بسیار بسیار متشکرم.بسیار عالی پاسخ دادید.
بنده قصدم از ایجاد این تایپیک بازگشت هزینه ناچیزی که کردم نبود.اون پست های بالایی رو هم از روی شوخی زدم.چون اولین بارم بود که به دامنه ثبت میکنم و اون دامنه به مشکل خورده خب باید کمی احتیاط کرد که مبادا مراحل کار رو اشتباه رفته باشم.
قضیه رو به نمایندگی توضیح دادم.اونها اولش جواب دادند که شما برای ایرنیک مدارک ارسال نکردید و ایرنیک هم به من پیامی نداده بود.منم تعجب کردم.اما بعدش پیام دادند که دامنه شما ثبت شده.تو ایرنیک هم ثبت شده بود.و منتظر تایید...
باز هم یه فکری ذهنمو مشغول کرده بود که برای تایید باید چه مدارکی ارسال کنم!!!!تا این که جواب شما دوست عزیز رو خوندم که نوشته بودید در موارد خاص ایرنیک از شما مدارک میخواد.البته دامنه من مشکلی نداره و ایرنیک هم پیام این چنینی نفرستاده.مشکل اصلی هم از خودم بود .
در قسمت وضعیت و تاریخ دامنه نوشته بود""شما دسترسی لازم برای تمدید این دامنه را ندارید."" جلوش گزینه انصراف درخواست بود که من اون رو (از روی کنجکاوی)زدم و اینطور شد.البته نمایندگی بدون اخذ هزینه مجدد دوباره برام اوردش.اینو میگم که تجربه ای بشه برای سایر دوستان.البته اونایی که مثل من کنجکاوند.
در کل در اینگونه موارد پرسو جو از دوستان با تجربه ای مثل شما چیز خوبیست.......نتیجه نهایی رو هم به شما میگم.
با ارزوی موفقیت برای همه...![]()