باز ماله شما یه مدته اینطوریه من رایتل دارم فقط و فقط صبح ها مثل الان وصل میشه تا حداکثر 1 ظهر به بعدش تا شب از هر 20 پکت به طور میانگین 10 تاش که کلا تایم اوت و بقیه هاشم یعنی اون 10 تای دیگه 8 تاش تایم بالای 9000 میلی ثانیه میدن !
یعنی عملا فقط صبح ها امکان استفاده از اینترنت رایتل فراهم هست چندین بار هم تماس گرفتم گفتن تو منطقه شما مشکلی نداریم شما الان باید نتتون درست باشه و فلان یه دفعه هم خواستن فرم پر کنن برا درخواست قطعی اول میگفتن باید تو دو تا منطقه تست شده باشه من گفتم شده جفتش همین مشکل رو داشته بعد گفتن نه باید تو 4 منطقه تست شده باشه دو تاش تو یه دستگاه دیگه باشه که بنده اینکارو انجام ندادم و گفتند انجام بده تماس بگیر بعد تماس دوباره هم اپراتور بعدی کلا گفت مشکلی نیست فرم در صورتی پر میشه که مشکلی باشه الان منطقه شما کلا مشکلی نداره !
کلا من موندم به اپراتور های عزیز این شرکت چی بگم مشکل قطعی رو هم نمیتونم بقهمونم که میگم اقا قطعی دارم میره با شماره چک میکنه میگه شما الان کانکتید به شبکه میگم اقا جون من پینگ ام رو 9000 میلی ثانیه هست بعد کلا مثل اینکه نمیدونه پینگ چیه باز هم میگه نه مشکلی ندارید شما
من واقعا موندم الان چه کنم !