اسیاتک ساعت 1 شب الان- مازندران - چالوس
اسیاتک ساعت 1 شب الان- مازندران - چالوس
همین الان یهویی های وب کرمانشاه
فایل پیوست 24380
دوستان مدتی هست تمام isp های ایران در حال ارتقا سرور های خود هستند
بنده از پارس انلاین ندارم نت من اندیشه سبز خزر هست. فقط هم در شمال کشور فعالیت میکنن.
مدتی پیش برای منم این اتفاق افتاد... بنده سرویس 128 مگ نامحدود میگرفتم . و حداکثر سرعت من روی 50 کیلوبایت فوقش 40 بود.
اما در دو ماه اخیر اومدن ارتقا دادن الان همین سرویس 128 مگ رو دارم سرعت دانلود بالای 100 کیلوبایت هست در حالی که قبلا اینطور نبود و سرعت افتضاح بود.
الان خوب شده...پارس انلاین هم فکر کنم همین کارو کرده..
محدودیت ها رو برداشتن.به همین خیال باش.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
من واسه خونه از مخابرات استفاده میکنم الان 3 روزه که اینترنت 128 برادرم تا 112 کیلو بایت دانلود داره و مال خودم 512 تا 278 یک لحظه ای تا 300 میره
هر چی داشتم و قصد دانلود قبلا داشتم الان دارم دانلود میکنم
این 3 روزه از خوشحالی نمیخوابم![]()
TeleGram & Tell : 09184613882
باز ماله شما یه مدته اینطوریه من رایتل دارم فقط و فقط صبح ها مثل الان وصل میشه تا حداکثر 1 ظهر به بعدش تا شب از هر 20 پکت به طور میانگین 10 تاش که کلا تایم اوت و بقیه هاشم یعنی اون 10 تای دیگه 8 تاش تایم بالای 9000 میلی ثانیه میدن !
یعنی عملا فقط صبح ها امکان استفاده از اینترنت رایتل فراهم هست چندین بار هم تماس گرفتم گفتن تو منطقه شما مشکلی نداریم شما الان باید نتتون درست باشه و فلان یه دفعه هم خواستن فرم پر کنن برا درخواست قطعی اول میگفتن باید تو دو تا منطقه تست شده باشه من گفتم شده جفتش همین مشکل رو داشته بعد گفتن نه باید تو 4 منطقه تست شده باشه دو تاش تو یه دستگاه دیگه باشه که بنده اینکارو انجام ندادم و گفتند انجام بده تماس بگیر بعد تماس دوباره هم اپراتور بعدی کلا گفت مشکلی نیست فرم در صورتی پر میشه که مشکلی باشه الان منطقه شما کلا مشکلی نداره !
کلا من موندم به اپراتور های عزیز این شرکت چی بگم مشکل قطعی رو هم نمیتونم بقهمونم که میگم اقا قطعی دارم میره با شماره چک میکنه میگه شما الان کانکتید به شبکه میگم اقا جون من پینگ ام رو 9000 میلی ثانیه هست بعد کلا مثل اینکه نمیدونه پینگ چیه باز هم میگه نه مشکلی ندارید شما
من واقعا موندم الان چه کنم !
این تصاویر رو چطوری میگیرید؟ این چر رو نشون میده؟ لطفا توضیح بدید
البته اینترنت من 128 بیست نت هست و سرعت ئانلودش بین 70 تا 110 کیلوبایته (قطعی هم زیاد داره...)
دوستدار کتاببلیان
اون وقت سکته مغزی قلبی عروقی میزنک : دی
من تو شرکت ، های وب 8 مگ دارم اما بیشتر وقت با سیستم خونه کار میکنم
- - - Updated - - -
داداشی با نرم افزار
پ خ بده تا امشب واست اپ میکنم بهت میدم
- - - Updated - - -
داداش من تغییر بده به همین سادگی به همین خوشمزگی
داداش من نگو از امروز تا صد سال دیگه هر گونه سکته که اون اپراتور کنه خونش گردن تو هستش زیرا نمیدونه پینگ چیه هی فک میگنه یه هو از فشار فکر کردن سکته رو میزنه
- - - Updated - - -
پینگش خوبه
کی اجازه داده یک شب بیا تو انجمن هااااا ؟ ( شوخی به دل نگیرید )
مال من 99/7 درصد تایم اوت میزنه![]()
ما که از اینترنتمون راضی هستیم
شرکت که از مخابراته و stm است که محشره
این تصویر سرعت دانلود از اینترنت منزل و آسیاتک کرج است
speed dl.png
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)