باسلام
این شخص mr-programer توسط یک ویرایش کوچک و اعتماد بنده به ایشون ، قالب رو بدون اطلاع از روی هاست بنده دانلود کرده و خیانت در امانت نموده و بشدت در حال پیگیری این شخص خاطی هستم چندین بار در وب هاستینگ و مجید انلاین هم اعلام سرقت کردم و میتوانید سرچ کنید در ضمن بنده مالک اصلی این قالب هستم و لینک طراحی و سفارش من هم تو این سایت هست و از طراح میتونید بپرسید لینک زیر
http://www.pixelam.com/%D9%BE%D8%B1%...3%D9%84%D9%85/
بنده هم اختیار دارم بفروشم اما جای سوال اینه که چرا بخاطر هزینه 10 هزار تومان برخی افراد با اعتبار و شخصیت خودشون بازی میکنند ایا ارزش داره؟؟؟؟
دانلود قالب بدون کسب اجازه و حرام اسمش رو چی میذارید دوستان؟؟؟؟؟
این شخص قالب رو برای دانلود گذاشته و به همه میگه سرچ کنید برای دانلود این معنیش چیه؟؟؟؟
دانلود قالب بدون کسب اجازه حرام اعلام شده و جنبه حق الناس دارد
میتونید بصورت رسمی و کامل با کلیه افزونه ها و بدون دردسر از مالک قالب درخواست کنید
بنظر شما هزینه یک ویرایش 10 هزار تومانی و اعتماد بنده به ایشون دانلود 2 قالب بنده می باشد؟؟؟؟؟ و مهمتر از این که کاملا در حضور برخی دوستان که در اینجا فعالیت میکنند اعتراف به این عمل نموده و بنده ایشون رو مبلغ 100 هزار جریمه کردم تا درس عبرتی برای اشون باشه
چه زیباست دارن میگن گول بنده رو نخورید اما نمیدونه گول زننده اصلی خودشون هستند که اعتماد به این شخص در حد صفر هست در ضمن دوستان تمایل دارن اعترافات و مدارک این شخص رو ببینن با بنده تماس بگیرن تا چهره واقعی ایشون رو بر ملا کنم
بااحترام
- - - Updated - - -
سلام برادر
شما که سابقه درخشانی در اینجا دارید و بخوبی شما رو میشناسم . شما چرا؟؟؟؟
بهرحال موفق باشید