7 روز اکانت دانلود در اختیار شما قرار داده شده، 40 گیگ فقط برای لیچ هست، اما اگر برای آپلود نیاز دارید اکانت رو به پرمیوم آپلود تغییر بدم.
7 روز اکانت دانلود در اختیار شما قرار داده شده، 40 گیگ فقط برای لیچ هست، اما اگر برای آپلود نیاز دارید اکانت رو به پرمیوم آپلود تغییر بدم.
سلام
ممنون سعید جان مشکل حل شد و لینک جنریتور بسیار عالی کار میکنه ، سرعت لیچ از uploaded.net هم قابل قبول هست
البته به نظر من بهتر هست تمامی سایت ها توسط لینک جنریتور پشتیبانی بشن ولی در هر صورت شرایط فعلی هم قابل قبول هست ، امیدوارم با رشد بیشتر در آینده بتونید سرورها را کولو کنید تا بتونید فضای بیشتری بدید چون سایت های فیلم فضای زیادی نیاز دارند و البته کپی رایت را فراموش نکنید تا به سرنوشت داوواس و هیپ فایل دچار نشید که بسته شدن اون دو تا کلی به ضرر ما شد
سلام نوید جان
برادر من انجمن وب هاستینگ تالک هست نه پاتوق کودکان ، این را که خودم هم میدانم و به این علت گفتم که سرعت جنریتور بیشتر هست برای مستقیم کردن و خودم مدتها vinaget روی سرورم نصب کرده بودم برای مستقیم کردن
راستی سعید جان وقتی لینک مستقیم شده را به IDM میدی دوباره رمز میخواد و این تو سایت مشابه شما هم مدتها مشکل داشت که درستش کردن ، فکر کنم تو برنامه کاری قرار بدی بد نباشه و جزوه ملزومات هست
به آپلودرهای سایت توصیه کردم از این اکانت استفاده کنند و از این هم لینک تو سایت قرار بدن و اگر تا فردا همه چیز همینطور عالی باشه اکانت را خریداری میکنم
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)