-
December 28th, 2014, 23:08
کمک فوری: دامنم گم شده و دیگه پیدا نشده
سلام.
زود میرم سر اصل مطلب.بنده یه دامین ای ار از یه شرکت خریداری کردم و بعد تو ایرنیک ثبت کردم .بعد تو اکانت ایرنیک رفتم و دامنه ثبت شده بود.روی اون دی ان اس ثبت کردم.دیدم اتفاقی نیافتاد یه گزینه رو زدم که دامنم حذف شد
.حالا هرچی میگردم دنبالش نیست.ولی تو اکانت نمایندگی هست.قابلیت خرید دوبارش هم نیست.ولی توی دامین های ازاد هست.
حالا چیکار کنم؟ اسم دامینم خیل زیبا بود؟(شکلک گریه هم که نیستش)
-
-
December 28th, 2014 23:08
# ADS
-
December 28th, 2014, 23:14
عضو دائم
پاسخ : کمک فوری: دامنم گم شده و دیگه پیدا نشده

نوشته اصلی توسط
amin ta
سلام.
زود میرم سر اصل مطلب.بنده یه دامین ای ار از یه شرکت خریداری کردم و بعد تو ایرنیک ثبت کردم .بعد تو اکانت ایرنیک رفتم و دامنه ثبت شده بود.روی اون دی ان اس ثبت کردم.دیدم اتفاقی نیافتاد یه گزینه رو زدم که دامنم حذف شد

.حالا هرچی میگردم دنبالش نیست.ولی تو اکانت نمایندگی هست.قابلیت خرید دوبارش هم نیست.ولی توی دامین های ازاد هست.
حالا چیکار کنم؟ اسم دامینم خیل زیبا بود؟(شکلک گریه هم که نیستش)
جای دیگه ای ثبتش کنید .
-
-
December 28th, 2014, 23:19
عضو جدید
برای منم این مشکل پیش اومد برای یکی از مشتریانم یک دامنه خریدم ( خبری ) دامنه رند و زیبایی بود از میهن وب هاست خریدم و در ایرانیک ثبت شد ( منتظر تایید ) بعد از یک روز از پنل هم حذف شد .
-
-
December 28th, 2014, 23:24
عضو انجمن
باسلام
دوباره ثبتش کنید
بااحترام
-
-
December 28th, 2014, 23:30
عضو انجمن
برا من که جالبتره دامنه ثبت کردم تایید هم شد بعد ازم مدارک خواستن چند روز دیر فرستادم الان دامنه به نام فردی دیگر هست پولشم برگشت نزدن .
برای همین به هیچ وجه من با دامنه .ir کار نمی کنم .
الکی تر از اینا خودشونن ...
-
-
December 29th, 2014, 00:10
خب میرم و دوباره ثبتش میکنم.اما خود اون نمایندگی نمیتونه برام یه کاری کنه؟یعنی دیگه به فکر برگشت هزینش هم نباشم؟
-
-
December 29th, 2014, 00:33
عضو انجمن
شما این وقتی که گذاشتی از 4 یا 5 تومن بیشتر ارزش داشت دوست من. یه ایمیل به همون شرکت بزنید توضیح بخواهید خب
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
-
December 29th, 2014, 00:47
اهه.
راستی کاری که کردم در کل اشتباهه یا این یه مورده.منظورم اینه که رفتم و از تو ایرنیک دامنه رو پس زدم.و دیگه نشد که بشه......
اینو بخاطر کسب تجربه میگم.
ویرایش توسط amin ta : December 29th, 2014 در ساعت 00:50
-
-
December 29th, 2014, 08:42
ارتباطی به اون نمایندگی نداره.
پروسه ثبت دامنه به این صورت هست که شما درخواست ثبت رو از طریق نماینده میدید و دامنه هزینه اش توسط نماینده پرداخت میشه و به نام شما رزرو میشه، بعد توسط نیک تایید میشه. تا هنوز دامنه کاملا توسط نیک تایید نشده باشه شما نمی تونید از دامنه استفاده کنید و فرصت لغو رایگانش رو دارید. اگر در این بازه برید دامنه رو لغو کنید (که گویا شما اینکار رو انجام دادید) دامنه از پنل نیک تون حذف و بعد از چند ساعت مجددا قابل ثبت خواهد بود و نیازی نیست به شرکت دیگه ای مراجعه کنید.
هزینه این لغو رو هم نیک به نماینده برگشت میزنه که میتونید از جایی که ثبت کردید درخواست کنید هزینه رو برگشت بزنند که البته گاهی همراه با جریمه از سمت نماینده هم خواهد بود.
=============
گاهی اوقات دامنه را ثبت میکنید و نیک اون رو تایید نمیکنه و مدرک و تعهدنامه و یا مجوز ازتون درخواست میکنه، یک بازه 10 روزه هم فرصت میده، اگر در این ده روز مواردی که خواستن رو ارسال نکنید طبیعی هست که دامنه تون آزاد میشه لذا عزیزانی که دامنه آی آر ثبت میکنند حتما حتما باید صندوق پیام هاشون در نیک و همچنین ایمیل شون رو چک کنند تا از این موارد مطلع بشوند.
============
و اما نکته که شاید بعضی ها گله داشته باشند، همونطور که ذکر شد، دامنه ها توسط کارمندان نیک تایید میشوند، و این نتیجه اش ***** لغات در لحظه هست چون نمیتونند تمام نام های مورد دار رو از قبل ***** کنند! شما ممکن هست از یک دامنه هوئیز بگیرید و آزاد باشد، ثبتش کنید و یکی دو روز بعد، قبل از اینکه دامنه تان تایید شود، به کلی نیک از رزرو خارجش کند و بعد هم اگر هوئیز بگیرید، بنویسد:
This domain is only available for registration under certain conditions
مثلا این دامنه را ببینید:
Query Whois Server - IRNIC
دامنه هایی که به این صورت هستند، قابل ثبت می باشند اما برای ثبت اون ها باید شخصا با نیک تماس بگیرید و جویا شوید که چه شرایطی برایش در نظر گرفته اند. گاهی اوقات مجوزهایی برایش درخواست می کنند.
دقت کنید که هیچگاه نیک دامنه ای که تایید کند را حذف نمیکند و اجازه چنین کاری را هم ندارد اما تا زمانیکه در مرحله رزرو است و هنوز تایید نشده است می تواند آن را حذف کند و حتی دیگر اجازه ثبت آن را به کسی ندهد.
ویرایش توسط webelizer : December 29th, 2014 در ساعت 08:44
-
تعداد تشکر ها ازwebelizer به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2014, 11:40
-
تعداد تشکر ها از amin ta به دلیل پست مفید