-
December 31st, 2014, 17:42
عضو دائم
خداحافظی با IE در نسخه جدید ویندوز ، رونمایی از مرورگر Spartan مایکروسافت !
ویرایش توسط Mr.Te0 : December 31st, 2014 در ساعت 17:45
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2014 17:42
# ADS
-
December 31st, 2014, 19:02
عضو انجمن
پاسخ : خداحافظی با IE در نسخه جدید ویندوز ، رونمایی از مرورگر Spartan مایکروسافت !
سلام
ضمن اینکه این مرورگر در سرویسهای Federation نیز با سرویس Authentication مخصوصی ارائه می شود که همانند گذشته فقط بر روی سرویسهای مایکروسافت فعال خواهد بود و به زودی تمامی سرویسهای webbased ایشان به همین سمت حرکت خواهد کرد و در نهایت مشتریان خود را نیز به همین سمت هدایت خواهد کرد.
یکی از اصلی ترین دلایل مایکروسافت برای تهیه این مرورگر حرکت به سمت موبایل ها و تبلت هاست.
هر چند در نسخه فعلی ویندوز 10 کماکان شاهد نسخه 11 IE هستیم اما امید است در نسخه هایی که از این سیستم عامل در آینده نزدیک منتشر می شود شاهد این مرورگر نیز باشیم، البته در کنار مرورگر IE11.
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-
تعداد تشکر ها از Zagrio.com به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2014, 21:01
عضو دائم
پاسخ : خداحافظی با IE در نسخه جدید ویندوز ، رونمایی از مرورگر Spartan مایکروسافت !

نوشته اصلی توسط
Zagrio.com
یکی از اصلی ترین دلایل مایکروسافت برای تهیه این مرورگر حرکت به سمت موبایل ها و تبلت هاست.
.
بله دقیقا .
با توجه به اینکه در مروزگر های رقبای سر سختی مانند Chrome از گوگل و موزیلا فایرفاکس و ... وجود دارند ، مایکروسافت راه سختی در پیش دارد.
امیدوارم حس رقابت سالمی به وجود آید که باعث افزایش سطح کیفی تمامی محصولات شود.
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2014, 21:06
عضو انجمن
خداحافظی با اکسپلورر؟
بنده 6 سال پیش خداحافظیمو کردم : )))
جدا کسی جز بچه خواهر 9 ساله من از این مرورگر استفاده میکند؟
درهرصورت طرح خوبیست و به قول مهندس مهرانفر عزیز راه سختی در پیش دارند...
-
-
December 31st, 2014, 21:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
بله دقیقا .
با توجه به اینکه در مروزگر های رقبای سر سختی مانند Chrome از گوگل و موزیلا فایرفاکس و ... وجود دارند ، مایکروسافت راه سختی در پیش دارد.
امیدوارم حس رقابت سالمی به وجود آید که باعث افزایش سطح کیفی تمامی محصولات شود.
به تحولات آینده مایکروسافت در این صنعت خوشبینم، نه بخاطر مایکروسافت بخاطر Nokia!

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
خداحافظی با اکسپلورر؟
بنده 6 سال پیش خداحافظیمو کردم : )))
جدا کسی جز بچه خواهر 9 ساله من از این مرورگر استفاده میکند؟
درهرصورت طرح خوبیست و به قول مهندس مهرانفر عزیز راه سختی در پیش دارند...
وجود ورژن 11 برای Windows 10 به گفته خود مایکروسافت فقط برای Backward Compatibility هست، یعنی رسما خود مایکروسافت هم داره IE رو کنار میزاره
درسته شما کنار گذاشتید اما به دلایل فنی برخی سایت ها فقط با IE درست کار میکنند، برنامه نویسانی که با تکیه بر توابع قدیمی .net سایتهایی رو طراحی میکنند شما رو مجبور به استفاده از IE میکنند.
هنوز مجموعه هایی رو پشتیبانی میکنم که کاربرش نیاز به IE6 داره و طبعا windows xp و به ندرت هم DOS!
به روز شدن باید توسط مجموعه طی بشه یعنی چرخه باید کامل باشه Sys Admin, Developer, End User
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-
-
January 1st, 2015, 12:59
خیلی ها هم هنوز با ie کار میکنن و موزیلا به کارشون نمیاد.
-
-
January 1st, 2015, 18:18
عضو جدید
منم قبلنا به ieعادت کرده بودم.ولی اخرش رفتم فایرفاکس دقیقا سال87بود.یادش بخیر.
-