل نیک ساخته میشود) بگیرید و سپس (اگر اکانت نیک ندارید) یک اکانت نیک بسازید
در انتها ازطریق کد و .... به یکی از نمایندگان نیک (البته مستقیم هم امکان پذیر هست ولی هزینه ای چند برابر است) درخواست انتقال بدهید
معمولا بعد از 24 تا 48 ساعت انجام میشود
-----
درمورد این شخص: برای بنده چند کار انجام دادند ، زیاد بد قولی کردند ولی پولی را بالا نکشیدند و نهایتا از ایشان رضایت دارم
درمورد این که ایشان 12 سال و 14 سال و... سن دارد : دروغ است . دانشجو هستند
درمورد سایت uphost : متعلق به برادرشان است + ایشان پشتیبان هستند و برای همین با ان ای دی ان میشدند
البته ممکن از کلاه گذاری کرده باشد و نمیتوانم 100 درصد ان را غیر ممکن بدانم ( باتوجه به این که به افراری که در تاپیک نظر دادند اعتماد دارم وتایید میشوند)